MAAK ALVAST EEN RITJE OVER DE STRIP VAN LAS VEGAS OP DEZE 360 GRADEN FOTO (KLIK OP DE PIJL)

Vertrekt u vanaf Rotterdam The Hague Airport of een andere luchthaven denk dan voor de huur auto aan Sunny Cars. Misschien iets duurder maar na afloop nooit gezeur als er iets is gebeurd.

De belangrijkste vakantie landen vanaf Rotterdam The Hague Airport zijn,  Spanje, Griekenland, Portugal, Kroatie

* All-in autohuurformule
* Heldere en transparante all-inclusive prijs
* Terugbetaling eigen risico bij schade
* Dus geen extra verzekering ter plaatse afsluiten
* Gratis annuleren
* Tot één uur voor huuraanvang
* 24/7 Nederlandstalige support

Uitgebreide service voor, tijdens en nooit gezeur na afloop van de vakantie

 

MET EEN SUNNYCAR HUURAUTO ZIE JE MEER

Op vakantie gaan en de mooiste plekjes ontdekken met een huurauto… wie is er niet gek op? Maar tegelijkertijd draagt de uitstoot van uitlaatgassen wel bij aan klimaatverandering. Gaat u op vakantie, reis dan bewust en kies voor plekjes buiten de gebaande paden en toeristische hotspots. Met een huurauto komt u daar heel makkelijk! Kies voor kleine accommodaties, koop uw souvenirs bij lokale ambachtslieden en eet waar de locals dat doen. U ontdekt de smaken van de streek en de opbrengst komt ten goede aan de lokale economie en niet aan een keten. Kortom: ga met je huurauto off-the-beaten-track!

Door u rijstijl aan te passen verbruikt u bovendien minder brandstof. En compenseer uw CO2-uitstoot via Greenseat dan rijdt u helemaal groen. We vertellen u er graag iets meer over.

meer info prijzen en RESERVEREN

ZES GROENE TIPS VOOR MINDER CO2-UITSTOOT

6 x groene tips voor minder CO2-uitstoot.
 
 
Gebruik cruise control. Met een constante snelheid verminder u het brandstofgebruik met 4 tot 10%.
Ga zuinig met uw brandstof om door minder van rijstrook te wisselen of door het remmen te verminderen.
Laat de auto uitrollen als u bijvoorbeeld een rood stoplicht nadert. Staat u lang stil? Zet uw auto uit.
Schakel op tijd. Zo benut u het motorvermogen optimaal. Of kies voor een automaat!
Gebruik niet onnodig de airco. Zo vermindert u het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot.
Travel light. Extra bagage betekent meer gewicht en dus meer brandstofverbruik.

ZES GROENE TIPS VOOR MINDER CO2-UITSTOOT
ACHTER AF GEEN GEZEUR MET SUNNY CARS

ACHTER AF GEEN GEZEUR MET SUNNY CARS

Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is. Dát is all-in autohuur van Sunny Cars. Alle verzekeringen die u nodig heeft tijdens de autohuur zijn inbegrepen. Denk aan een extra WA-verzekering van minimaal €7,5 miljoen, een schadeverzekering en een diefstalverzekering. Het eigen risico schiet u ter plaatse voor, maar betalen wij aan je terug. Nét als schade aan glas, banden, bodem of dak van de huurauto. En zelfs sleepkosten en vandalisme zijn bij ons gedekt. Aan alles is dus gedacht. Parkeer je zorgen en geniet van ongelimiteerde kilometers, want ook die zijn inclusief.

Kortom: zorgeloze autohuur, dat is waar wij voor staan. Wij houden niet van onverwachte kosten. Ter plaatse dus nog betalen voor extra huurauto verzekeringen? Niet nodig! Bij ons reserveert u de huurauto voor een heldere all-inclusive prijs.

Terug naar boven

PRIJZEN EN RESERVEREN

MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO ZIET U MEER

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

 

Wil je een auto huren zonder creditcard of een contante waarborg te hoeven voldoen? Dat kan met deze unieke service. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de hoofdbestuurder en toch krijg je de huurauto mee. Een auto huren wordt zo wel heel makkelijk!

Wij nemen het risico voor de borg volledig over en staan voor jou garant bij de lokale wagenparkaanbieder. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Je hoeft bij het ophalen van de huurauto alleen je voucher in te leveren. Ook dien je ter controle nog je ID-kaart of paspoort en uiteraard je rijbewijs te tonen. Vervolgens kun je zó met je huurauto op pad, zonder een waarborg achter te laten.

Normaal gesproken schiet je het eigen risico voor in geval van diefstal of schade. Als je aan de algemene voorwaarden hebt voldaan, kun je deze kosten dan heel eenvoudig bij ons declareren. Met de Geen waarborg service hoef je je daar helemaal niet mee bezig te houden. Alleen als er sprake blijkt van schade door grove nalatigheid, komen we bij je aankloppen.

 

Vliegtuig uit, snel je huurauto in en dat zonder wachtrij. Klinkt dat als de aangenaamste start van je vakantie? Dan is de Fastlane een echte aanrader. Je profiteert hiermee, naast de standaard all-in voordelen die je van ons gewend bent, van een enorm extra voordeel: je kan je huurauto extra snel ophalen. Vooral in het hoogseizoen kan je dat veel extra netto vakantietijd opleveren!
Ben je op vakantie met kids? Heb je haast? Of heb je gewoon geen zin om het risico te lopen dat je tijdens een drukke (school)vakantieperiode in een lange wachtrij terechtkomt? Wees dan slim en kies ervoor om gebruik te maken van de Fastlane. Voor je het weet geef je gas en rijd je richting je accommodatie. Het genieten kan beginnen!

 

Onze huurauto’s zijn optimaal verzekerd. Je krijgt van ons dus eigenlijk alles wat je nodig hebt om zorgeloos te genieten. Maar jij en je reis zijn uniek en dus kan het zijn dat je van nog meer comfort wil genieten. Dat is precies de reden waarom we aanvullende services hebben. We stellen ze graag even aan je voor, zodat je precies weet waarmee jij je huurauto op maat kunt maken

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje