LOOP ALVAST EVEN OVER HET TERRAS VAN DE PARADOR DE TOLEDO OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR DE TOLEDO

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR

Kun je je voorstellen dat je geniet van de prachtige bezoeken van de keizerlijke stad Toledo, uitrustend op een ligstoel bij het zwembad? Als het idee je aanspreekt, wachten we op je in de Parador. Het gebouw is indrukwekkend en je kunt de werelderfgoedstad niet alleen vanuit het zwembad zien, maar ook vanuit de lounges, het terras en de kamers. Bij Parador de Toledo geniet u van ruime en luxe faciliteiten. Het comfortabele meubilair is ingevoegd met balken, trappen, houten leuningen. Je wordt omhuld door de warme en gastvrije sfeer van de kamers en van daaruit kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de keizerlijke stad.

Toledo is de ideale stad om de voetafdruk van drie culturen te ontdekken , de moslim, de hebreeuws en de christen. Verdwaal in de smalle straatjes, de pleinen en de tuinen, bezoek het fort, de kathedraal, de moskeeën en de synagogen, de baden en de grotten, en je zult verliefd worden op de stad zoals Quevedo, El Greco of Béquer deden.

Toledo bewaart ook de magie van de nacht voor jou . U kunt de indrukwekkende verlichting van de oude stad niet missen of luisteren naar de vele concerten die op zomeravonden in de open lucht worden gehouden. De chill-out terrassen aan de oevers van de Taag of de tapas van de bars in de wijk Santa Teresa maken deel uit van het aanbod van de stad als de dag valt. Vergeet niet dat in Toledo om elke hoek een verrassing wacht: een tuin, een uitkijkpunt, een plein, een patio ... en vooral, de Parador is een belangrijk onderdeel van deze ervaring.

PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS
WANDEL ALVAST EVEN DOOR HET CENTRUM VAN TOLEDO KLIK OP DE PIJLEN

VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541