RESERVEER DE PARADOR OREPESA A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE  VOOR DE OROPESA BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

meer info en prijzen
 
 

ZOEK EEN PARKEERPLAATSTJE BIJ DE PARADOR DE OREPESA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE MUSEO DE OROPESA

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR MET LAADPUNT

Het Parador Museo de Oropesa is een prachtig gebouw dat zijn geschiedenis en zijn legendes doorgeeft via indrukwekkende kamers, zuilen en arcades, een imposante patio en de raadselachtige Torre del Homenaje. Het was in tijden het herenhuis van de Álvarez de Toledo, graven van Oropesa, en diende in andere tijden als een toevluchtsoord voor soldaten, religieuzen en edelen. In 1930 werd het het eerste Parador-monument in de openbare keten en opende de weg naar een netwerk van accommodatie in kastelen, paleizen, kloosters en kloosters, die als uniek in de wereld worden beschouwd. Het hotel is een interview met de geschiedenis, een suggestieve hoek waar u kunt ontspannen, genieten van een spectaculair uitzicht over de Sierra de Gredos en een uitstekende keuken.

In Oropesa ontdekt u een vriendelijk middeleeuws stadje , bezaaid met monumentale kloosters, kerken en paleizen. De Parador, al zichtbaar vanaf de snelweg die Madrid met Extremadura verbindt, is het beste voorbeeld van de monumentale en landschappelijke rijkdom van de plaats.

In april kun je de middeleeuwse dagen van Oropesa bijwonen , wanneer de stad haar prachtige verleden vertegenwoordigt, en de Parador de beste plek wordt om naar een ander tijdperk te reizen en je als echte middeleeuwse koningen te voelen.

Bekijk de ligging in 3D

gging in 3DRESERVEER NU ONLINE DE TICKET, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

hotel prijzen en reserveren

MANCHEGAN REGIONALE KEUKEN

MANCHEGAN REGIONALE KEUKEN

De Parador de Oropesa is een zonnige showcase van de Toledo-keuken, beïnvloed door Extremadura en gekenmerkt door zijn mix van smaken en texturen, en gespecialiseerd in jachtgastronomie. Traditionele gerechten van nederige en pastorale oorsprong opnieuw geïnterpreteerd en geproefd vanuit een indrukwekkend gezichtspunt.

DE MENUKAART EN ALVAST RESERVEREN
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

WAT OOK WIL WETEN

 
 
 
 

HET MAXIMALE ZIEN...

DE TIETAR-VALLEI ROUTE

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN

Op dit moment hebben 33 van de eco bewuste Paradores een laadpaal, Tesla, Cetac en WB basic. Bekijk  onze lijst maar ook onze overzichtskaart en dan ziet u dat er al een aantal fly-drives kunnen worden gemaakt met een elektrische auto die voor u klaar staat op de luchtven van Malaga, Madrid Barcelona hier heeft Europcar, Centauro en Uiber de mogelijkheid om een Fiat te huren voor een redelijke prijs  ter reserveren.

Ik heb de vraag uitstaan of bij alle Paradores de Fiat opgeladen kan worden.

Onze verwachting is dat dit de komende jaren verder zal worden uit gebreid en wordt het eenvoudiger om een  eco bewuste vakantie te maken.

MEER INFO

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje