JEWELS IN TRAVEL

Hier wordt hard gewerkt aan het samenstellen en de juiste url's om te reserveren.

Het is niet altijd eenvoudig om een ​​verantwoordelijke reiziger te zijn en te weten waar je heen gaat en toch rekening te houden met ons milieu.

Daarom heb ik  het op mij  genomen om u als reiziger/vakantieganger te helpen door de planeet af te speuren naar hotels, hostels, lodges en andere bedrijven die onze toekomst prioriteit geven. Mijn selectie bevat plekken die op de een of andere manier milieuvriendelijk of duurzaam zijn of hun best doen om op een eco-positieve manier te doen wat ze kunnen. 

Het is nu wachten op de autohuurbedrijven die het ook mogelijk moeten maken om met de elektrische auto naar eco bewuste hotels te rijden die al voorzien zijn van een laadpunt.

Ook voor een mooie cruise vakantie ga ik u inspireren ook hier worden er stappen gezet

START MET EEN MOOIE VIDEO, KLIK OP DE FOTO!

Kees Kooijmans

duitsland

Ga eens op vakantie bij onze buren, Duitsland is een prachtig land, mooie landschappen, oude kastelen, kleurrijke dorpjes, maar ook grote steden om te winkelen of om uit tegaan. Duitsland is ook een sportief land met veel golfbanen, mooie natuur om te wandelen of te fietsen. Veel hotels hebben een geweldige wellness, in de winter kunt u ook dichtbij skieen en de kerstmarkten zijn heel populair. Goed eten en mooie wijnen maakt Duitsland een ideaal vakantieland. Ik heb een keuze gemaakt uit het aanbod van ruim 5000 hotels die u bij mij online kan reserveren. Maar die eco bewust zijn en een laadpunt hebben voor de elektrische autovakantie en even wat meer bijzonder zijn voor mijn thema 'Jewels in Trave'

 

 

22 ideeën

FRANKRIJK-DUITSLAND-PORTUGAL-BELGIE-SICILIE-NEDERLAND-TURKIJE-TOSCANE-COSTA DEL SOL-IBIZA- MALLORCA-GRIEKENLAND

Reisstudio_Travel-Slide_Logo_wit

Jan de Baanlaan 143 
3201 KW Spijkenisse

010 245 0955

info@travelslide.nl