DE OLYMPISCHE SPELEN IN PARIJS 2024 MET hospitality tickets van P1 TRAVEL

Er is nu nog geen losse geen ticket verkoop de laatste tickets ongeveer 35% worden eind 2023 in de verkoop gezet. Reserveer pakketten

losse tickets Parijs 2024 eind 2023
 

BEKIJK BOVENSTAANDE DIGITALE KAART EN KLIK OP DE BUTTONS VOOR MEER INFORMATIE

AAN DEZE KAART WORDT NOG HARD GEWERKT!

 

DE OLYMPISCHE SPELEN IN PARIJS

De openingsceremonie van de Olympische Spelen 2024 in Parijs wordt gehouden op vrijdag 26 juli 2024.Dit spektakel gebeurd niet in een stadion maar op de Seine.

 DE OLYMPISCHE SPELEN IN PARIJS

ATLETIEK-RUGBY

STADE DE FRANCE ATLETIEK EN RUGBY

De openingsceremonie van de Olympische Spelen 2024 in Parijs wordt gehouden op vrijdag 26 juli 2024.

Rugby 7 24/7 tot 30/7 programma   Reserveer  hospitality tickets (nog geen aanbod)

De atletiek wedstrijden vinden tussen 1 augustus en 11 augustus plaats bekijk het programma en  reserveer  hospitality tickets 

De sluitingsceremonie wordt op zondag 11 augustus 2024 gehouden.

Het Stade de France is een bekend stadion in Saint-Denis, een voorstad van Parijs, Frankrijk. Het stadion staat vooral bekend als de thuisbasis van het Franse nationale voetbalteam en wordt ook gebruikt voor andere sportevenementen en concerten. Het stadion werd officieel geopend op 28 januari 1998 en heeft een capaciteit van meer dan 80.000 toeschouwers.

LOSSE TICKETS EIND DECEMBER
luisteren /listen
 

BAANFIETSEN- BMX RACE

velodrome en bmx

Fietsen baan 5/8 tot 10/8  bekijk het programma en de hospitality tickets reserveren

BMX race 1/8 en 2/8 bekijk het programma en  hospitality tickets reserveren

Het Vélodrome National de Saint-Quentin-en-Yvelines, geopend in 2014 en gelegen op 25 kilometer van Parijs, biedt plaats aan 6.000 toeschouwers. Het is een centrum voor wielersport en verwelkomt wielersterren tijdens nationale en internationale wedstrijden, in een prestigieus en groen kader. Het publiek kan ook gebruik maken van deze moderne faciliteiten: het hele jaar door activiteitenprogramma beschikbaar met onder meer wielrennen op de baan, BMX, spinningles ... om te fietsen.

losse tickets eind 2023
luisteren/listen
 

BASKETBAL-TURNEN-TRAMPOLINE SPRINGEN

BERCY ARENA

Basketbal 6/8 -11/8 Bekijk het programma voorronden in Lille Reserveer  hospitality tickets

Turnen    27/7 -5-8  Bekijk het erogramma  en reserveer  hospitality tickets

Trampoline springen  2/8 Bekijk het programma en  reserveer  hospitality tickets

Bercy Arena is een trefpunt voor cultuur en sport in Parijs en in heel Frankrijk, herkenbaar aan het piramideontwerp dat opvalt in het landschap van het 12e arrondissement van Parijs . Deze locatie, gebouwd in 1984, biedt niet alleen sportevenementen op hoog niveau, zoals de Rolex Paris Masters, een internationaal herentennistoernooi van de ATP Tour en de laatste rondes van het Europees kampioenschap handbal voor dames 2018, maar ook concerten met toonaangevende Franse en internationale artiesten, van Madonna tot Daft Punk, Johnny Hallyday en Paul McCartney.

losse tickets eind december

BADMINTON-GYMNASTIEK

ARENA PORT DE LA CHAPELL

Badminton 27/7 tot 5/8 programma

Reserveer  hospitality tickets

Ritmische gynnastiek 8/8 tot 10/8 Bekijk het programma  en reserveer  hospitality tickets

De Arena wordt een sportfaciliteit aan de Porte de la Chapelle (18e), in het hart van het ZAC Gare des Mines-Fillettes, een project dat wordt ondersteund door de stad Parijs.

