WANDEL ALVAST EVEN DOOR HET DELFIN BEACH RESORT OP ONZE 360 GRADEN PRESENTATIE KLIK OP DE BUTTONS

IK VIND DE DELFIN BEACH APPARTEMENTEN DE BESTE OP HET EILAND BONAIRE

Delfins Beach Resort ligt in Kralendijk en heeft een restaurant, een buitenzwembad, een bar en een tuin. Het beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een terras en een privéstrand. Er is gratis privéparkeergelegenheid en het resort biedt ook fietsverhuur voor gasten die de omgeving willen verkennen.

Alle kamers beschikken over airconditioning, een flatscreen-tv met kabelzenders, een magnetron, een waterkoker, een douche, gratis toiletartikelen en een bureau. De kamers van het resort zijn allemaal voorzien van een kledingkast en een eigen badkamer.

Delfins Beach Resort biedt een continentaal of à-la-carteontbijt.

De omgeving is populair om te snorkelen en fietsen. Er is autoverhuur beschikbaar bij de accommodatie. Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 9,1 voor een reis voor tw

PRIJZEN EN RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Wij gaan ons specialiseren  in een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.  Verder mooie boutique en desingh hotels op de verschillende bestemmingen voor Jewels in Travel.

IK BEN  NU AFFILIATER EN WERK SAMEN MET TRANSAVIA, BOOKING, SUNNY CARS EN NOG ANDERE. DEZE REIZEN RESERVEERT U DIRECT BIJ MIJN LEVERANCIERS  ZONDER EXTRA KOSTEN

Openingstijden:

Voorlopig even online wij blijven lid van het ANVR en SGR 

ANVR Calamiteitenfonds SGR