HET KAN AL ANDERS...

Het is niet altijd eenvoudig om een ​​verantwoordelijke reiziger te zijn en te weten waar je heen gaat en toch rekening te houden met ons milieu.

Daarom heb ik  het op mij  genomen om u als reiziger/vakantieganger te helpen door de planeet af te speuren naar hotels, hostels, lodges en andere bedrijven die onze toekomst prioriteit geven. Mijn selectie bevat plekken die op de een of andere manier milieuvriendelijk of duurzaam zijn of hun best doen om op een eco-positieve manier te doen wat ze kunnen. 

Het is nu wachten op de autohuurbedrijven die het ook mogelijk moeten maken om met de elektrische auto naar eco bewuste hotels te rijden die al voorzien zijn van een laadpunt.

Ook voor een mooie cruise vakantie ga ik u inspireren ook hier worden er stappen gezet

Dit alles doen we met elkaar voor een Better Holiday

Kees Kooijmans

spanje

RESERVEER NU ONLINE DE ECO BEWUSTE H10 HOTELS O.A. MET VERTREK VANAF ROTTERDAM
De luxe hotels van de H10 keten hebben meestal 4 sterren en liggen op de beste locaties aan zee. Maar ook de stadshotels zijn een aanrader. Deze Spaanse keten is geliefd, wat te merken is aan de vele terugkerende gasten. Gelegen in weelderige tuinen, vaak op de beste locaties direct aan zee. De H10 hotels gaan ook voor een Better Holiday

RESERVEER HIER DIRECT BIJ DE H10 HOTELS MET 15%-20% KORTING

15 ideeën

Reisstudio_Travel-Slide_Logo_wit

Jan de Baanlaan 143 
3201 KW Spijkenisse

010 245 0955

info@travelslide.nl