Tijdens de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs in 2024 zal Arena II badminton en ritmische gymnastiek (Olympische Spelen) en parabadminton en paragewichtheffen (Paralympische Spelen) organiseren.

 

losse tickets eind december

BEACHVOLLEYBAL

Eiffel Tower Stadium

Eiffel Tower Stadium

Beach volleybal 27/7 tot 10/8 Bekijk het programma en reserveer  hospitality tickets

Voor Parijzenaars is de Champ de Mars een plek om elkaar te ontmoeten en feest te vieren, waar regelmatig duizenden mensen op afkomen om samen deel te nemen aan evenementen, van de traditionele vuurwerkshows op 14 juli tot een finale van de Wereldbeker voetbal. Dagelijks ontmoeten mensen elkaar daar om te sporten, van het uitzicht te genieten of gewoon door de uitgestrekte steegjes en grasvelden te wandelen van deze prachtige plek, die nu een van de meest iconische openbare tuinen van Parijs is. Voor de beachvolleybal- en blindenvoetbalevenementen wordt in 2024 een tijdelijke buitenpiste gebouwd, zodat iedereen kan genieten van het magische decor van deze locatie.

losse tickets eind december

BMX FREESTYLE-BASKETBAL 3X3-BREAKDANCE-SKATBOARDEN

Place de concorde

BMX freestyle 30/7 en 31/7 Bekijk het programma en  reserveer  hospitality tickets

Basketbal 3x3  30/7 tot 5/8 programma  en reserveer  hospitality tickets

Breakdance  9/8 en 10/8       programma   en reserveer  hospitality tickets

Skateboarden 27/7 28/7  7/8   programma   en reserveer  hospitality tickets

De faciliteiten van La Concorde zullen tijdelijk zijn, waarbij de middelen voor vier sporten op één locatie worden gegroepeerd en gedeeld. De inrichting en bevoorrading van de locatie zullen ook worden gefaciliteerd door deze gedeelde aanpak. De locatie zal bereikbaar zijn met het openbaar vervoer dankzij het dichte openbaarvervoernetwerk van de Parijse regio en, zoals bij elke Olympische locatie, zal bijzondere aandacht worden besteed aan de last mile, wat vooral belangrijk is voor mensen met beperkte mobiliteit.

losse tickets eind 2023

BOKSEN

NORTH PARIS ARENA

Boksen 27/7 tot 5/8 tot halve finales Bekijk het programma  en reserveer  hospitality tickets

Goedgekeurd door de raad van bestuur van Paris 2024 op 12 juli 2022, zullen plannen om van de North Paris Arena een locatie te maken ter goedkeuring worden voorgelegd aan de relevante internationale federaties. De North Paris Arena bevindt zich in het expositiecentrum Villepinte in Seine-Saint-Denis. Hier vinden de voorrondes van de bokswedstrijden en de schermronde van de moderne vijfkamp tijdens de Olympische Spelen plaats, evenals de zitvolleybalwedstrijden tijdens de Paralympische Spelen.

De vanaf de halve finale's worden gebokst in het Roland Garos stadion

losse tickets eind december

BOOGSCHIETEN

ESPLANADE DE INVALIDES

Boogschieten 25/7 tot 4/8 Bekijk hier het programma  en reserveer  hospitality tickets

De tuin zijn van een van de mooiste monumenten van Parijs is het lot van de Esplanade des Invalides. Uitgestrekte groene ruimte, gelegen in het 7e arrondissement van Parijs, de Esplanade ligt tegenover het majestueuze Hôtel des Invalides. Midden in het centrum van Parijs is het een bevoorrechte plaats van ontspanning geworden waar Parijzenaars en toeristen genieten van sport, muziek en wandelingen. In 2024 zijn geschiedenis, cultuur en topsport één in dit uitzonderlijke kader, waar boogschutters mikken op een olympische of paralympische titel.

losse tickets eind december

GOLFEN

GOLF NATIONAL ALBATROS PARIJS

Golfen, van 1-8 tot 10-8 Bekijk hier het programma  en reserveer  hospitality tickets

Toeschouwers per dag 30.000

Deelnemers 32 mannen en vrouwen

Wat is een betere showcase dan een van Europa's meest prestigieuze golfsites om 's werelds mooiste competitie te organiseren? Met Golf National vinden de 120 spelers van het Olympisch toernooi een setting en een baan die past bij hun ambities. Van de twee banen met 18 holes springt "L'Albatros" eruit als de meest competitieve en complexe. Het wordt gebruikt voor grote internationale wedstrijden, waaronder de Ryder Cup in 2018 en het France Open 2023

