ZOEK ALVAST EEN PARKEERPLAATSTJE BIJ DE PARADOR DE OREPESA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

PARADOR DE MUSEO DE OROPESA

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR MET LAADPUNT

Het Parador Museo de Oropesa is een prachtig gebouw dat zijn geschiedenis en zijn legendes doorgeeft via indrukwekkende kamers, zuilen en arcades, een imposante patio en de raadselachtige Torre del Homenaje. Het was in tijden het herenhuis van de Álvarez de Toledo, graven van Oropesa, en diende in andere tijden als een toevluchtsoord voor soldaten, religieuzen en edelen. In 1930 werd het het eerste Parador-monument in de openbare keten en opende de weg naar een netwerk van accommodatie in kastelen, paleizen, kloosters en kloosters, die als uniek in de wereld worden beschouwd. Het hotel is een interview met de geschiedenis, een suggestieve hoek waar u kunt ontspannen, genieten van een spectaculair uitzicht over de Sierra de Gredos en een uitstekende keuken.

In Oropesa ontdekt u een vriendelijk middeleeuws stadje , bezaaid met monumentale kloosters, kerken en paleizen. De Parador, al zichtbaar vanaf de snelweg die Madrid met Extremadura verbindt, is het beste voorbeeld van de monumentale en landschappelijke rijkdom van de plaats.

In april kun je de middeleeuwse dagen van Oropesa bijwonen , wanneer de stad haar prachtige verleden vertegenwoordigt, en de Parador de beste plek wordt om naar een ander tijdperk te reizen en je als echte middeleeuwse koningen te voelen.

RESERVEER NU ONLINE DE TICKET, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

hotel prijzen en reserveren

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541