ZOEK ALVAST EEN MOOI BOEK IN DE PARADOR DE CORIAS OP DEZE 360 GRADEN FOTO

DE PARADORES A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

PARADORES CORIAS

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL MET EEN LAADPUNT

Deze Parador is door de lezers van het tijdschrift Condé Nast Traveler gekozen als beste niet-stedelijke hotel in Spanje en ligt in de prachtige Asturische stad Cangas del Narcea. Het is een indrukwekkend klooster dat is uitgeroepen tot Nationaal Historisch-Artistiek Monument, ook bekend als El Escorial Asturiano. De kelders zijn een prachtig museum waar u archeologische overblijfselen kunt zien van de eerste constructie, die dateert uit het begin van de 11e eeuw. Vanuit de kamerramen is het uitzicht op het bergachtige landschap en de Narcea-rivier spectaculair. De kerk is ook een bezoek waard, met zijn grote ruimtes in Toscaanse stijl en een groot barok altaarstuk. U beschikt over zalen die zijn uitgerust voor banketten, congressen en voor elk evenement dat u wilt vieren.

Naast de Parador nodigt een Romeins gemaakte brug, waar door de eeuwen heen groeven op de keien zijn achtergelaten, uit om een ​​wandeling door de omgeving te maken, alles te vergeten en te ontspannen. Dezelfde paden brengen je naar prachtige plekken zoals het natuurpark Fuentes del Narcea, Degaña en Ibias, het Muniellos Integral Reserve of het Cuetu d'Arbas Partial Reserve, waar de beer en het korhoen hun sporen achterlaten in prachtige groene dekens van vegetatie. In de bergen die de Parador omringen, worden de wijngaarden van Mencía, Albarín, Carrasquín, Verdejo Tinto… ook met zorg gerijpt door de wijnbouwers van het gebied.

We wachten op je in een van de grootste Paradores van Spanje, een oase van rust en stilte midden in een sprookjesachtig landschap

RESERVEER HIER DE TICKETS, PARADORES EN DE HUUR AUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

MET EEN SUNNYCAR HUURAUTO ZIE JE MEER

Op vakantie gaan en de mooiste plekjes ontdekken met een huurauto… wie is er niet gek op? Maar tegelijkertijd draagt de uitstoot van uitlaatgassen wel bij aan klimaatverandering. Gaat u op vakantie, reis dan bewust en kies voor plekjes buiten de gebaande paden en toeristische hotspots. Met een huurauto komt u daar heel makkelijk! Kies voor kleine accommodaties, koop uw souvenirs bij lokale ambachtslieden en eet waar de locals dat doen. U ontdekt de smaken van de streek en de opbrengst komt ten goede aan de lokale economie en niet aan een keten. Kortom: ga met je huurauto off-the-beaten-track!

Door u rijstijl aan te passen verbruikt u bovendien minder brandstof. En compenseer uw CO2-uitstoot via Greenseat dan rijdt u helemaal groen. We vertellen u er graag iets meer over.

meer info prijzen en RESERVEREN

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541