LOOP EVEN ROND EN GENIET EVEN VAN HET MOOIE UITZICHT IN 360 GRADEN VAN DIT OOSTENRIJKSE LANDSCHAP

DE JONG INTRA IS MEER DAN ALLEEN EEN BUSTOUROPERATOR ZIJ VLIEGEN OOK VANAF rOTTERDAM AIRPORT

Op 1 november 1972 is er tussen de Jong Intra Tours en Intra Holland een fusie ontstaan. In die tijd werden de excursie- en rondreizen alleen via de reisbureaus verkocht. In 1984 werd er gekozen voor de huidige naam; de Jong Intra Vakanties. Dit ook vanwege de overname van het busproduct van Holland Internationaal. Een aantal jaren later in 1994 heeft de Jong Intra Vakanties haar aanbod flink uitgebreid en heeft hiermee zich gevestigd als allround touroperator in de Nederlandse markt.

Wat is de visie en missie van de organisatie?
De Jong Intra Vakanties wil iedere klant een onvergetelijke en onbezorgde vakantie bieden, waarbij hij/zij een keuze heeft uit een zeer uitgebreid aanbod. Wij ontzorgen de klant vanaf het moment van boeken tot bij thuiskomst. Dit doen we door met de klant mee te denken. Het team van enthousiaste en ervaren medewerkers staat dagelijks voor de klant klaar. De klant kan gaan genieten en wij doen de rest. Wij willen het gevoel meegeven dat de klant bij thuiskomst denkt; ‘Volgende keer weer’.

Wie is de doelgroep?
Door een zeer breed product van excursie- en rondreizen, autovakanties, vliegvakanties, stedentrips tot aan verre reizen bieden wij voor ieder wat wils. Ook als de klant houdt van actieve vakanties of liever op lekker luier vakantie gaat. Het gemak voor de klant is dat hij/zij elk geschikte reis bij de Jong Intra Vakanties kan vinden. Voor elke smaak een andere reis

AAN DEZE PAGINA WORDT NOG GEWERKT EN KOMEN NOG MEER BROCHURES

 

CHECK IN DOOR HET BEKIJKEN VAN DE BROCHURES EN RESERVEER HIER ONLINE DIRECT BIJ DE JONG INTRA

FLY DRIVE'S/ AUTO REIS

De Jong Intra is een absolute specialist op het gebied van fly drives en autorondreizen. Voor veel bestemmingen is een fly drive de beste manier om een land te leren kennen. U ontvangt bij een fly drive altijd een routebeschrijving met tips en suggesties voor de beste routes, de leukste dagexcursies en de mooiste bezienswaardigheden. Bovendien bieden we bij veel van onze fly drives en autorondreizen een mooie reisgids aan. Handig tijdens uw reis, maar ook leuk om uw reis thuis voor te bereiden. 

BEKIJK EERST ONLINE DE BROCHE EN RESERVEER DAN DIRECT ONLINE

CITYTRIPS

Of u nu op zoek bent naar een culturele stedentrip naar Rome of Wenen of een gezellige stedentrip met het gezin naar Londen, Parijs of Valencia. Wij kennen alle steden en delen die kennis graag met u!

Wij verzorgen jaarlijks duizenden stedentrips naar onder andere Barcelona, Valencia, New York, Londen, Parijs en Berlijn. Of u nu de cultuur wilt ervaren, wilt shoppen of culinair wilt genieten. Met een stedentrip is dit allemaal mogelijk. Samen of individueel.

 

MEER INFO, PRIJZEN EN RESERVEER HIER ONLINE

VERRE REIZEN

Verre reizen is bij de Jong Intra hun passie. Zij zijn trots op het aanbod van verre vakanties en doen er alles aan om uw reis onvergetelijk te maken. Welke bestemming u ook kiest, bij de Jong Intra Vakanties is uw verre reis in goede handen!

De Jong Intra Vakanties heeft een naam hoog te houden op verre reizen.Het ruime aanbod aan fly drives, individuele rondreizen, groepsrondreizen en strandvakanties bevat populaire bestemmingen als Amerika, Zuid-Afrika, Thailand, Indonesië, Canada en Maleisië.

MEER INFO, PRIJZEN EN RESERVEREN

VLIEG ZONVAKANTIE

Bent u toe aan een heerlijke relaxvakantie in de zon? Bestel dan snel dit magazine met inspiratie en een selectie uit ons aanbod waardoor u niet kan wachten op vakantie te gaan. Of u nu voor een luxe hotel kiest of een gezellige camping. De volgende vakantiebestemmingen staan in dit magazine:

Italië, Malta, Spanje, Kroatië, Portugal, Frankrijk, Griekenland.

De brochure is 28 janauari klaar!

meer info, prijzen en reserveren

AUTO RONDREIZEN

Met de eigen auto op vakantie heeft veel voordelen, u bepaalt zelf uw dagindeling, hoe lang u wilt reizen en waar u net iets langer wilt blijven omdat het plaatsje meer te bieden heeft dan verwacht. Een echte vakantie is het natuurlijk wanneer u geen zorgen heeft over waar u gaat overnachten. Bij de Jong Intra Vakanties bieden we genoeg keus in accommodaties en bestemmingen voor uw autovakantie. Bovendien bieden wij flexibele aankomst- en vertrekdagen. Wel zo makkelijk, u bent dus niet verplicht om op zaterdag aan te komen en te vertrekken.

BEKIJK DE BROCHURE EN RESERVEER HIER ONLINE

BUS-&VLIEGBUS REIZEN

Het comfort van een busreis maar zonder een lange heen- en terugreis en mét een ervaren reisleiding.

Al meer dan 50 jaar organiseert de Jong Intra Vakanties meerdaagse busreizen. Ook op bestemmingen waarvoor onze bussen vanuit Nederland teveel reistijd nodig zouden hebben. De oplossing: een vlieg-busreis!

Met een vlieg-busreis combineert u een prachtige excursie- of rondreis met snel vervoer naar uw bestemming. Zo bespaart u de tijd van de heen- en terugreis, maar gaat u wel geheel verzorgd op reis.

 

MEER INFO, PRIJZEN EN RESERVEREN

JONGEREN VAKANTIES

Ben jij toe aan een lekkere vakantie met zon, zee, strand en de meest toffe uitgaansmogelijkheden? Neem dan een kijkje in onze selectie van geschikte hotels en accommodaties in Spanje, Griekenland en Malta. Inspiratie nodig of alvast de sfeer opsnuiven? 

 

WORDT AANGEWERKT


 

ZO DENKT DE JONG INTRA OVER DUURZAMER OP VAKANTIE GAAN!

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541