LOSSE TICKETS VANAF DECEMBER 2023

 

PAKKETTEN RESERVEREN

HOCKEY

Yves Du Manoir Stadium

Hockey 27/7 tot 9/8 Bekijk hier het  programma  en reserveer  hospitality tickets

Twee keer gastheer zijn van de Olympische Spelen is een voorrecht dat maar weinig locaties zullen ervaren. Het stadion Yves-du-Manoir, ontworpen door de architect Louis Faure-Dujarric, is er een van. Het was de belangrijkste locatie voor de achtste Olympiade in 1924, waar bijvoorbeeld de openingsceremonie en atletiekevenementen plaatsvonden. Een unieke locatie in Frankrijk, het is de enige die in 2024 de tweede Spelen in zijn geschiedenis organiseert, waar de hockeycompetities plaatsvinden. 

tickets eind 2023

JUDO

Champ De Mars Arena

Champ De Mars Arena

Judo 17/7 tot 4/8 Bekijk hier programma en reserveer  hospitality tickets

Tijdens de Spelen van Parijs 2024 zal de prestigieuze Champ de Mars Arena veel meer zijn dan alleen de "Grand Palais Overlay". Dit is echter de naam waar de Arena tot nu toe bekend om staat, omdat in dit tijdelijke gebouw van 10.000 m2 evenementen plaatsvinden terwijl er wordt gewerkt aan het Grand Palais. In 2024, na voltooiing van deze werkzaamheden, zal de Champ de Mars Arena nog enkele maanden op zijn plaats blijven om wedstrijden voor de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs in 2024 te organiseren.

losse tickets eind december

KLIMMEN

KLIM LOCATIE LE BOURGET SPORT

KLIM LOCATIE LE BOURGET SPORT

Klimmen van 5/8 tot 10/8 Bekijk hier het programma  en reserveer  hospitality tickets

De opname van sportklimmen in de Olympische Spelen illustreert de frisse aanpak die Parijs 2024 aan zijn Spelen wil toevoegen. Het in de kijker zetten van een moderne sport, beoefend in een gebied met een jonge bevolking, om de deelname daaraan zo breed mogelijk te bevorderen. Deze faciliteit kijkt veel verder dan de Spelen van Parijs 2024 en beantwoordt aan een behoefte en een verwachting in het Seine-Saint-Denis-gebied.
Tijdens de Spelen zullen vijf klimmuren worden gebruikt: een binnenmuur, om op te warmen, en vier buitenmuren, waarvan drie voor wedstrijdonderdelen (snelheid, boulderen en lood gecombineerd) en de laatste gereserveerd voor deelnemers om op te warmen.
De binnenfaciliteiten zullen een blijvende erfenis zijn voor de Spelen, in een afdeling die een groot tekort aa

losse tickets eind 2023

SCHERMEN-TEAKWONDO

GRAND PALAIS

Schermen 27/7 tot 4/8   Bekijk hier programma en reserveer  hospitality tickets

Teakwondo  7/8 tot 10/8  programma

Reserveer  hospitality tickets

Het "Grand Palais" is een wereldberoemd tentoonstellings- en evenementencomplex in Parijs, Frankrijk. Het is gelegen in het 8e arrondissement van Parijs, vlakbij de Champs-Élysées en de rivier de Seine. Het Grand Palais staat bekend om zijn indrukwekkende architectuur en historische betekenis.

Het complex werd oorspronkelijk gebouwd voor de "Exposition Universelle" (Wereldtentoonstelling) van 1900, die ter gelegenheid van de 100e verjaardag van de Franse Revolutie werd gehouden. Het diende als een tijdelijke tentoonstellingsruimte voor kunst en wetenschap. De bouwstijl combineert elementen van Beaux-Arts-architectuur met glas en staal, wat resulteert in een iconisch en opvallend ontwerp.

losse tickets eind 2023

TENNIS -BOKSEN

ROLAND GAROS

ROLAND GAROS STADION

Tennis van 27/7 tot 4/8 Bekijk hier het programma  Reserveer  hospitality tickets

