KIJK ALVAST EVEN ROND IN DE RESTAURANTS OP DE AIDAPRIMA OP DEZE 360 GRADEN VIDEO

ER ZIJN NU 66 VERTREKKENDE CRUISE VAKANTIES VOOR 2023 UIT DE ROTTERDAMSE HAVEN

Voor  2023 vertrekken er steeds meer cruiseschepen vanuit  Rotterdam en weer terug, de AIDA PRIMA heeft een mooie 15 daagse naar Noorwegen en een rondje Noordzee wat ook los voor 8 dagen is te reserveren. De Holland America heeft een aantal afvaarten, MSC doet ook een aantal rondjes Noordzee. 

VANUIT ROTTERDAM MET DE AIDA-PRIMA

Met cruiseschip AIDAprima maakt ook deze Duitse rederij een stap naar groter. Alleen weet AIDA dat op haar geheel eigen manier te doen en mogen we stellen dat dit niet ten koste is gegaan van de gezelligheid aan boord. Zo zijn er bijvoorbeeld maar liefst 13 restaurants, zodat u ook altijd intiem kunt dineren.

De AIDAprima kan 3300 passagiers een onbezorgde cruise bieden. Opmerkelijk genoeg verspreiden die zich geweldig op het cruiseschip. Natuurlijk zal het op een zonnige zeedag druk zijn bij AIDA Beach Club. Maar ja, wie wil er nu niet aan boord onder palmbomen rond het zwembad zitten. En dit kan het hele jaar rond want het dak laat UV-straling door, zodat zelfs bij een winters zonnetje u met een lekker kleurtje thuis kom

ALLE AFVAARTEN VOOR 2023

TIP VAN KEES: AIDA PRIMA, GOEDE PRIJS KWALITEITVERHOUDING 15 DAGEN NOORWEGEN/RONDJE NOORZEE

HET CRUISE PROGRAMMA 2023 AIDAPRIMA

Met de duurzamere AIDA Prima zijn er twee mogelijkheden de eerste is een 15 daagse van Rotterdam naar Nooorwegen en dan nog een 8 daagse rondje Noordzee, voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. 

De 8 daagse vanaf € 545   de 15 daagse € 1770

 Semi All-inclusive , Inclusief fooien  Duitstalig     LNG aangedreven

Voor meer info over de bestemmingen klik op de nummers voor info, video en een 360 graden foto.

meer info

HOLLAND AMERICA LINE DE ZUIDERDAM

De Zuiderdam is de eerste van onze schepen in de Vista-klasse en biedt klassieke nautische lijnen en afwerkingen, moderne voorzieningen en een spectaculaire kunst- en antiekcollectie. Verken de wonderen van de natuur via BBC Earth Experiences aan boord. Verbeter uw culinaire vaardigheden bij een kookshow of praktische workshop bij America’s Test Kitchen. Ontspan met een verfrissende spabehandeling in de Greenhouse Spa & Salon. Geniet van het brede aanbod van heerlijke gerechten in onze restaurants.

ALLE AFVAARTEN UIT ROTTERDAM

DE ROTTERDAM UIT ROTTERDAM

Rotterdam, het nieuwste schip in de Pinnacle-klasse van Holland America Line. Haar zuster schepen zijn de Koningsdam en Nieuw Statendam. Vanaf augustus 2021 komt dit schip in de vaart.

De Rotterdam staat net zoals haar zusters voor een nieuwe topklasse in de geschiedenis van cruiseschepen.

Laat u als een vorst rondvaren langs de mooiste bestemmingen. Laat u als een monarch verwennen door het vriendelijkste personeel. Voel u als de prinses op de erwt in de heerlijkste bedden. Geniet als een majesteit van de meest copieuze diners. Het gebeurt u allemaal aan boord van het Holland America Line cruiseschip Rotterdam. En ze mag vertrekken uit onze mooie stad Rotterdam en Amsterdam!

