BEKIJK ONZE UNIEKE 3D PRESENTATIE VAN DE ECO BEWUSTE PARADOR DE MALAGA GOLF

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR MALAGA GOLF

Als u van golf en de zee houdt, is dit uw ideale Parador. Het hotel ligt naast de golfbaan en met direct uitzicht op de Middellandse Zee, met directe toegang tot een prachtig strand met zacht wit zand. Hier kunt u ook genieten van een onlangs gerenoveerd zwembad en een tennisbaan. De kamers zijn ruim en comfortabel en bieden een prachtig uitzicht over de zee. Golf is het embleem: 18 holes -Old Course- plus 9 link holes, school, 3 putting greens, 2 approach greens, verhuur van clubs, karren en elektrische auto's.
 

De kamers hebben een individuele in- en uitgang naar de golfbaan en u kunt genieten van een exclusief terras met fauteuils en tafels, ideaal om te ontbijten en buiten te eten, onder de warme zon van Malaga.

De Parador ligt op slechts tien kilometer van Malaga , dicht bij typische zomerbestemmingen zoals Torremolinos, Mijas, Puerto Banus of Marbella. Het is een perfecte plek om te genieten van sport, zon, strand en het nachtleven in de kustplaatsen. Kom, ontspan en geniet!

RESERVEER HIER ONLINE, HET TICKET, HOTEL EN HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

PARADOR GOLF IN MALAGA VANAF ROTTERDAM AIRPORT

Jarenlange geschiedenis heeft deze baan - de oudste van Andalusië - zowel uitdagend gemaakt voor ervaren spelers als haalbaar voor elke golfliefhebber.

Zandduinen, palmen, mimosa's, eucalyptusbomen en dennen lopen langs de baan. Twee van de gaten lopen langs de rand van de zee. Cursusfaciliteiten omvatten:

-18 holes historische baan (1925)

-9 holes linksbaan (geen handicap vereist)

-9-holes pitch & putt (geen handicap vereist)

- Ruimte gereserveerd voor professionals en hun groepen

-Golfschool, pro shop, clubverhuur, tassendragers en karren, restaurant/snackbar.

 

Een beetje geschiedenis

De oorsprong van de cursus gaat terug tot de jaren 1920 en is verbonden met de Britse koninklijke familie, met name prinses Beatrice van Battenberg, die een deel van het jaar in het gebied doorbracht en een drijvende kracht was achter de oprichting ervan. In 1925 begon de bouw van de originele 9-holes baan onder technisch toezicht van Harry Shapland Colt (bouwer van Wentworth).

Onder leiding en ontwerp van de beroemde Britse architect Tom Simpson (maker van beroemde banen als Turnberry, Muirfield en Ballybunion), werd het uitgebreid tot 18 holes (6173 m, par 72). Het parcoursrecord staat op naam van Miguel Ángel Jiménez, geboren in Málaga, gevestigd tijdens de PGA Turespaña Masters van 1999.

 De baan is gebruikt voor verschillende professionele PGA European Tour-toernooien - Turespaña Masters Open de Andalucia (1992 en 1999) en Open de Andalucía (2010 en 2011) - als erkenning dat de kwaliteitsnormen die van het hoogste niveau van professioneel golf weerspiegelen.
Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541