HET KAN AL ANDERS...

Het is niet altijd eenvoudig om een ​​verantwoordelijke reiziger te zijn en te weten waar je heen gaat en toch rekening te houden met ons milieu.

Daarom hebben ik  het op mij  genomen om u als reiziger/vakantieganger te helpen door de planeet af te speuren naar hotels, hostels, lodges en andere bedrijven die onze toekomst prioriteit geven. Mijn selectie bevat plekken die op de een of andere manier milieuvriendelijk of duurzaam zijn of hun best doen om op een eco-positieve manier te doen wat ze kunnen. 

Dat geldt ook voor Rotterdam The Hague Airport ook zij doen hun best om de vakantieganger zo eco bewust te laten vliegen.

Het is nu wachten op de autohuurbedrijven die het ook mogelijk moeten maken om met de elektrische auto naar eco bewuste hotels te rijden die al voorzien zijn van een laadpunt.

Ook voor een mooie cruise vakantie ga ik u inspireren

Dit alles doen we met elkaar voor een Better Holiday

Kees Kooijmans

cruise vakanties

CRUISE VERTREKPUNT

Door de samenwerking  met Captain Cruise kan ik wel veertig verschillende rederijen aanbieden. Ik wil u graag inspireren met mooie video's maar ook met de eigen gemaakte 360 presentaties en video's. De verschillen per schip kunnen groot zijn, de Holland America Lines is een andere beleving als een cruise met Mein Schiff. De Italiaanse rederijen zoals een MSC of Costa zijn weer heel verschillend als de Amerikaanse zoals een Carnival.Il laat u graag via deze website de verschillen zien en wens u veel kijk plezier. U kunt telefonische altijd contact op zoeken met mijn collega......op ......

Voor de Better Holiday, de rederijen zijn zich bewust dat ze vervuilers zijn maar werken er hard aan om ook het verschil in de komende jaren te gaan maken.

AAN DEZE PAGINA'S WORDT NOG HARD GEWERKT!

39 ideeën

Reisstudio_Travel-Slide_Logo_wit

Jan de Baanlaan 143 
3201 KW Spijkenisse

010 245 0955

info@travelslide.nl