JEWELS IN TRAVEL

Het is niet altijd eenvoudig om een ​​verantwoordelijke reiziger te zijn en te weten waar je heen gaat en toch rekening te houden met ons milieu.

Daarom heb ik  het op mij  genomen om u als reiziger/vakantieganger te helpen door de planeet af te speuren naar hotels, hostels, lodges en andere bedrijven die onze toekomst prioriteit geven. Mijn selectie bevat plekken die op de een of andere manier milieuvriendelijk of duurzaam zijn of hun best doen om op een eco-positieve manier te doen wat ze kunnen. 

Het is nu wachten op de autohuurbedrijven die het ook mogelijk moeten maken om met de elektrische auto naar eco bewuste hotels te rijden die al voorzien zijn van een laadpunt.

Ook voor een mooie cruise vakantie ga ik u inspireren ook hier worden er stappen gezet

START MET EEN MOOIE VIDEO, KLIK OP DE FOTO!

Kees Kooijmans

sicilie

Sicilie is een mooi eiland en ideaal om een rondreis te maken. Ik ben in afwachting van het moment dat er betaalbare electrische auto's in de verhuur komen. Vlieg van een eco bewuste luchthaven Rotterdam Airport naar Catania. Ik heb een selectie gemaakt van goede hotels met een laadpaal. Nog stoerder wordt het als het hotel ook nog een eco bewust is. Zo gaan wij met elkaar stapjes maken voor een Better Holiday. Natuurlijk kunt u gerust nu ook onze hotels reserveren met een gewone auto

17 ideeën

FRANKRIJK-DUITSLAND-PORTUGAL-BELGIE-SICILIE-NEDERLAND-TURKIJE-TOSCANE-COSTA DEL SOL-IBIZA- MALLORCA-GRIEKENLAND

Reisstudio_Travel-Slide_Logo_wit

Jan de Baanlaan 143 
3201 KW Spijkenisse

010 245 0955

info@travelslide.nl