OVERZICHT VAN DE ECO BEWUSTE HOTELS MET LAADPAAL IN FRANKRIJK

ECO BEWUSTE HOTELS MET LAADPAAL IN FRANKRIJK VOOR DE ELEKTRISCHE AUTO VAKANTIE

Duurzaam met de eigen elektrische auto op vakantie. Geen zorgen over voldoende energie 'aan boord' onderweg. Het kan met het vakantieaanbod van Reisstudio Travel Slide. Wij zorgen er voor dat u een overzicht krijgt van alle snellaadstations onderweg én wij weten welke overnachtingshotels laadpaalen voor hun gasten hebben. Ook op uw bestemming kennen wij de hotels die ingericht zijn op gasten met elektrisch vervoer. Uw duurzame autovakantie begint dus bij Reisstudio Travel Slide.

Altijd snel en gemakkelijk een hotel vinden om je elektrische auto op te laden. Op zoek naar een overzicht van alle hotels met een laadpaal in Nederland en buitenland? Wij hebben ze in kaart gebracht. Dat is handig als je met je elektrische auto op vakantie gaat of een weekendje weg.

Bekijk de hotels met laadpalen in Nederland - per provincie mét handige overzicht van geselecteerde hotels.

Hotels op onze kaart met een groen hartje hebben ook een certificaat voor het eco bewust bezig zijn.

BOURGONDIE
BOURGONDIE

Een regio met prachtige natuurgebieden, Vermaard om de Bourgondische keuken en wereldberoemde wijnen. Ideaal voor de  cultuur- en natuurliefhebbers die komen  hier volop aan hun trekken.

BRETAGNE
BRETAGNE

Pittoreske havenplaatsjes en prachtige stranden, vooral op de Bretonse eilandjes en een  lange rotsachtige kustlijn met spectaculaire kliffen.

DE ARDESCHE
DE ARDESCHE

Absolute topbestemming voor vele Nederlanders en Vlamingen. Zwemmen en kanoën in de rivier omringd door prachtige rotsen. Aanschouw de beroemde kloof Gorges de l’Ardèche.

DE COTE D'AZUR
DE COTE D'AZUR

 De Franse Riviere is bekend bij ale Nederlanders, het zal even plannen worden met de elektrische auto maar dat is de uitdaging. En dan een biertje drinken op een terrasje in St Tropez, lijkt mij geweldig

DE DORDOGNE
DE DORDOGNE

Wereldberoemde grotten met prehistorische rotstekeningen.In de fraaie vallei van de Dordogne tref je talrijke kastelen aan. Voor cultuur- en natuurliefhebbers, ook voor gezinnen met kinderen

DE ELZAS EN VOGEZEN
DE ELZAS EN VOGEZEN

Een geschikte bestemming voor jonge gezinnen, natuur-, wandel- en fietsliefhebbers.Een regio met uitgestrekte wijngaarden en middelhoge bergen in de Vogezen.

NORMANDIE
NORMANDIE

Bekend zijn vooral de landingsstranden uit de Tweede Wereldoorlog De Mont Saint-Michel vormt het toeristische hoogtepunt van Normandië. Ideaal voor gezinnen met kinderen, voor een strandvakantie en voor cultuur- en geschiedenisliefhebbers.

PROVENCE
PROVENCE

De provence is het echte Franse binnenland met middeleeuwse dorpen en lavendelvelden gecombineerd met de iconische Côte d’Azur kuststrook aan de Middellandse Zee.Ideaal voor een zonnige strandvakantie, maar ook voor natuur- en cultuurliefhebbers.

ELEKTRISCHE AUTO VAKANTIES

Reisstudio Travel Slide is op zoek naar de eco bewuste hotels in Nederland maar ook er buiten. Er zijn al best veel hotels met laadpalen bijvoorbeeld op Mallorca ruim 60 hotels met laadpunten en daar heeft Sunny Cars ook elektrische auto's in de verhuur. Er gaan deze zomer meer verhuur bedrijven komen met elektrische auto's en wordt het mogelijk van de eco bewuste luchthaven Rotterdam Airport naar een bestemming te vliegen om zo gezamenlijk tot een Better Holiday te komen

Bekijk Nederland, Frankrijk, Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italie,  Denemarken, Scandinavia,

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

Reisstudio Travel Slide wil graag hierin voorop lopen want wij gaan voor een Better Holiday en starten met de bewustwording dat wij anders op vakantie moeten en dat gaat niet in een keer.

 

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Wij gaan ons specialiseren  in een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.  Verder mooie boutique en desingh hotels op de verschillende bestemmingen voor Jewels in Travel.

IK BEN  NU AFFILIATER EN WERK SAMEN MET TRANSAVIA, BOOKING, SUNNY CARS EN NOG ANDERE. DEZE REIZEN RESERVEERT U DIRECT BIJ MIJN LEVERANCIERS  ZONDER EXTRA KOSTEN

Openingstijden:

Voorlopig even online wij blijven lid van het ANVR en SGR 

ANVR Calamiteitenfonds SGR