HET KAN AL ANDERS...

Het is niet altijd eenvoudig om een ​​verantwoordelijke reiziger te zijn en te weten waar je heen gaat en toch rekening te houden met ons milieu.

Daarom heb ik  het op mij  genomen om u als reiziger/vakantieganger te helpen door de planeet af te speuren naar hotels, hostels, lodges en andere bedrijven die onze toekomst prioriteit geven. Mijn selectie bevat plekken die op de een of andere manier milieuvriendelijk of duurzaam zijn of hun best doen om op een eco-positieve manier te doen wat ze kunnen. 

Het is nu wachten op de autohuurbedrijven die het ook mogelijk moeten maken om met de elektrische auto naar eco bewuste hotels te rijden die al voorzien zijn van een laadpunt.

Ook voor een mooie cruise vakantie ga ik u inspireren ook hier worden er stappen gezet

Dit alles doen we met elkaar voor een Better Holiday

Kees Kooijmans

frankrijk

Frankrijk is een fantastische vakantie , goed eten, mooie wijnen, kleurrijke dorpjes, stranden en een ruige kust. Ik ben bezig een selectie te maken van eco bewuste hotels en als het kan ook met een laadpal voor de elektrische autovaknties.Elke week komen er mooie kleinschalige hotels bij. Ik wens u alvast plezier bij het bekijken van de video's

14 ideeën

Reisstudio_Travel-Slide_Logo_wit

Jan de Baanlaan 143 
3201 KW Spijkenisse

010 245 0955

info@travelslide.nl