Boksen 6/8 tot 9/8 vanaf halve finales programma

Reserveer  hospitality tickets

Toernooigeschiedenis: De French Open werd voor het eerst gehouden in 1891 en is het belangrijkste graveltenniskampioenschap ter wereld. Het is vernoemd naar de Franse luchtvaartpionier Roland Garros.
Ondergrond: In tegenstelling tot de andere drie Grand Slam-toernooien, die worden gespeeld op hardcourtbanen (Australian Open en US Open) of grasbanen (Wimbledon), wordt de French Open gespeeld op rode gravelbanen. Het graveloppervlak vertraagt ​​de bal en zorgt voor langere rally's, wat hem uniek maakt onder de Grand Slam-evenementen.
Court Names: Het belangrijkste stadion, waar de finales plaatsvinden, heet Court Philippe-Chatrier, vernoemd naar een voormalige president van de Franse tennisfederatie. Er zijn nog andere belangrijke rechtbanken, zoals Court Suzanne-Lenglen, vernoemd naar de Franse tennisser Suzanne Lenglen.

losse tickets eind 2023
luisteren/listen
 

TRIATLHON-10 KM ZWEMMEN-EIND TIJDRIT EN WIELERWEDSTRIJD

pont alexandre 3,

Triatlhon 30/7 31/7 5/8 programma 

Reserveer  hospitality tickets

Zwemmen 10 km, 8/8 en 9/8 Bekijk het programma en reserveer  hospitality tickets

Finish individuele tijdrit (dames/heren) 27/7 Bekijk het programma

Reserveer  hospitality tickets

Fietsen wegwedstrijd 3/8 en 4/8 Bekijk het programma  en reserveer  hospitality tickets

Bij de eerste drie edities van de moderne Olympische Spelen vonden alle zwemevenementen plaats in een natuurlijk water, aangezien er pas in 1908 zwembaden beschikbaar waren. Wedstrijden in open water kwamen pas weer op in 1991, in de vorm van marathonzwemmen, toen de discipline officieel werd geïntroduceerd op de FINA Wereldkampioenschappen Zwemmen; in die tijd werden evenementen gehouden over 25 km en duurden ze meer dan vijf uur om te voltooien.

losse tickets
 

ROEIEN- KANOVAREN

NAUTISCHE STADION VAIRES SUR MARNE

Roeien 27/7 tot 4/8 Bekijk het programma  en reserveer  hospitality tickets

Kano slaom 27/7 tot 5/8  Bekijk het programma  en reserveer  hospitality tickets

Kano sprint 6/8 tot 10/10 Bekijk het programma  en reserveer  hospitality tickets

Het Nautisch Stadion van Vaires-sur-Marne, opgeleverd in juni 2019, zal in 2024 De Franse roei- en kano-kajakfederaties zijn verheugd met dit gloednieuwe Nautisch Stadion, dat de eerste nieuw ontwikkelde Olympische faciliteit was die in 2019 werd opgeleverd.

losse tickets eind december
 

DE START VAN HET WIELRENNEN IS VOOR HET STADHUIS VAN PARIJS

PAARDRIJDEN-MODERNE VIJFKAMP

palais de versailles

palais de versailles

Moderne vijfkamp   8/8 tot 11/8   programma Reserveer  hospitality tickets

Paardrijden springen 27/7 tot 6/8 Bekijk het  programma  en reserveer  hospitality tickets

Dressuur 30/7 tot 4/8 reserveer hospitality tickets

Eventing          reserveren hospitality tickets

Tijdelijke faciliteiten zullen het mogelijk maken om de evenementen van Parijs 2024 van bepaalde sporten te organiseren in een uitzonderlijke omgeving met een rijke geschiedenis. Aan de Etoile Royale, een esplanade ten westen van het Canal Grande, in het hart van het park van het Paleis van Versailles, wordt een tijdelijke steengroeve geflankeerd door verschillende stands. In deze arena zullen twee evenementen plaatsvinden (een dressuurproef en een springproef), evenals spring- en dressuurwedstrijden (Olympisch en Paralympisch). Het individuele en team eventing cross-country evenement vindt plaats in de buurt van het Canal Grande, en de vijf onderdelen van de moderne vijfkamp zullen ook worden georganiseerd in het Château de Versailles.  

Bekijk de video

losse tickets eind december

de marathon mannen en vrouwen

Op 10/8 voor de mannen en op 11/8 voor de vrouwen. 

