ALLE DUURZAME RIU HOTELS O.A VANAF ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT ZIJN HIER ONLINE TE RESERVEREN

"Mijn naam is Kees Kooijmans en ben de Reisarchitect van reisstudio Travel Slide Rotterdam Airport. Door corona heb ik mijn stenen reisbureau moeten sluiten. Doordat ik nog veel plezier in mijn vak heb, ga ik nu verder online. Ik heb gekozen voor eco bewuste hotels   omdat we met elkaar stapjes moeten maken om onze aarde leefbaar te houden. Ik ben vriend van de RIU hotels prima service en betaalbare kwalitiet wat aangeeft dat duurzaam niet duurder hoeft te zijn. Samen kunnen wij voor een Better Holiday gaan Ik bied nu alle RIU hotels als pakketreis aan via TUI wens u veel kijk plezier en alvast een hele fijne vakantie

hier wordt nog aan gewerkt

DE LIGGING VAN DE RIU HOTELS

Ik inspireer u graag,ben met een test bezig. Bekijk op deze  Google Earth kaart de ligging van verschillende RIU hotels in 2D, 3D en maak gebruik van streetvieuw om de omgeving alvast te verkennen.

Rechts beneden kunt u de 2D , 3D en het mannetje van streetview aanklikken

 

Aan deze pagina wordt nog gewerkt

Bekijk het eens van boven

BULGARIJE

Bulgarije wordt helaas niet aangevlogen vanaf Rotterdam Airport, mooie stranden, zomers klimaat en een goede prijs en kwaliteits verhouding. De eco bewuste RIU hotels zijn te reserveren op all inclusive basis.

Lees meerVerberg tekst
bekijk de tui aanbiedingen
CANARISCHE EILANDEN

Er zijn 16 RIu hotels op de Canarische eilanden, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura. Er zijn verschillende Palace hotels en all inclusief hotels voor de hele familie. Ze zijn allemaal eco vriendelijk.

Lees meerVerberg tekst
bekijk de tui aanbiedingen
COSTA DEL SOL

RIU heeft drie hotels aan de Costa del Sol twee in Torremolinos en eentje in Nerja, het achter land van deze hotels is meer dan de moeite waard.

Lees meerVerberg tekst
BEKIJK de tui aanbiedingen
MADEIRA

Madeira is een eiland in de Atlantische Oceaan op zo’n 1000 km van het vasteland van Portugal. Ter hoogte van Marokko. Rondom Madeira liggen ook nog de eilanden Porto Santa, Ilhas Desertas en Ilhas Selvagens. Deze laatste twee zijn niet bewoond door mensen. De hoofdstad van Madeira is de stad Funchal. Hier woont bovendien zo’n twee derde van de bevolking van Madeira.

Lees meerVerberg tekst
BEKIJK de tui aanbiedingen
MALLORCA

Mallorca is een fantastische mooi eiland, alle RIU hotels liggen in de buurt van Palma en dicht in de buurt van de lange wandelboulevard en het strand. Veel terrassen en een uitgebreid nachtleven maken het een levendige vakantie.

Lees meerVerberg tekst
bekijk de tui aanbiedingen
NEW YORK KAN HET WEER....

Het nieuwe Riu Plaza New York Times Square Hotel, gelegen in het hart van Manhattan, biedt zijn gasten vele diensten en voorzieningen, zoals een fitnessruimte, vergaderzalen en Wi-Fi-verbinding. In ons hotel in New York kunt u ons concept van stadstoerisme ervaren en genieten van een vakantie in New York of een zakenreis met alle diensten die Riu Hotels & Resorts u te bieden heeft. 

Lees meerVerberg tekst
BEKIJK de tui aanbiedingen

DE RIU HOTELS IN SPANJE STAPPEN OVER OP GROENE STROOM

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

https://cdn.flipsnack.com/widget/v2/widget.html?hash=7c5e9mj7t9

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541