LOOP EVEN DOOR DE TUIN VAN HET DUURZAMER HOTEL SANTA CATALINA, LAS PALMAS, KLIK OP DE PIJLEN

DUURZAMER HOTEL SANTA CATALINA, LAS PALMAS

Sinds de opening in 1890 is Santa Catalina a Royal Hideaway Hotel al een van de mooiste hotels op Gran Canaria. Het statige hotel doet dankzij haar torentjes, houten balkonnetjes en riante palmbomentuin aan als een paleis. Een luxe vakantie is gegarandeerd in dit vijfsterren hotel in Las Palmas de Gran Canaria!

Santa Catalina a Royal Hideaway Hotel ligt in de hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria, naast het gezellige Parque Doramas met fonteinen, watervallen en tal van lokale flora. In de directe omgeving zijn diverse restaurants en bars te vinden.

Het dichtstbijzijnde strand, Playa de las Alcaravaneras, ligt op ca. 1 km van Santa Catalina a Royal Hideaway Hotel. Huur hier een ligbedje en parasol voor een ultiem stranddagje. Meer van Las Palmas de Gran Canaria zien tijdens een vakantie in Santa Catalina a Royal Hideaway Hotel? De gotische Santa Ana kerk, Casa de Colón en Castillo de la Luz zijn aanraders in de hoofdstad.

Gran Canaria heeft echter nog veel meer te bieden dan alleen de hoofdstad. Bewonder bijv. de bijzondere Dunas de Maspalomas en breng een bezoek aan Puerto de Mogán. Ga naar deze plekken per huurauto of boek ter plaatse een excursie. Bij de receptie van Santa Catalina a Royal Hideaway Hotel kunnen ze je hierbij op weg helpen.

 

LOOP NU ZELF DOOR HET HOTEL SANTA CATALINA IN 360 GRADEN, KLIK OP DE PIJLEN

KIJK BIJ MIJN PARTNERS VOOR EEN PAKKETREIS, VERGELIJK DE PRIJZEN EN RESERVEER ONLINE (a)

Helaas kan ik u niet direct de vanaf prijzen laten zien omdat deze altijd in beweging zijn, dit komt door de vraag en het aanbod.Vanaf maart krijgen wij ook weer last minutes Voor uw zekerheid mijn partners zijn aangesloten bij het ANVR/SGR u reserveert direct bij hun zij nemen contact met u op voor de betaling en het toe zenden van de reIspapieren. Ik wens u alvast een fijne vakantie

RESERVEER HIER DE LOSSE VLIEGTICKETS HET HOTEL ER NA EN DAN DE AUTO ALLES BIJ ELKAAR

Booking.com

HUUR EEN SUNNY CAR AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

Door online registratie zit u extra snel in uw huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS  te huren.

MEER INFO EN ONLINE RESERVEREN

QUICK PARKING ROTTERDAM AIRPORT

Rotterdam The Hague Airport heeft verschillende parkeermogelijkheden, zowel kort als lang parkeren. U kunt ervoor kiezen om op een overdekte of onoverdekte parkeerplaats te parkeren. Daarnaast zijn er premium parkeermogelijkheden en een park & ​​ride service beschikbaar. U kunt op de website van de luchthaven kijken voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van deze opties, maar ook om te reserveren.

Quick Parking is een parkeerbedrijf op Rotterdam The Hague Airport dat zich richt op het bieden van gemakkelijke en betaalbare parkeermogelijkheden voor reizigers. Het bedrijf biedt verschillende parkeeropties, waaronder openbare parkeerplaatsen, overdekte parkeerplaatsen en valetparkeren. Quick Parking is 24 uur per dag geopend en biedt shuttleservice naar en van het vliegveld.

 

 

 Airport bekijk hier de mogelijkheden van Quick Parking Rotterdam

 

NIEUW PROJECT GOOGLE EARTH GRAN CANARIA

Zit in de testfase van een nieuw stukje techniek. Ik heb een selectie van de duurzamen hotels gemaakt op Gran Canaria, bekijk nu de ligging. Klik op 3D en het beeld gaat draaien. Klik op het mannetje en dan op de blauwe lijnen en cirkels voor de 360 graden. Het is mogelijk om online te reserveren

Doelstelling is om hier alleen duurzamer hotels op te plaatsen 

ik wens u veel kijk plezier

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541