BEKIJK HIER ONZE 360 GRADEN PRESENTATIE VAN PARADOR VIELHA MET INFO, VIDEO'S EN 360 GRADEN FOTO'S, KLIK OP DE DE BUTTONS

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR DE VIELHA

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR

Dit moderne hotel combineert de prachtige bergachtige omgeving van het Vall d'Aran met uitgebreide spafaciliteiten voor een ​​heerlijke plek om zowel in de winter als in de zomer te ontspannen. Er is ook gratis WiFi.

Het Parador de Vielha wordt omringd door het prachtige berglandschap van de Spaanse Pyreneeën. Dankzij de exclusieve ligging kunt 's winters van de nabijgelegen pistes genieten en 's zomers van het zonnige, bosrijke landschap. Vanaf het zonneterras heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving van het hotel, de tuin en de buitenzwembaden.

U kunt tot rust komen in de spa van het hotel, met onder meer sauna's, Romeinse baden en speciale belevingsdouches. U kunt uw relaxdagje vervolgens afmaken met een typisch Pyrenees diner in het restaurant van het hotel - in een ronde kamer met panoramisch uitzicht op de bergen.
Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Vielha e Mijaran.

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 8,6 voor een reis voor twee.

 

Prijzen en reserveren

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

Ik heb genoten van de wellness, het eten en de mooie wijn.De ligging is fantastische van deze moderne Parador

STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 100 TOT € 110  

ONTBIJT € 18,  € 32

ONLINE

ONZE INSPIRATIE VIDEO VAN PARADORES VIELHA

Dit moderne hotel wordt omgeven door een fascinerend berglandschap in de Val d'Aran en biedt gratis WiFi in alle ruimtes en uitgebreide wellnessfaciliteiten. Zowel in de zomer als in de winter is dit een heerlijke plek om te ontspannen.

De Parador de Vielha wordt omgeven door het prachtige berglandschap van de Spaanse Pyreneeën. Dankzij deze bevoorrechte locatie kunt u in de winter genieten van de nabijgelegen skipistes en in de zomer van het bosrijke landschap. Vanaf het zonneterras, de tuin en de buitenzwembaden van het hotel heeft u uitzicht op deze omgeving.

U kunt ontspannen met een bezoek aan de wellnessruimte van het hotel, waar Romeinse baden, sauna's en belevenisdouches tot uw beschikking staan. U kunt een ontspannende dag in het restaurant van het hotel afsluiten met een typisch Pyrenees diner. Geniet van een panoramisch uitzicht op de bergen vanuit de 360-graden eetkamer.
Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit het meest populaire deel van Vielha e Mijaran.

Koppels waarderen vooral de locatie - ze geven het een 8,6 voor een verblijf van twee personen.

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541