JEWELS IN TRAVEL

Hier wordt hard gewerkt aan het samenstellen en de juiste url's om te reserveren.

Het is niet altijd eenvoudig om een ​​verantwoordelijke reiziger te zijn en te weten waar je heen gaat en toch rekening te houden met ons milieu.

Daarom heb ik  het op mij  genomen om u als reiziger/vakantieganger te helpen door de planeet af te speuren naar hotels, hostels, lodges en andere bedrijven die onze toekomst prioriteit geven. Mijn selectie bevat plekken die op de een of andere manier milieuvriendelijk of duurzaam zijn of hun best doen om op een eco-positieve manier te doen wat ze kunnen. 

Het is nu wachten op de autohuurbedrijven die het ook mogelijk moeten maken om met de elektrische auto naar eco bewuste hotels te rijden die al voorzien zijn van een laadpunt.

Ook voor een mooie cruise vakantie ga ik u inspireren ook hier worden er stappen gezet

START MET EEN MOOIE VIDEO, KLIK OP DE FOTO!

Kees Kooijmans

griekenland

Ik heb een selectie gemaakt van eco bewuste hotels in Griekenland. Griekenland is een van mijn favoriete lvakantie anden. De eilanden zonder luchthaven blijven heel bijzonder, weinig all inclusive hotels zodat u in de kleine restaurants kunt genieten van het fijne eten en de mooie wijnen. Alle hotels zijn eco bewust en veel hebben een prive zwembad bij de kamer. Griekenland heeft al stapjes gezet naar een Better Holidays

24 ideeën

Echte briljantjes op de verschillende eilanden, vooral Mykonos en Santorine maar ook Kreta met vertrek vanaf Rotterdam Airport heeft mooie kleinschalige hotels.

Reisstudio_Travel-Slide_Logo_wit

Jan de Baanlaan 143 
3201 KW Spijkenisse

010 245 0955

info@travelslide.nl