LOOP ALVAST EVEN OVER DE PARKEERPLATS VAN PARADOR DE SALAMANCA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR DE SALAMANCA

DIT IS EEN ECO VRIENDELIJKE PARADOR MET LAADPUNT

Als je Salamanca nog niet hebt bezocht, zijn we er zeker van dat je het buitengewoon zult vinden. En mocht je er al eens geweest zijn, de stad bevat zeker nog te ontdekken schatten. De Parador de Salamanca staat tegenover de oude wijk op een kleine heuvel op de linkeroever van de rivier de Tormes waar het door deze prachtige stad loopt. Het interieur is elegant, comfortabel en ruim. Grote ramen en openslaande deuren maken het hotel tot een uitzonderlijk uitzichtpunt over de historische wijk. Het panoramische uitzicht op de provinciehoofdstad vanuit de zalen, het zwembad en de meeste kamers zijn de beste van de stad.

Salamanca, een werelderfgoedstad en levendige universiteitsstad, staat vol met historische gebouwen en locaties. Studenten en locals geven de hoofdstad een uitbundige, jeugdige en zeer gastvrije sfeer. De stad is altijd bereid om haar rijke erfgoed, cultuur en gastronomie met bezoekers te delen. Het zonlicht werpt een gouden gloed op de mooie stenen gevels en zonsondergangen worden hier een unieke ervaring.

Wandel door de Plaza Mayor (Hoofdplein) , een van de mooiste van Spanje, en stop bij een van de vele onvergetelijke etablissementen waar u kunt genieten van een drankje. Bezoek het Casa de las Conchas (Huis van Schelpen) , beroemd om zijn façade versierd met honderden gebeeldhouwde schelpen. Betreed de kathedralen en klim naar de terrassen, waar je tussen waterspuwers en klokken kunt wandelen. Zoek naar de kikker op de gevel van een van de historische gebouwen van de oudste universiteit van Spanje . Dit zijn momenten om nooit te vergeten en elke plek in de stad loopt over van bijna onvoorstelbare schoonheid.

En u wilt natuurlijk niet weggaan zonder de magie van de Huerto de Calixto y Melibea (Tuin van Calisto en Melibea) en Casa Lis, een modernistisch herenhuis met glas-in-loodramen, een van de vele schatten van de stad die op uw bezoek wachten. .

RESERVEER HIER DE TICKETS, DEPARADOR EN DE HUURAUTO ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS
PLAZA MAYOR SALAMANCA in 360 graden

Plaza Mayor is het 18e eeuwse plein in het historische centrum van de stad. Voor veel Spanjaarden is dit het mooiste plein van heel Spanje, mede door de mooie barokke versieringen en het glimmende zandsteen. ’s Avonds is het plein op een gezellige manier verlicht, waardoor het een levendige ontmoetingsplek in het centrum is. Deze bezienswaardigheid mag bij uw stedentrip niet ontbreken.

CONVENTO DE LAS DUENAS in 360 graden

Het ‘Klooster van de Meesteressen’ is een klooster uit 1419 in het woonpaleis van Juana Rodríguez Maldonado. Het was destijds een religieus toevluchtsoord voor adellijke dames. Zowel het kloostergebouw in Renaissane-stijl als de binnentuin zijn een bezoek waard. (Adres: Plaza Concilio de Trento)

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541