LOOP NU ZELF EVEN DOOR HET HOTEL LOPESAN VILLA DEL CONDE OP DEZE 360 GRADEN PRESENTATIE, KLIK OP DE PIJLEN

HET DUURZAMER LOPESAN VILLA DEL CONDE

Lopesan Villa del Conde Resort en Thalasso is het enige hotel in zijn soort op Gran Canaria, niet alleen wat betreft de diensten die het biedt, maar ook vanwege het unieke ontwerp. Wanneer ze door de deuren lopen, voelen gasten zich in een typisch Canarisch eilanddorp: balkons, gevels, fonteinen... Alles weerspiegelt de typische, traditionele eilandarchitectuur, waardoor een warme en vriendelijke sfeer ontstaat die bezoekers vanaf het begin betovert.

Zodra je aankomt loop je de receptie binnen, slim gebouwd als een neoklassieke kerk; de kamers zijn ingericht als een statig huis en het centrale plein is in dezelfde stijl als die in de dorpen over het hele eiland.

Dit 5-sterrenhotel in Meloneras onderscheidt zich door de onovertroffen kwaliteit van de faciliteiten en de grote verscheidenheid aan opties die beschikbaar zijn voor de gasten. Het beschikt over 9 verschillende opties voor de beste

Gastronomie, waaronder restaurants, cafés, cocktailbars en eetgedeeltes aan het zwembad. Elke kamer heeft een volledig menu met lokale en internationale specialiteiten, waardoor een onvergetelijke culinaire ervaring wordt gecreëerd.
Een wereld aan mogelijkheden binnen handbereik bij Lopesan Villa del Conde Resort en Thalasso

PRIJZEN EN RESERVEREN

LOPESAN VILLA DEL CONDE O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAMER
KIJK NU OOK OP ONZE DIGITALE GOOGLE EARTH KAART VOOR DE LIGGING EN MAAK EEN WANDELING OVER HET STRAND

Begin bij klik hier dan naar presentatie, links onder het menu en rechtsonder de technische middelen

KLIK HIER


BEKIJK DE 360 GRADEN OPNAMEN KLIK OP DE PIJLENKIJK BIJ MIJN PARTNERS VOOR EEN PAKKETREIS, VERGELIJK DE PRIJZEN EN RESERVEER ONLINE (a)

Helaas kan ik u niet direct de vanaf prijzen laten zien omdat deze altijd in beweging zijn, dit komt door de vraag en het aanbod.Vanaf maart krijgen wij ook weer last minutes Voor uw zekerheid mijn partners zijn aangesloten bij het ANVR/SGR u reserveert direct bij hun zij nemen contact met u op voor de betaling en het toe zenden van de reIspapieren. Ik wens u alvast een fijne vakantie

Dit is een groot hotel maar het heeft ook het gevoel van een klein luxe dorp met een hele aparte receptie. Het ligt aan de rand van Meloneras

WORDT HET NU EEN TRANSAVIA HOLIDAY?

RESERVEER HIER DE TRANSAVIA VLIEGTICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

Booking.com

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

 

 

 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

QUICK PARKING ROTTERDAM AIRPORT

Rotterdam The Hague Airport heeft verschillende parkeermogelijkheden, zowel kort als lang parkeren. U kunt ervoor kiezen om op een overdekte of onoverdekte parkeerplaats te parkeren. Daarnaast zijn er premium parkeermogelijkheden en een park & ​​ride service beschikbaar. U kunt op de website van de luchthaven kijken voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van deze opties, maar ook om te reserveren.

Quick Parking is een parkeerbedrijf op Rotterdam The Hague Airport dat zich richt op het bieden van gemakkelijke en betaalbare parkeermogelijkheden voor reizigers. Het bedrijf biedt verschillende parkeeropties, waaronder openbare parkeerplaatsen, overdekte parkeerplaatsen en valetparkeren. Quick Parking is 24 uur per dag geopend en biedt shuttleservice naar en van het vliegveld.

 

 

 Airport bekijk hier de mogelijkheden van Quick Parking Rotterdam

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541