GENIET ALVAST EVEN VAN HET UITZICHT BIJ PARADOR ARCOS DE LA FRONTERA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR DE ARCOS DE LA FRONTERA

Als u een liefhebber bent van het unieke karakter van de steden van Spanje en zijn gastronomie, plattelandstoerisme, kastelen en goede wijn, zal de Parador de Arcos de la Frontera u betoveren. Het is een balkon aan de rivier de Guadalete, het oude Casa del Corregidor , een bevoorrecht uitzichtpunt van de prachtige stad Cadiz. De idyllische ligging van het hotel maakt het een van de beste opties om te genieten van het toeristische aanbod van Arcos de la Frontera, een van de meest bezochte plaatsen in de provincie. Arcos de la Frontera is de deur naar de Route van de Witte Dorpen , steden uit Cadiz en Malaga die tussen de bergen klimmen met hun pittoreske witte huizen. Het is ook het startpunt voor de wijnroutes en een ideale plek om de kinderen mee te nemen en de schoolboerderij van Buena Vista te bezoeken.

Arcos zal u verrassen met zijn kleine witte huisjes, ingebed als puzzelstukjes op de bovenkant en de zijkant van een roodachtige rots. Hier kunt u in korte tijd van de oevers van de Guadalete naar een hoogte van bijna 200 meter aan de voet van het prachtige Castillo de los Duques, dat duizelig naar de rivier staart en een verbluffend panoramisch uitzicht biedt. Steile geplaveide straatjes leiden je naar de oude stad, uitgeroepen tot nationaal historisch-artistiek monument en beschouwd als een van de mooiste in Andalusië. Een welverdiend bezoek aan de kerk van San Pedro en de kerk van Santa María de la Asunción, beide uit de 15e eeuw.D

In Arcos de la Frontera ervaart u de harmonie van de stilte van een stad, waar mensen op warme zomermiddagen in de schaduw plaatsnemen, met de dynamiek van een unieke toeristische bestemming die u uw ervaring in onze Parador niet zal vergeten.

RESERVEER HIER HET TICKET, HOTEL EN HUURAUTO VOOR DE SCHERPSTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

ARCOS DE LA FRONTERA, GELEGEN OP EEN ROTS WANDEL DAAR NU ZELF DOORHEEN, KLIK OP DE PIJLEN


Arcos de la Frontera ligt 35 km ten oosten van de "sherry- stad Jerez de la Frontera (zie hieronder), in de regio Andalusië. Het  is één van de mooiste witte dorpen van de Ruta de los Pueblos Blancos (zie hieronder). Het dorp ligt spectaculair op een enorme rots. De witte huizen en stenen kasteelmuren stoppen abrubt op de steile rotswand boven de vruchtbare vallei van de rivier de Guadalete. In 1962 is Arcos uitgeroepen tot nationaal historisch-artistiek monument als erkenning voor zijn uitzonderlijke architectuur en indrukwekkende locatie. De oude stad is een doolhof van straatjes die leiden tot een zandstenen kasteel, het Castillo de los Arcos. Zoals je zou verwachten van een dergelijk spectaculaire uitkijkpunt, zijn er spannende uitzichten over de stad en de glooiende vlakte eronder. In het hele gebied zijn de nodige veldslagen geweest en de Arabische invloed is in Arcos de la Frontera nog steeds merkbaar

 DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541