WANDEL ALVAST EVEN DOOR HET HAVENTJE VAN ELOUNDA OP KRETA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

EXTRA KORTING

Super Sale Weken
Profiteer van € 50,- korting!
In de winter naar de zon? Dat wordt nu extra aantrekkelijk, want tijdens de Prijsvrij Super Sale Weken profiteer je van € 50,- korting op de mooiste en zonnigste vakanties!

Wordt het Curaçao, Egypte, de Canarische Eilanden, of toch iets anders? Jij bepaalt zelf welke warme winterzonbestemming jij met korting boekt. Pak dus snel je voordeel, trek je zwembroek aan en maak je klaar voor een fantastische vakantie! ☀️

Voorwaarden
Geldig op reizen met vertrek t/m 31 maart
Geldig op boekingen met een reissom van minimaal € 1.000,- (exclusief Calamiteitenfonds en SGR heffing)
Alleen geldig op reizen van Sunmix
Alleen geldig op geselecteerde reizen

MEER INFO

ADULTS ONLY VAKANTIES
ADULTS ONLY VAKANTIES

Adults Only betekent niets meer dan een vakantie zonder kinderen. Tijd voor uw partner of vrienden staat bij dit vakantie thema centraal. De adult only hotels bevinden zich vaak op prachtige locaties over de hele wereld, vlakbij een parelwit zandstrand of met een waanzinnig mooi zwembadcomplex. U komt hier helemaal tot rust! En wil u extra relaxen tijdens de vakantie? Vaak beschikken adults-only hotels & resorts over een uitgebreid wellness center waar u kunt genieten van bijvoorbeeld een heerlijke massage. Zoek de luxe en rust op tijdens een adults-only vakantie

Lees meerVerberg tekst
alle adults only
CITY TRIPS
CITY TRIPS

Wordt het vanaf Rotterdam Airport een citytrip naar Londen en gaan we shoppen of naar het theater. Rome kan ik ook aanbevelen of toch Valencia, Barcelona of wordt het toch Lissabon.

Kijk nu bij Prijs Vrij ze hebben een mooi aanbod het kan al voor € 118 p.p.

Lees meerVerberg tekst
reserveer hier de citytrips
DE VOORJAARS VAKANTIE
DE VOORJAARS VAKANTIE

Nemen dit jaar opa en oma de kinderen mee voor een leuke voorjaarsvakantie naar de Canarische eilanden, Teneriefe, Gran Canaria, Lanzarote of Fuerteventura. Of wordt het toch Barcelona of Valancia kijk nu hier er is een ruim aanbod  met vertrek vanaf Rotterdam Airport

Lees meerVerberg tekst
kijk hier voor het aanbod
GRIEKENLAND
GRIEKENLAND

Prijs Vrij heeft ook vanaf Rotterdam Airport volop mogelijkheden naar Griekenland o.a Kreta, Kos, Corfu, Rhodos en Zakynthos. Leuke goedkope appartementen tot luxe hotels er zijn al reizen die in het voor en na seizoen onder de € 200 p.p. starten. 

Lees meerVerberg tekst
griekenland kijk hier
KERSTVAKANTIE O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT
KERSTVAKANTIE O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT

Zit u met de kerstdagen lekker in de zon, even geen boodschappen maar lekker in een goed all inclusive  hotel of een appartement en eet u tappas buiten de deur.

De Canarische eilanden, maar ook Valencia, Malaga of Barcelona of is Portugal misschien een goed idee. Maar het kan natuurlijk ook verder maar dan kunt u kiezen vanaf andere luchthavens.

Lees meerVerberg tekst
kijk hier voor de kerstvakantes

VLIEG VANUIT DE REGIO

Voor de zomer 2023 heeft Rotterdam The Hague Airport meer dan 50 bestemmingen voor een mooie vakantie. Ik wil u graag inspireren en helpen met de juiste keuze.

Klik op de digitale kaart bekijk de video van de bestemming en kijk dan voor meer info op deze website. Reserveer online direct bij mijn partners, voor uw zekerheid zij zijn allemaal aangesloten bij de ANVR en SGR.

Ik wens u veel kijk plezier en alvast een fijne vakantie.

Green Travel Inspirator Kees Kooijmans

 

AMSTERDAM WAAR LEG DAT DAN!

BEKIJK DE BESTEMMINGEN

PRIJS VRIJ EN DUURZAAMHEID

NIEUWE TECHNIEKEN OM U TE INSPIREREN...

Om u te inspireren gebruik ik graag en video's en 360 graden foto's deze staan kleiner op de website.Als u het vierkantje aan de rechter of linker  kant aan klikt krijgt u een volledig scherm (dit werkt niet op de telefoon.) Bij de 360 graden videos en  foto's, als u de muis  links in klikt kunt u rondkijken er zijn ook beelden met pijlen dan is het mogelijk er door heen te lopen. Ik werk ook graag met Google Earth en Google maps, dit geeft de mogelijkheid om de ligging van het hotel te laten zien in 3D en mooie video's te bekijken.

Mijn voorkeur gaat  naar duurzamer accommodaties, die u op prijs kan vergelijken. Om u te inspireren en te helpen bij de juiste keuze van uw vakantie en voor Better Holidays

BEKIJK EEN AANTAL STEDEN VASTE LAND SPANJE

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541