LOOP ALVAST EVEN DOOR DE TUIN VAN DE PARADOR DE LIMPIAS OP DEZE 360 GRADEN FOTO

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

PARADOR DE LIMPIAS

DIT IS EEN ECO VRIENDELIJK HOTEL MET LAADPAAL

Op de rechteroever van de monding, waar het water van de rivier de Asón de zee nadert, ligt het gezellige en rustige stadje Limpias. Daar wacht een 20e-eeuws paleis, omgebouwd tot een Parador, op u , op een afgelegen plek die uitnodigt tot rust en een wandeling door goed onderhouden tuinen. Naast comfortabele kamers en een gerenommeerde keuken, biedt de Parador de Limpias een seizoensgebonden zwembad en een verwarmd zwembad (hele jaar geopend), tennis- en paddlebanen, een zeer complete speel- en tv-kamer voor kinderen en ruime en lichte lounges, ideaal voor familie- en bedrijfsfeesten . De plaats nodigt u uit om te ontspannen, te verdwalen in andere naburige steden van het prachtige Cantabrië en om te genieten van de fantastische grotten, stranden, landschappen en historische bezienswaardigheden. 

Het stedelijke centrum van de stad, met zijn overvolle huizen, de oude school van San Vicente de Paúl en de prachtige hermitage van Santa Isabel, altijd bedekt met klimop, vormen een prachtig complex dat u graag zult bezoeken. Maar deze stad dankt zijn bekendheid aan de Christus van de Doodsangst , die je kunt vinden in de kerk van San Pedro. Het beeld werd populair vanwege zijn manifestaties van leven in de vorm van tranen, zweet en bloed.

Het gebied is ideaal om te roeien of kanoën , en om het prachtige en unieke Cantabrië te bewonderen, in plaatsen zoals het natuurreservaat Marismas waar de rivier de Asón eindelijk de zee kust, het natuurpark Los Collados del Asón, een bergachtig massief gevormd in de ijstijd of geniet van de grotten van Covalanas of Cullalvera.

RESERVEER NU DE TICKETS, DE PARADOR EN DE HUURAUTO ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

hotel PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541