LOOP ALVAST EVEN DOOR DE STRAAT VAN DE APPARTEMTEN BARBACAN OP GRAN CANARIA OP DEZE 360 GRADEN PRESENTATIE, KLIK OP DE PIJLEN

APPARTEMENTEN SOL BARBACAN ZIJN DUURZAMER

Sol Barbacan in Playa del Inglés ligt op 2 km afstand van het dichtstbijzijnde strand. Deze accommodatie beschikt over een zwembad en 2 hot tubs. WiFi is gratis op het hele terrein.

Er zijn een buffetrestaurant en een à-la-carterestaurant aanwezig, een bar bij het zwembad en een avondlounge met een terras.

Het complex ligt in een grote tuin met midgetgolf- en beachvolleybalfaciliteiten. Verder bent u welkom in de fitnessruimte. En er wordt amusement georganiseerd. Kinderen vermaken zich ongetwijfeld in de kinder- en tienerclub.

Tot slot is de golfbaan Maspalomas op 5 minuten rijafstand gevestigd van Sol Barbacan.
Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Playa del Inglés.

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 9,5 voor een reis voor twee.

BARBACAN O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT

BEKIJK ONZE GOOGLE EARTH KAART VAN GRAN CANARIA MET VIDEO'S , 360 GRADEN FOTO'S EN INFORMATIE

kLIK HIER, ga dan naar presentatie, dan links onder het menu en rechts onder de technische mogelijkheden, ik wens u veel kijk plezier

KLIK HIER


ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541