X

 

 

WIJ HEBBEN NOG GEEN PAKKETREIZEN MET VERTREK TOT 30 OKTOBER 2020!!

Wandel zelf alvast even door Schiphol in 360 graden

VERRE REIZEN

Verre rondreizen, dat is de wereld ontdekken en lekker vakantie vieren.Voor iedere reiswens een passende reis!

VERRE REIZEN

Droomt u van een verre reis naar een exotische bestemming? Dat is genieten van zon, zee en strand

Bekijk hier

EUROPA

Ontdek de mooiste vakantiebestemmingen in Europa, voor jouw zon- of strandvakantie.

EUROPA

Europa heeft zoveel te bieden, of je nu gaat voor All Inclusive relaxen, eilandhoppen in Griekenland of Spaanse stedentrips. Europa biedt voor iedereen een passende vakantie.

Bekijk hier

ALL INCLUSIVE VAKANTIES

All Inclusive betekent letterlijk: alles inclusief! Denk aan, ontbijt, lunch en diner. 

ALL INCLUSIVE VAKANTIES

 Het grote voordeel van all inclusive vakanties is dat je precies van tevoren weet wat je vakantie gaat kosten!

Bekijk hier

RONDREIZEN

Complete rondreizen naar de mooiste plekken van de wereld!

RONDREIZEN

Geniet van de prachtige rondreizen binnen en buiten Europa. Wilt u van te voren alles geregeld hebben? Kies dan voor een onvergetelijke rondreis in groepsverband of individueel.

Bekijk hier

VAKANTIES VANAF AMSTERDAM SCHIPHOL AIRPORT

Selecteer aan de linkerkant met hoeveel personen, naar welk land, plaats, hoelang, met hoeveel personen, prijs, wel of niet all inn. Hier vind u al pakketreizen met vertrek vanaf Schiphol Amsterdam Airport.  Voor zomer 2020 staan nog niet alle bestemmingen er in.Daar wordt door onze aanbieders hard aan gewerkt. U kunt de filters links zelf aanpassen en via andere luchthavens zoeken.Als u het niet vindt of de website werkt niet goed bel dan even 010 2450955

VLIEGEN VANAF SCHIPHOL AIRPORT

Schiphol Luchthaven Schiphol is met bijna 55 miljoen passanten per jaar, een van de belangrijkste luchthavens van Europa. Gevestigd in de hoofdstad Amsterdam, heeft Schiphol praktisch alle belangrijke verbindingen naar grote steden beschikbaar. Veel reizigers vliegen dan ook vaak vanaf kleine luchthavens binnen Europa naar Schiphol, om vanaf Schiphol over te stappen op een vliegtuig naar het land van bestemming. Een groot aantal airlines vliegen vanaf Schiphol rechtstreeks naar de plaats van bestemming. Voorzieningen Schiphol Schiphol Plaza Schiphol staat wereldwijd in de top 10 van de beste en meest geliefde luchthavens van de wereld. Een van de belangrijkste redenen hiervoor zijn de uitgebreide voorzieningen welke de luchthaven tot zijn beschikken heeft. Schiphol is modern en biedt de reiziger mogelijkheden om te ontspannen en 7 dagen per week en 24 uur per dag gebruik te maken van diverse faciliteiten. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld dat een deel van de restaurants en bars 24 uur per dag open is, zodat reizigers met bijvoorbeeld tijdverschil ook ’s nachts gebruik kunnen maken van de horeca. Van de totaal 75 horeca gelegen heden, zijn er 11 gelegenheden 24 uur per dag open. Naast horeca heeft Schiphol uitgebreide winkelvoorzieningen beschikbaar. Zo biedt Schiphol Plaza vele winkels aan voor zowel reizigers als normaal winkelend publiek. Ook voorzien de winkels veelal in dagelijkse benodigdheden voor personeel van de luchthaven en vliegend personeel. 

MET EEN HUURAUTO ZIET U MEER


Door online registratie zit u extra snel in uw huurauto. Klink dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plaatse alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn één van de voordelen om via ons een auto van SUNNY CARS te huren.

Lees meer

 

 

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

            

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club