NEEM ALVAST EVEN PLAATS AAN EEN TAFELTJE VAN PARADOR DE GUADALUPE OP DEZE 360 GRADEN FOTO

DE PARADORES A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

PARADOR GUADALOPE

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL

De Parador de Guadalupe combineert geschiedenis, ontspanning en goede gastronomie samen met het koninklijk klooster, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het prachtige Mudejar-klooster is het centrum van het leven van de Parador en is de perfecte plek om te ontspannen tussen de citroen- en sinaasappelbomen. Vanuit het zwembad kunt u genieten van het uitzicht op het koninklijk klooster van Guadalupe. U kunt ook een wandeling maken in de tuin, tussen de olijfbomen en andere inheemse planten, terwijl u luistert naar het geluid van het water uit de fonteinen in Arabische stijl. In de winter is de woonkamer de perfecte plek om uit te rusten, waar u kunt genieten van de open haard terwijl u een boek leest of een kopje koffie drinkt.

De Parador heeft drie gebouwen. Twee ervan dateren uit de 15e-16e eeuw en werden gebouwd onder het koninklijk klooster van Guadalupe als het College van Grammatica en Zuigelingen en het Men's Hospital van de stad om de pelgrims bij te wonen die de Maagd van Guadalupe kwamen vereren.

Guadalupe is een stad in het hart van het Viluercas-Ibores-Jara Geopark door UNESCO, waar je jezelf kunt verliezen in de geplaveide straatjes en de huizen met traditionele architectuur kunt ontdekken. Dit kleine stadje herbergt een waardevol historisch-artistiek complex uit de 15e en 16e eeuw. Je mag de Plaza de Santa María en de oude Joodse wijk niet missen. En als u tijd heeft, is het de moeite waard om nabijgelegen bergsteden zoals Cañamero, Logrosán of Berzocana te bezoeken.

RESERVEER HIER ONLINE HET TICKET, PARADOR

hotel PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

LOOP DOOR DE STRATEN VAN GUADALUPE IN 360 GRADEN KLIK OP DE PIJLEN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541