Er wordt ook een marathon georganiseerd voor 20.000 amateurs die de zelfde route mogen lopen, deze vindt plaats op .....

Tijdens de sportzomer van 2024 is het paleis van Versailles het absolute hoogtepunt langs de route van de olympische marathon. De start is bij het Hôtel de Ville oftewel Parijse stadhuis, waarna maar liefst negen arrondissementen worden doorkruist, terwijl de finish wordt getrokken bij de Esplanade des Invalides, een uitgestrekt, groen park in hartje Parijs

 

VOLLEYBAL-TAFELTENNIS-HANDBAL-GEWICHTSHEFFEN

PARIS EXPO

PARIS EXPO

SOUTH PARIS ARENA 1-4-6
Volleybal 27/7 tot 11/8  Bekijk het  programma   en reserveer  hospitality tickets

Tafeltennis 27/7 tot 10/8 programm en reserveer  hospitality tickets

Handbal 25/7 tot 11/8 Bekijk het programma en reserveer  hospitality tickets

Gewichtsheffen 7/8 tot 11/8 Bekijk het programma en reserveer  hospitality tickets

South Paris Arena maakt deel uit van Paris Expo, een expositie- en congrescentrum dat een van de meest actieve in Europa en het meest bezochte in Frankrijk is. Op 35 hectare, 228.000 m² tentoonstellingshallen en 8 paviljoens verwelkomt Paris Expo jaarlijks 7,5 miljoen bezoekers, vooral tijdens de International Agricultural Show. Met in de hallen 1, 4 en 6 een groot aantal evenementen van de Spelen en evenementen die gereserveerd zijn voor de logistiek van de Spelen, wordt Paris Expo een belangrijk knooppunt voor de Spelen van 2024 in Parijs.

 

 

losse tickets eind december

WATERPOLO- SCHOONSPRINGEN-SYNCHROON ZWEMMEN

HET AQUATICS CENTRE

Zwemmen 27/7 tot 4/8  Bekijk het programma  en reserveer  hospitality tickets

Waterpolo 28/7 tot 11/8  Het programma en reserveer  hospitality tickets

Schoonspringen 17/7 tot 10/8 programma 

Reserveer  hospitality tickets

Synchroonzwemmen 5/8 tot 10/8 Bekijk het programma en reserveer  hospitality tickets

 

Het Aquatics Centre is, samen met de klimmuur Le Bourget, de enige permanente sportfaciliteit die gebouwd is voor de Spelen van Parijs in 2024. In 2024 verwelkomt het de grootste atleten ter wereld voor artistieke zwem-, waterpolo- en duikevenementen. Het Aquatics Centre kijkt verder dan de Spelen en is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van Seine-Saint-Denis, de gastregio en de Franse zwemgemeenschap, die nu een faciliteit zal hebben die de grootste nationale en internationale wedstrijden kan organiseren.

Het stadion wordt gebouwd in juni 2024 gereed en ligt naast het Stade de France

losse tickets eind 2023

ZWEMMEN-WATERPOLO

LA DEFENSE ARENA

Waterpolo finale 5/8 tot 10/8 Bekijk het programma en reserveer  hospitality tickets

Met zijn iconische moderne ontwerp van de architect Christian de Portzamparc opende de Arena zijn deuren in 2017. Gelegen in de stad Nanterre, heeft het 's werelds grootste interactieve gigantische scherm, met een innovatieve technologie en 1.400 m² weergavegebied, gelijk aan zeven tennisbanen.
Met de 600 dynamische gigantische aluminium en glazen schalen die de buitengevel van het gebouw vormen, lijkt de Arena tot leven te komen voor de verschillende evenementen die er plaatsvinden. In 2024 zal het de kleuren dragen van de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs in 2024!

losse tickets eind december

OVER P1 TRAVEL

De website van P1 Travel is geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. P1 Travel is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

P1 Travel is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. 

Buiten dat er veel voelbalwedstrijden zijn in Europa zijn er ook tickets voor Formule1, tennis, rugby, andere evenementen. Zij hebben nu ook de exclusiviteit voor Nederland van de Olympische spelen in Parijs

MEER INFO

OVER P1 TRAVEL

                   

                                         ( advertentie)

 

               

                                     (advertentie)

 

                  

                             (advertentie)

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

Ik ben weer gestart "online' met 'ga uit je stekker met Unesco' en de Paradores hotels.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje