X

TEL. +31(0)10-2450955 | +32(0)3-2255144

Klanten maken een cruise op de  op de MSCseaside

Aankomende 2 weken volgen wij onze klanten tijdens hun 2-weekse Caribbean cruise op de #MSCseaside vanuit Miami! ❤️⚓️☀️

‘Hier even een update van ons! De reis met British Airways is voorspoedig verlopen en alles was ok! 
We waren al om 12 uur aan boord van de #MSCseaside! 😊👍

Het schip is werkelijk prachtig en het uitzicht op Miami, als je de haven verlaat is echt geweldig! 😍

Wij gaan heerlijk genieten van het schip met een zeedag!’

De #MSCseaside is een groot schip uit 2017 (voor 4140 passagiers) met een unieke boulevard om het 323 meter lange schip, met veel faciliteiten om te winkelen, eten en te zonnen!

Genieten van elke zonnestraal!☀️
Het is dan ook niet voor niets dat het schip de bijnaam ‘het schip dat de zon volgt...’ heeft!

Wij wensen onze klanten een fantastische reis toe en zijn benieuwd naar de foto’s en ervaringen! 😀

De eerste stop is Ocho Rios op Jamaica! 
‘Yaa man!’😅

18-7-2018

VALENCIA NU MET GRATIS E-BOOK

Reserveer nu een citytrip vanaf Rotterdam Airport naar Valencia en ontvang gratis een e-book "verrassend Valancia"en vrij parkeren . drie volle dagen vanaf € 249 p.p kijk op https://www.travelslide.nl/valencia1

gepost op 13-7-18

LET OP STAKING BIJ RYNAIR

Piloten van de Ierse airline Ryanair gaan deze zomer staken. De piloten stemden vandaag met een grote meerderheid in met acties, waarbij ze stakingen niet uitsluiten. Naast de piloten dreigt ook het cabinepersoneel het werk neer te leggen.

Mogelijke gevolgen van de stakingen zijn geannuleerde of vertraagde vluchten op een aantal Europese luchthavens in Nederland, België, Italië, Spanje en Portugal, laat AirHelp weten. Reden voor deze stakingen zijn de mislukte onderhandelingen met de vakbonden en stakingen door piloten in Ierland. Wanneer ook in Duitsland geen overeenkomst wordt bereikt is te verwachten dat daar in augustus veel vluchten verstoord zullen zijn.

Het is voor passagiers van belang dat zij op de hoogte zijn van hun rechten ten gevolge van deze stakingen. In april 2018 stelde het Europees Hof vast dat stakingen door luchtvaartmaatschappijen niet meer kunnen worden gezien als bijzondere omstandigheden. Dankzij dit besluit moeten luchtvaartmaatschappijen nu compensatie betalen aan gedupeerde reizigers bij stakingen. Een claim moet wel eerst worden ingediend.

Passagiers die minimaal drie uur vertraging ondervinden als gevolg van stakingen kunnen aanspraak maken op een vergoeding van maximaal €600 per persoon. Dit is ook van toepassing op reizigers van wie de Ryanair-vlucht wordt geannuleerd en zij minder dan veertien dagen voor de feitelijke vertrekdatum op de hoogte worden gebracht van de annulering. Voor passagiers van Ryanair is het vooral belangrijk om de situatie goed in de gaten te houden en regelmatig de vluchtstatus te checken. Maak geen omboeking zonder hierover contact te hebben met de maatschappij.

Geplaatst op 7-7-2018

GERENOVEERD...

Riu Palace Costa Mujeres in Cancun, Mexico, opent in november 2018 haar deuren. 
Het hotel ligt direct aan het strand van Costa Mujeres, pal naast Riu Dunamar. Uniek bij dit prachtige hotel zijn de moderne Juniorsuites Swim-Out, deze kamers geven direct toegang tot en 'plunge' pool vanaf het terras.
Voor meer info en beschikbaarheid, bel of email ons gerust!
https://www.travelslide.nl/riu-hotels

Kees is van 13/6 tot 20/6 naar Zweeds Lapland geweest en heeft het erg goed naar zijn zin gehad bekijk de videclips op www.zweedslapland.nl

Een mooi boeket ontvangen van deze heren bij het afleveren van hun reisbescheiden! Bedankt!🤗

Binnenkort gaan zij een fantastische rondreis Thailand en Cambodja maken! ❤️

Zelf samengesteld, met verblijf in diverse hostels in Bangkok, Siem Reap, Chiang Mai en een heerlijke strandverlenging op het tropische eiland Koh Samui!☀️

Ook voor verre reizen op maat kunt u bij ons terecht of uiteraard voor compleet verzorgde rondreizen.

Voor meer info, bekijk onze website www.travelslide.nl/rondreisshop of kom langs voor persoonlijk advies op ons reisbureau! ☕️☕️

De dochter van Annemiek is geslaagd voor haar MBO - opleiding én onze klant is weer terug van een fantastische vakantie naar #HotelSideStarPark!☀️

Dus daar hoort gebak bij!

‘Marloes... van ❤️e gefeliciteerd !! 😀🎉🎈’

TERUG MET DE PRINSENDAM

Onze klanten kijken terug op een fantastische cruise met het #msPrinsendam!

‘We hebben een hele mooi reis gehad... genoten! Van het mooie weer☀️, het eten, de dorpen en steden!

En... niet te vergeten... de bemanning is heel gastvrij! Lido ontbijt is altijd goed ! Verschillende stewards wilden wat Nederlandse woorden leren...Zij gaan volgend jaar naar het nieuwe schip dus ik ben ook een beetje leraar geweest!’😀

En de foto met de kapitein tijdens de brunch?

‘We zaten met Amerikanen bij de brunch, allemaal meervaarders met gouden en platina medailles omhangen, de kapitein alleen een hand kunnen geven bij binnenkomst Diningroom. Iedereen wilde met hem op de foto...

Ook geen galadiners meegemaakt, de Amerikanen zijn erg bewust van hun aanwezigheid en hebben veel ruimte nodig...’

Wij bedanken onze klanten voor het toezenden van de foto’s en verslagen! Altijd fijn om te kunnen mee genieten! ❤️⚓️

Welkom thuis! 🤗

18-7-18

MAAK EEN CRUISE MET DE KERSTDAGEN

Profiteer nu van fly&cruise paketten van #MSC!

Ontsnap de kou en vier de kerstdagen aan boord van de #MSC Splendida!

Een mooie route vanaf AbuDhabi naar Sir Bani Yas Island, Khasab en Muscat in Oman, en natuurlijk Dubai, waar u 2 volle dagen de gelegenheid heeft om de stad te bezoeken!

Nu vanaf € 1.359 per persoon bij verblijf in een 2-persoonsbinnenhut inclusief vluchten en transfers met Etihad Airways naar AbuDhabi.

Vluchtschema Ethihad Airways:
22/12 Amsterdam-AbuDhabi 08:25-06:00*uur * aankomst 23/12
30/12 AbuDhabi-Amsterdam 09:25-14:00 uur

Het schip vertrek op 23/12 pas om 23:00 uur, dus nog voldoende tijd om het Yas Marina Circuit te bezoeken! Ik vond het fantastisch!

Cruise inspiratie opdoen? Bekijk onze website https://www.travelslide.nl/unieke-vakanties/cruise-vakanties of neem contact op voor persoonlijk advies 010-8209845.

DRUKTE OP SCHIPHOL..NOG EEN GOEDE REDEN OM VANAF ROTTERDAM AIRPORT TE VERTREKKEN

 De zomervakantie (7 juli tot en met 2 september) reizen per dag gemiddeld 220.000 mensen van, naar of via Schiphol. In totaal zijn het 12,7 miljoen reizigers, een stijging van 2,4% ten opzichte van de zomervakantie 2017. De drukste dag wordt maandag 30 juli, waarop er naar verwachting 233.000 mensen vliegen. Schiphol treft daarom vakantiemaatregelen.

Schiphol spant zich samen met haar partners extra in om ieders reis zo soepel en comfortabel mogelijk te laten verlopen. De luchthaven treft net als vorige vakanties meerdere vakantiemaatregelen, waaronder 20% meer personeel, extra informatievoorziening voor reizigers en crowdteams die bij grote drukte alle passagiersstromen in goede banen leiden. Ook kunnen reizigers zonder of met weinig handbagage gebruik maken van een speciale doorgang genaamd ‘small bags only’.

Ondanks de extra maatregelen kunnen er door de grote hoeveelheid reizigers op momenten langere wachttijden zijn. Echter, als reizigers de adviestijd van hun luchtvaartmaatschappij volgen, is de totale tijd dat zij op Schiphol verblijven vaak hetzelfde als anders. Het advies voor vluchten binnen Europa is meestal om twee uur van te voren op Schiphol te zijn en voor intercontinentale vluchten drie uur.

Tips voor reizigers
Schiphol raadt reizigers aan goed voorbereid op reis te gaan. Daarvoor heeft Schiphol enkele tips, waaronder:

  • Kom op tijd. Dit is de tijd die de luchtvaartmaatschappij aangeeft.
  • Neem zo min mogelijk handbagage mee, zodat de veiligheidscontrole sneller gaat. Let ook op de handbagageregels. Vloeistoffen in verpakkingen van meer dan 100ml (zoals flesjes water) of voorwerpen met een scherpe punt waarmee ernstig letsel kan worden toegebracht, mogen bijvoorbeeld niet mee.
  • Controleer thuis de geldigheid van paspoort en reisdocumenten.
  • Houd rekening met extra regels en controles van de Koninklijke Marechaussee bij reizen met een minderjarig kind.
  • Houd de actuele vluchtinformatie in de gaten. Dat kan via de luchtvaartmaatschappij, de website van Schiphol of de Schiphol-app.

Geplaatst 7-7-2018

 

Wat gezellig! ❤️

Onze oude stagiaire komt ons nog even een bezoekje brengen met een bedankje! Lief! 🌸🌸

Zij heeft vorig jaar mei tm augustus met veel plezier bij ons stage gelopen en zal volgend jaar mei haar opleiding ‘Leidinggevende Travel & Hospitality’ afronden!

Veel succes! 🍀

Shannon, Annemiek, Ingrid en Kees zijn de medewerkers van reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport zij houden u op deze pagina op de hoogte van de nieuwtjes en onze Facebook posten

 

 

 

 

Onze klanten hebben volop genoten op het mooie eiland #Rhodos!

Zij hebben een auto gehuurd en #Lindos bezocht, ook wel bekend als “een schilderachtig wit dorpje” ongeveer 50 km ten zuiden van Rhodos-stad aan de oostkust van het eiland.

Op 100 meter hoogte, bovenop een rotsachtig plateau, zie je van veraf al de #TempelVanAthena, ook wel de Akropolis van Lindos genoemd!

Met een huurauto zie je meer!
Via #SunnyCars huur je zorgeloos een huurauto all-in zonder verborgen kosten! Bekijk onze website
https://www.travelslide.nl/zoek-en-boek/losse-autohuu

ZIJ MAKEN NU EEN CRUISE DOOR DE MIDDELLANDSE ZEE

Onze klanten zijn inmiddels terug van een fantastische Middellandse zeecruise met de #VisionOfTheSeas☀️

Dit schip uit 1998 is kleiner en intiemer dan de andere schepen van #RoyalCaribbean en kan ca. 2435 passagiers vervoeren.

Onze klanten zijn in Barcelona opgestapt, en één van de hoogtepunten was #Kotor in Montenegro.

#Kotor is een oude haven- en handelsstad gelegen aan de Baai van Kotor, Europa’s meest zuidelijke fjord!

De oude stad wordt omringd door een vestingmuur en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De binnenstad heeft gezellige pleintjes, restaurants en terrassen en nauwe straatjes.

Een mooie foto van het gezelschap aan boord bij aankomst in de Baai van #Kotor! Met tenders worden de klanten aan wal gebracht.

TURKIJE IS WEER POPULAIR

Een super vooruitzicht voor onze klanten! ☀️

Binnenkort vertrekken zij met het gezin naar Hotel #AyazAquaBeach!

Een heerlijk kleinschalig 3*** All-inclusive hotel, met een persoonlijke sfeer, dichtbij het strand en op loopafstand van het gezellige centrum van Gümbet!

Helaas geen vlucht vanaf Rotterdam naar Bodrum, maar wie weet ...

