RESERVEER PARADOR DE SALAMCA A LA CART VOOR DE FLY DRIVE EN DE RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE SALAMANCA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

meer info en prijzen
 

LOOP ALVAST EVEN OVER DE PARKEERPLATS VAN PARADOR DE SALAMANCA OP DEZE FOTO

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

PARADOR DE SALAMANCA

DIT IS EEN ECO VRIENDELIJKE PARADOR MET LAADPUNT

Als je Salamanca nog niet hebt bezocht, zijn we er zeker van dat je het buitengewoon zult vinden. En mocht je er al eens geweest zijn, de stad bevat zeker nog te ontdekken schatten. De Parador de Salamanca staat tegenover de oude wijk op een kleine heuvel op de linkeroever van de rivier de Tormes waar het door deze prachtige stad loopt. Het interieur is elegant, comfortabel en ruim. Grote ramen en openslaande deuren maken het hotel tot een uitzonderlijk uitzichtpunt over de historische wijk. Het panoramische uitzicht op de provinciehoofdstad vanuit de zalen, het zwembad en de meeste kamers zijn de beste van de stad.

Salamanca, een werelderfgoedstad en levendige universiteitsstad, staat vol met historische gebouwen en locaties. Studenten en locals geven de hoofdstad een uitbundige, jeugdige en zeer gastvrije sfeer. De stad is altijd bereid om haar rijke erfgoed, cultuur en gastronomie met bezoekers te delen. Het zonlicht werpt een gouden gloed op de mooie stenen gevels en zonsondergangen worden hier een unieke ervaring.

Wandel door de Plaza Mayor (Hoofdplein) , een van de mooiste van Spanje, en stop bij een van de vele onvergetelijke etablissementen waar u kunt genieten van een drankje. Bezoek het Casa de las Conchas (Huis van Schelpen) , beroemd om zijn façade versierd met honderden gebeeldhouwde schelpen. Betreed de kathedralen en klim naar de terrassen, waar je tussen waterspuwers en klokken kunt wandelen. Zoek naar de kikker op de gevel van een van de historische gebouwen van de oudste universiteit van Spanje . Dit zijn momenten om nooit te vergeten en elke plek in de stad loopt over van bijna onvoorstelbare schoonheid.

En u wilt natuurlijk niet weggaan zonder de magie van de Huerto de Calixto y Melibea (Tuin van Calisto en Melibea) en Casa Lis, een modernistisch herenhuis met glas-in-loodramen, een van de vele schatten van de stad die op uw bezoek wachten. .

Bekijk de ligging van deze Parador van uit de lucht in 3D

RESERVEER HIER DE TICKETS, DEPARADOR EN DE HUURAUTO ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

Booking.com
 
 
 
 
 

wat is er te doen...

HET MAXIMALE ZIEN...

 

DE PARADOR A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

DE PARADOR A LA CARTE...
IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje