KIJK ALVAST EVEN OP 'HOLE EEN' VAN DE PARADOR EL SALER OP DEZE 360 GRADEN FOTO

DE PARADORES A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

PARADOR EL SALER

DIT IS EEN ECO BEWUSTER PARADOR

De Parador de El Saler, in Valencia, is een bestemming die je gezien moet hebben als je een golfliefhebber bent. Hier kunt u genieten van deze sport in een unieke enclave, tussen Albufera en de zee , waar het wordt beschouwd als een van de beste banen ter wereld. Designdecoratie, ruime en comfortabele kamers, sommige met uitzicht op zee, een ontspannende spa, luxe buitenterrassen met uitzicht op de golfbaan en de Middellandse Zee, een buitenzwembad en een grasvoetbalveld, maken deel uit van het aanbod van het hotel. De moderne congres- en evenementenhal "Vela Latina" met een capaciteit van 400 personen, maakt de Parador ook ideaal voor uw feesten.
 

De architectuur van de Parador is perfect geïntegreerd in het duinlandschap en het omringende dennenbos. Grote ramen zullen uw kamer verlichten en het natuurpark Albufera dichter bij het interieur van het pand brengen . Slechts 18 kilometer scheiden u van Valencia, een stad die openstaat voor de warme Middellandse Zee, waar overblijfselen uit het verleden naast elkaar bestaan ​​in harmonie met de meest avant-gardistische gebouwen.

De kathedraal en de Stad van Kunsten en Wetenschappen , of het strand van La Malvarrosa, zijn een bezoek waard, een wandeling. U zult ook gefascineerd zijn door het nachtleven van deze stad, waar de nachten bijna ongemerkt tot het ochtendgloren duren.

 

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

LOOP ALVAST EVEN DOOR HET CENTRUM VAN VALENCIA KLIK OP DE PIJLEN

VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541