WANDEL ALVAST EVEN LANGS DE HAVEN VAN BASTIA KLIK OP DE PIJLEN

NIEUW DUURZAMER CORSICA VIA ROTTERDAM AIRPORT NAAR DE LUCHTHAVEN BASTIA

Corsica is een bergeiland in het hart van de Middellandse Zee. In een paar kilometer kan je van zeeniveau naar meer dan 2000 meter boven zeeniveau gaan. ’s Ochtends in de bergen wandelen en ’s middags naar het strand. Hierdoor heeft Corsica als bijnaam: het Eiland van de Schoonheid.

Bastia is de tweede stad van het Franse eiland Corsica en staat bekend als de meest stijlvolle havenstad van heel Corsica! Ook staat het bekend om de, uit de regio afkomstige, wijnen en talloze culturele bezienswaardigheden. Een van de populaire bezienswaardigheden van Bastia is: Musée de Bastia. Hier leer je de ontwikkeling en geschiedenis van de stad kennen. De combinatie van het heerlijke klimaat en de gezellige binnenstad maken Bastia een populaire vakantiebestemming.

 

ER WORDT NOG AAN DEZE PAGINA GEWERKT, TOUROPERATORS ZIJN NOG MET HET AANBOD  VAN PAKKET REIZEN VOOR 2023 BEZIG. STEL HEM NU ZELF SAMEN, TICKET-HOTEL- AUTO

BEKIJK MIJN ECO BEWUSTE AANBOD
 

AJACCIO, PORT DE PLAISANCE

Ajaccio is de hoofdstad van Corsica. De stad ligt in het westen van het eiland aan de Middellandse Zee. Het is een prachtige stad, waar de Franse generaal Napoleon Bonaparte geboren is. In het stadhuis kun je een interessant museum vinden, waar je alles over het leven en de loopbaan van Napoleon kunt leren. Naast dit museum, kom je nog wel meer van Napoleon tegen in het straatbeeld.

Wandel zelf even langs de boulevard, klik op de pijl

BASTIA, CAFE DES PALMIERS

Bastia is de op één na grootste stad van Corsica. De havenstad ligt in het noorden van het land en is rijk aan cultuur en historie. De haven is een hoogtepunt en wordt gezien als een belangrijk onderdeel van de economie van Bastia. Deze jachthaven moet je dan ook absoluut bezocht hebben. U kunt hier heerlijk wandelen en alle grote en kleine boten bewonderen. ‘s Avonds leeft het in de haven helemaal op. De vele restaurantjes openen dan hun deuren en u kunt er heerlijk eten op de gezellige terrasjes

Wandel nu zelf even, klik op de pijl

PARC NATUREL REGONALE CORSE

Dit natuurpark strekt zich uit over een derde van het hele eiland Corsica. Het is dus erg uitgestrekt en je kunt er fantastisch wandelen of fietsen. Er zijn allerlei mooie wandelpaden uitgezet zoals de GR 20. Deze route is door Lonely Planet uitgeroepen tot de mooiste wandelroute ter wereld en het bestaat uit hoge bergen, mooie meren, groene bossen en steile kliffen. Het voelt hier echt alsof je in the middle of nowhere bent en de ongerepte natuur biedt de meest fantastische uitzichten.

Kijk even rond op deze 360 graden foto

RESERVEER VOOR DE BESTE PRIJS EEN TICKET EN ACCOMMODTAIE ALS PAKKET

 

 
Booking.com
ACHTER AF GEEN GEZEUR MET SUNNY CARS

ACHTER AF GEEN GEZEUR MET SUNNY CARS

Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is. Dát is all-in autohuur van Sunny Cars. Alle verzekeringen die u nodig heeft tijdens de autohuur zijn inbegrepen. Denk aan een extra WA-verzekering van minimaal €7,5 miljoen, een schadeverzekering en een diefstalverzekering. Het eigen risico schiet u ter plaatse voor, maar betalen wij aan je terug. Nét als schade aan glas, banden, bodem of dak van de huurauto. En zelfs sleepkosten en vandalisme zijn bij ons gedekt. Aan alles is dus gedacht. Parkeer je zorgen en geniet van ongelimiteerde kilometers, want ook die zijn inclusief.

Kortom: zorgeloze autohuur, dat is waar wij voor staan. Wij houden niet van onverwachte kosten. Ter plaatse dus nog betalen voor extra huurauto verzekeringen? Niet nodig! Bij ons reserveert u de huurauto voor een heldere all-inclusive prijs.

Terug naar boven

PRIJZEN EN RESERVEREN
 

KIJK BIJ MIJN PARTNERS VOOR EEN PAKKETREIS, VERGELIJK DE PRIJZEN EN RESERVEER ONLINE

Voor uw zekerheid mijn partners zijn aangesloten bij het ANVR/SGR u reserveert direct bij hun zij nemen contact met u op voor de betaling en het toe zenden van de reIspapieren. Ik wens u als Green Travel Inspirator alvast een fijne vakantie

 
 
 
 
 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik wil u inspireren in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook wil ik u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje