X

GRIEKENLAND HET EILAND KOS IN 360 GRADEN, SELECTIE THOMAS COOK

Op onze studiereis naar Kos hebben wij een aantal accommodaties bezocht en in 360 graden gefotografeerd.

WIJ HEBBEN EEN STUDIEREIS MET THOMAS COOK NAAR KOS GEMAAKT.

De volgende accommodaties hebben wij bezocht:

Hotel Kipriotis Village, lees meer, Mitsis Ramira Beach, lees meer, Kipriotis Panorama, lees meer, hotel Pelagos,lees meer, app Athina, lees meer, Smartline hotel Cosmopolitian, lees meer, Sunconnect Aqualand, lees meer, app. Sunrise, lees meer, Casa Cook Kos, lees meer, Sentido Carda, lees meer, Cook's Club Tigaki, lees meer en SunPrime Pearl, lees meer

Wij hebben ook een 360 graden video's kom deze bij ons op het reisbureau bekijken door de Oculus Go bril.

Selecteer aan de linkerkant met hoeveel personen, hoelang, met hoeveel personen, prijs, wel of niet all inn. Hier vind u alle pakketreizen met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Kos. Onze online prijzen zijn inclusief 8/15 dagen parkeren, administratiekosten en 10 kg handbagage 

BEKIJK ONZE SELECTIE VAN THOMAS COOK IN 360 GRADEN OP KOS

Wij hebben op onze studiereis in mei een aantal hotels bezocht van Thomas Cook en hebben hiervan een video presentatie in 360 graden van gemaakt. het mooiste resultaat ziet bij ons op het reisbureau door de Oculuas go bril.

  OP ONZE STUDIEREIS HADDEN WIJ EEN WATTS-APP GROEP BEKIJK DE FOTO'S

  Het Griekse eiland Kos is een aantrekkelijke bestemming voor vakantiegangers en zeilers. Met meer dan 300 dagen zon per jaar zijn de badplaatsen van Kos de perfecte omgeving voor een zorgeloze vakantie. Feestbeesten zullen zich kunnen uitleven in de populaire nachtclubs, maar ook voor families is Kos dé vakantiebestemming bij uitstek. Aan familieattracties is zeker geen gebrek! Bent u op zoek naar meer video's kijk dan op ons YOU TUBE kanaal

  kijk hier

  KOS EEN EEN GEWELDIGE VAKANTIE BESTEMMING VOOR FIETSERS EN STRANDLIEFHEBBERS

  Veel mensen boeken een vakantie naar Kos vanwege de diverse mogelijkheden. Het Griekse eiland ligt op enkele kilometers van de Turkse badplaats Bodrum en het is dan ook mogelijk om met de boot een overtocht te maken. Vanwege het gunstige klimaat is het op Kos vooral in de zomer heerlijk vakantieweer. Naast zonnen en zwemmen zijn er nog tal van actieve dingen die je kunt doen. Denk hierbij aan fietsen, een beetje cultuur snuiven en natuurlijk lekker Grieks eten.

  Kos en cultuur

  Overal op Kos kom je gedenkstenen of -beelden tegen ter nagedachtenis aan Hippocrates. Hij wordt gezien als de grondlegger van de westerse geneeskunde. Er is zelfs een museum compleet aan zijn leven gewijd. Ook voor oude gebouwen zit je tijdens je zonvakantie naar Kos goed. De restanten van de Johannieterburcht zijn indrukwekkend, evenals de ruïnes van de Agios Stefanos-basiliek. De gelijknamige hoofdstad van de stad heeft met een kerk, paleis en haven ook genoeg ingrediënten om eindeloos doorheen te dwalen. Even uitrusten kun je in de bron Embrós-Thermae. Vanwege de vlakke wegen leent Kos zich bij uitstek voor een fietstocht.

  Winkelen en uitgaan op Kos

  De winkels vind je vooral in Kos-Stad. Je vindt er gezellige straatjes, winkelcentra en markten. Op die laatste kun je terecht voor heerlijke lokale gerechten en natuurlijk dranken. Naast veel boetiekjes met kleding, schoenen en tassen vind je ook souvenirwinkels. Neem een fles ouzo of olijfolie mee naar huis zodat je nog lang kunt nagenieten van je vakantie naar Kos. 's Avonds verandert Kos in een feesteiland. De jongeren kunnen losgaan in een van de grote discotheken terwijl de rest onderuit zakt op een terrasje of de kroeg in gaat. Loop rustig een rondje voor je een keuze maakt en laat je verrassen.

  Eten en drinken op Kos

  Je kunt tijdens je vakantie naar Kos overal terecht voor een Nederlandse maaltijd met hamburgers en patat. Lekker! Maar toch is het zonde van de mogelijkheden die het eiland qua eten biedt; een heerlijke Griekse maaltijd mag je eigenlijk niet overslaan. Denk hierbij aan gerechten zoals soep, meze (bijgerechten) en heerlijke stoofpotjes. Laat je niet afschrikken door de aankleding van het restaurant, maar richt je op het publiek dat er komt en de menukaart. Lokale dranken zoals ouzo en metaxa worden vooral na de maaltijd genuttigd. Tijdens het diner is de lokale witte wijn aan te raden.

  Taal

  De officiële taal in Griekenland is het Grieks. In de toeristische gebieden kun je echter ook prima terecht met Engels.

  Geldzaken

  Griekenland heeft als betaalmiddel de Euro. In de toeristische gebieden worden creditcards bijna overal geaccepteerd. Het aantal geldautomaten is vrij groot.

  Visum en paspoort

  Voor Griekenland heb je geen visum nodig. Wel dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige Nederlandse identiteitskaart.

  Vaccinatie

  Voor Griekenland zijn er geen verplichte en geen aanbevolen vaccinaties.

  Elektriciteit

  De netspanning in Griekenland is 230 volt.

  Tijdsverschil

  In Griekenland is het 1 uur later dan in Nederland.

  Alarmnummer

  Wanneer je in Griekenland bent en jij of anderen in je omgeving in nood verkeren kun je gebruik maken van het algemene alarmnummer 112. Je kunt ook gebruik maken van de volgende nummers voor politie: 100, ambulance: 166 en brandweer: 199.

  Fooien

  De richtlijn voor het geven van een fooi is ongeveer 10% van de totaalprijs. Ook is het geven van een fooi in het openbaar toilet, aan kamermeisjes en taxichauffeurs gebruikelijk.

  Kraanwater

  Over het algemeen is het kraanwater in Griekenland veilig te drinken. Bij twijfel kun je water uit flessen gebruiken.

  Contactinformatie

  U kunt ons op verschillende manieren contacten via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak... de koffie staat altijd klaar!

  Telefoonnummers:

  Reisbureau Travel Slide 010 2450955
  Cruise Vertrekpunt 010 8209845
  Whatsapp 06 40541778
  Ons noodnummer  06 81090635

  Emailadres:

  info@travelslide.nl
  info@cruisevertrek.nl

   

  U vindt ons op:

  Rotterdam Airportplein 17  3045AP  Rotterdam

  Onze online prijzen voor Rotterdam Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie en parkeerkosten!

    

  Openingstijden:

  Zondag gesloten
  Maandag/ vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

  Zaterdag van                10.00 tot 16.00 uur

  Of maak een afspraak voor bij u aan huis     

  Meer info over ons en hoe parkeren op Rotterdam The Hague Airport, lees meer

   

             

                  

   

  Travelslide
  Cruise vertrekpunt
  Onze reisgidsen
  Riu vrienden club