JEWELS IN TRAVEL

Het is niet altijd eenvoudig om een ​​verantwoordelijke reiziger te zijn en te weten waar je heen gaat en toch rekening te houden met ons milieu.

Daarom heb ik  het op mij  genomen om u als reiziger/vakantieganger te helpen door de planeet af te speuren naar hotels, hostels, lodges en andere bedrijven die onze toekomst prioriteit geven. Mijn selectie bevat plekken die op de een of andere manier milieuvriendelijk of duurzaam zijn of hun best doen om op een eco-positieve manier te doen wat ze kunnen. 

Het is nu wachten op de autohuurbedrijven die het ook mogelijk moeten maken om met de elektrische auto naar eco bewuste hotels te rijden die al voorzien zijn van een laadpunt.

Ook voor een mooie cruise vakantie ga ik u inspireren ook hier worden er stappen gezet

START MET EEN MOOIE VIDEO, KLIK OP DE FOTO!

Kees Kooijmans

portugal

Portugal is een gastvrij land met veel cultuur, geschiedenis, met mooie wijnen, goed eten, dus een fantastische vakantie land. Voor een weekend met zijn twee of een langere vakantie met de hele familie. Wordt het een flydrive of een strandvakantie. Ik heb een selectie gemaakt van eco bewuste akkommodaties en voor de toekomst al een selectie gemaakt van de hotels met een laadpunt. Mooie video's en alles is direct online te reserveren, ook de huurauto en de vliegtickets

24 ideeën

FRANKRIJK-DUITSLAND-PORTUGAL-BELGIE-SICILIE-NEDERLAND-TURKIJE-TOSCANE-COSTA DEL SOL-IBIZA- MALLORCA-GRIEKENLAND

Reisstudio_Travel-Slide_Logo_wit

Jan de Baanlaan 143 
3201 KW Spijkenisse

010 245 0955

info@travelslide.nl