GA ALVAST EVEN ZITTEN AAN DE ZEE BIJ SCUBA LODGE OP CURACAO

SCUBA LODGE&SUITE

Dit hotel aan de oceaan ligt op 3 km van de drijvende markt van Willemstad. Het biedt duiklessen, een duikwinkel en een eigen stuk, kunstmatig strand. De appartementen zijn voorzien van een complete keuken en WiFi is gratis beschikbaar in de openbare ruimtes.

Alle appartementen van de Scuba Lodge & Suites zijn voorzien van een woonkamer met een flatscreentelevisie met kabelkanalen en een dvd-speler. De moderne verblijven hebben tevens meerdere badkamers, gratis WiFi en een terras met uitzicht op de zee. Ze beschikken over wasfaciliteiten.

De Scuba Lodge & Suites heeft een overloopzwembad en een zwembad in de tuin voor ontspanning. Gasten kunnen op het terrein genieten van een massage of genieten van de barbecuefaciliteiten.

Elke ochtend wordt er in dit hotel een ontbijtmenu aangeboden. Het hotel beschikt ook over een bar aan zee met tropische cocktails en een seizoensgebonden restaurant op het strand.

U bevindt zich hier op nog geen 10 minuten rijden van het Maritiem Museum & Zeeaquarium van Curaçao. Het is minder dan 20 minuten rijden naar de internationale luchthaven van Hato.

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van Willemstad.

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 9,4 voor een reis voor twee.

PAKKETREIS RESERVEREN

prijzen en reserveren

TUI FLY CARIBISCHE GEBIED

Ik ben een gelukkig mens dat ik op al deze bestemmingen ben geweest.Heb voor u de selectie gemaakt van de eco bewuste hotels. Eigen video's of 360 graden foto's zullen u inspireren om deze bestemmingen te bezoeken.

SCUBA LODGE

Jaren geleden werd was ik al blij om hier een kopje koffie te drinken, kleinschalig bij het centrum en direct aan zee. Vroeger nog met 8 hotel kamers nu uitgebreid met een aantal mooie appartementen.

prijzen en reserveren

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Wij gaan ons specialiseren  in een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.  Verder mooie boutique en desingh hotels op de verschillende bestemmingen voor Jewels in Travel.

IK BEN  NU AFFILIATER EN WERK SAMEN MET TRANSAVIA, BOOKING, SUNNY CARS EN NOG ANDERE. DEZE REIZEN RESERVEERT U DIRECT BIJ MIJN LEVERANCIERS  ZONDER EXTRA KOSTEN

Openingstijden:

Voorlopig even online wij blijven lid van het ANVR en SGR 

ANVR Calamiteitenfonds SGR