Ook voor reizen vanaf andere luchthavens kunt u natuurlijk bij ons terecht!🤗

Op zoek naar een lastminute ? Bekijk ons uitgebreide aanbod op www.travelslide.nl/zoek-en-boek of kom langs voor persoonlijk advies op ons reisbureau! ☕️

13-7-18

VOLG ONZE KLANTEN OP DE MS PRINSENDAM

Aankomende 2 weken volgen we onze klanten tijdens hun Ontdekkingscruise Groot-Brittannië en Ierland op het #msPrinsendam!

Na een heerlijke zeedag lag het schip gister in Inverkeithing. Onze klanten zijn met de shuttlebus naar het station gegaan en hebben daar een treinkaartje naar Edinburgh gekocht voor £12,50 per persoon retour.

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland. Het prachtige kasteel van Edinburgh toornt hoog boven de stad uit. Het kasteel is honderden jaren oud en is op een rots gebouwd. Hier kunnen de kroonjuwelen bezichtigd worden.

Het standbeeld is het Royal Scots Greys Monument in West Princes Street Gardens.

Om 18:00uur zet het schip koers naar Invergordon!

Er zijn veel Amerikanen aan boord, dat betekent dat er helaas niet standaard een dagprogramma in het Nederlands in de hut ligt. Gelukkig zijn er 2 Nederlandssprekende receptiemedewerkers, waar onze klanten prima met hun vragen terecht kunnen!😀

Kijk verder op de Facebook pagina van Cruise Vertrekpunt

Gepost op 5-7-2018

Een vakantiegroet uit zonovergoten Mallorca !❤️☀️

Onze klanten verblijven in Hotel #IberostarCalaMillor! De eerste week zit er al weer op!

‘Hola! Hier alles ok! ☀️

We hebben een heerlijke vakantie! Alles is weer goed hier, het eten is echt van een top niveau en personeel is zeer vriendelijk!

Vooral het uitzicht van onze kamer is echt gaaf!

We hebben de kamer geüpgrade naar een priority room. Kost wat, maar dan heb je ook wat ! 😀´

Wij wensen onze klanten nog een fijne week toe!

Vakantie-inspiratie opdoen voor één van de fantastische Iberostarhotels, bekijk onze website 
www.travelslide.nl/Iberostar-hotels of kom langs op ons reisbureau voor persoonlijk advies! ☕️☕️

Een vakantiegroet uit zonovergoten Rhodos!❤️☀️
Onze klanten verblijven in #HotelAktiImperial Deluxe Spa Resort in Ixia!☀️

‘Wij genieten nog van onze laatste luie dag bij zwembad hier. Hebben een prima vakantie gehad!!

Hotel is goed met lief personeel. Zo vriendelijk!! Tuurlijk zijn er kleine dingen die beter kunnen, maar het is Griekenland hè...

Eten en drank was meer dan voldoende. Veel keus ook. A-la-carte stelde niet zoveel voor. Je kreeg kleine gerechten en in recordtempo opeten. Niet aan mij besteed. Maar iedereen doet zo hun best! 
Het hotel heeft toch 7 jaar leeg gestaan.

In de buurt kan je niet echt wandelen over een boulevard met winkeltjes. Of je moet een echte wandelaar zijn.

Taxi’s aan overkant bij het strand en kosten niet veel. Rhodos (oude)stad bijvoorbeeld maar €8!’

#TUIFly vliegt deze zomer ideaal vanaf Rotterdam! Zonder lange wachttijden en lange afstanden lopen én natuurlijk met vrij parkeren!

Bekijk ons uitgebreide aanbod op www.travelslide.nl/Griekenland of kom langs voor persoonlijk advies op ons reisbureau!☕️

Contact Info

U kunt ons op verschillende manieren contacten, via de telefoon, mail, watsapp, via de website of maak een afspraak... de koffie staat altijd klaar!

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide  010 2450955

Cruise Vertrekpunt          0108209845

Whatsapp                          06 40541778
Ons noodnummer           06 81090635

Email adres:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl
 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17  3045AP  Rotterdam

  

Openingstijden:

Zondag gesloten
Maandag/ vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag van                10.00 tot 16.00 uur

Of maak een afspraak voor bij u aan huis     

Meer info over ons en hoe parkeren op Rotterdam The Hague Airport, lees meer