Cruise met Rotterdam vanuit Rotterdam (Nederland) – 5 nachten
19 april 2023 – 24 april 2023 / 5 Nachten / Europa   vanaf € 774

MEER INFO EN PRIJZEN

HOLLAND AMERICA LINE , NIEUW STATENDAM

De nieuwe Pinnacle-klasse van Holland America Line is na de Koningsdam nu uitgebreid met de Nieuw Statendam. De Nieuw Statendam is het zesde cruiseschip in de geschiedenis van de Holland America Line met de naam Statendam. De Nieuw Statendam staat voor een nieuwe topklasse in de geschiedenis van cruiseschepen.

Laat u als een vorst rondvaren langs de mooiste bestemmingen. Laat u als een monarch verwennen door het vriendelijkste personeel. Voel u als de prinses op de erwt in de heerlijkste bedden. Geniet als een majesteit van de meest copieuze diners. Het gebeurt u allemaal aan boord van het Holland America Line cruiseschip Nieuw Statendam.

Er zijn altijd rustige plekjes aan boord te vinden, terwijl er 2650 passagiers aan boord zijn. Terwijl aan de andere kant er sprake is van een gezellige drukte op de Nieuw Statendam. Het 3 verdiepingen hoge atrium is een roestvast stalen kunstwerk aangebracht dat sierlijk en functioneel tegelijk is. Het atrium is de plek in het schip voor gezelligheid.

MEER INFO EN PRIJZEN

MSC VIRTUOSA WINTER 22/23 UIT ROTTERDAM

MSC Virtuosa is in november 2020 ter water gelaten. Dit schip behoort tot de Meraviglia-Plus klasse. Ze is het zusje van de MSC Grandiosa. Dit schip van MSC Cruises biedt moderne cruisevakanties in mediterrane stijl met een verbeterde ervaring aan boord.

Aan boord vind u innovatieve technologie, buitengewoon entertainment, uitgebreide eetgelegenheden en uitstekende familiefaciliteiten. Een van haar fantastische eigenschappen is ZOE, de in de cabine, spraakgestuurde cruise-assistent.
Het hart van MSC Virtuosa is de overdekte promenade, bekend als Galleria Virtuosa. Dit beslaat twee dekken en herbergt veel geweldige plekken om te eten, drinken en winkelen. Dit sociale centrum van het schip wordt verlicht door een oogverblindende 80 meter lange LED-skydome met sfeerbeelden en digitale magie. ‘S Avonds komt de promenade tot leven met street party-vibes.

Een rustgevende en comfortabele nacht aan boord is vanzelfsprekend, want u vindt er een grote verscheidenheid aan passagiershutten en suites met opties voor absoluut comfort, wellness en luxe, evenals gezinsopties inclusief aansluitende hutten om het een beetje gemakkelijker te maken voor mensen die reizen met jongere gasten.

AL VANAF € 385 !

ALLE AFVAARTEN MET PRIJZEN

PARKEREN EN SLAPEN

MET HET OPENBAAR VERVOER

Routeaanwijzingen naar Cruise Terminal Rotterdam met het openbaar vervoer
De volgende lijnen hebben routes die langs Cruise Terminal Rotterdam komen

  Bus: 32, 66, 77
  Trein: SPR
  Metro: D, E

Een goedkope stadstour:

Met de Hop of Hop in in Hamburg reserveer hier

Met de Hop of Hop on Southampton reserveer hier 

Met een mini bus in Brugge reserveer hier 

Met de Hop on Hop of Rottredam reserveer hier 

Met de bus naar Honfleur kijk hier 

AIDA PRIMA IS DUURZAMER

EEN NACHTJE IN HOTEL NEW YORK?
INSPIRATIE

Ik vind het mooi om u te inspireren om een fantastische cruise te maken. Komt u er online niet uit bel dan met een van mijn fijne collega's van Captain Cruise zij helpen u graag verder, bel 0885018541 of maak een afspraak aan huis hier

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541