RIJ ALVAST NAAR BINNEN OP DEZE 360 GRADEN FOTO VAN PARADORES VILLAFRANCA

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

PARADORES VILLAFRANCA

Bij de ingang van Villafranca del Bierzo, een charmant stadje met kerken, kloosters en adellijke gebouwen, omgeven door bergketens vol kersen- en vijgenbomen, kastanjebomen, populieren en boomgaarden, wacht dit Parador Hotel op u, een referentie toeristische accommodatie in de prachtige regio Bierzo. Vanuit de ramen van uw kamers wordt u verrast door het uitzicht op het noordwesten van de regio El Bierzo en het zuiden van de Sierra de los Ancares. U kunt genieten van 2 seizoensgebonden zwembaden, een buitenbad en een binnenbad met sauna en ijsfontein (controleer de data en tijden bij de Parador).
 

De Camino a Santiago maakt een stop in Villafranca del Bierzo om een ​​kleine preview te laten zien van wat u te wachten staat in de Galicische hoofdstad. De kerk van Santiago, de beroemde wijk Los Tejedores, het La Anunciada-gebouw, gebouwd op de ruïnes van een oud pelgrimsziekenhuis of La Colegiata, zijn enkele van de emblematische plaatsen die u in de stad kunt bezoeken.

Buiten de stad biedt de natuur prachtige plaatjes. Op 20 minuten rijden ontdekt u de Médulas de Carucedo De eigenaardigheid van dit spectaculaire roodachtige landschap, een oude goudmijn in de Romeinse tijd, heeft ertoe geleid dat het is uitgeroepen tot werelderfgoed en, vanwege zijn historische relevantie, een cultureel park .

RESERVEER DE TICKETS, PARADOR EN HUURAUTO HIER ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541