Loading…
X

MAAK ALVAST EEN WANDELING OVER HET STRAND VAN SCHIERMONNINKOOG OP DEZE 360 GRADEN FOTO

 

RESERVEER BIJ ONS DE MOOIE APPARTEMENTEN KONINGSKAARS OP SCHIERMONNIKOOG

Schiermonnikoog is zestien kilometer lang en vier kilometer breed. Het heeft één gezellige dorpskern die eveneens Schiermonnikoog heet. Dit dorp is rond 1760 gebouwd.
De helft van alle planten en bloemen die in de Nederlandse floragids staan vermeld, zijn op het waddeneiland Schiermonnikoog terug te vinden.
Het grootste gedeelte van dit veelzijdige eiland is beschermd natuurgebied met een aantrekkelijke mix van duinen, strand, bossen, wad en polder.
Rust en stilte zijn hier dan ook vanzelfsprekend.

Het eiland is ‘autoluw’; dat wil zeggen alleen de eilandbewoners mogen van hun auto’s gebruik maken.
Bezoekers laten hun auto achter op de parkeerplaats in het Groningse Lauwersoog, vanwaar de boot vertrekt.
Vanaf de duintoppen op Schiermonnikoog ziet u bij goed weer de provincies Friesland en Groningen liggen.
De afstand is niet groot, hoogstens vijftig km.

 

Bij Koningskaars kunt u kiezen uit zeven individueel ingerichte, luxe appartementen. Deze zijn nieuw, modern en voorzien van alle comfort:
uitstekende bedden, een complete keuken (met o.a. Nespresso koffiemachine, combimagnetron en vaatwasser), een ruime badkamer, een grote flatscreen-tv, en WiFi.
Vanuit uw woonkamer heeft u direct toegang tot uw eigen terras met uitzicht op de duinen. Bij het aangrenzende Strandresort Schier kunt u gratis gebruik maken van diverse wellnessfaciliteiten.
Neem gerust een verfrissende duik in het binnenzwembad. Of maak uw wellness beleving compleet en kies een 2-persoons binnensauna, waar u nieuwe energie kunt opdoen.
Echt bijzonder zijn de 4-persoons buitensauna’s. Deze zijn tonvormig, werken op hout, en zorgen voor een authentieke spa ervaring.

DE NATUUR OP SCHIERMONNIKOOG

De natuur op Schiermonnikoog  heeft de natuur vrij spel. De elementen hebben het landschap volledig in de houdgreep. Een fiets- of wandeltocht door al dit fraais zal u nooit vervelen! Overal om u heen ziet u het ongetemde karakter van dit dynamische natuurgebied. Doordat op Schiermonnikoog maar weinig gebieden zijn afgesloten, is er voldoende te beleven en is elke dag een nieuw avontuur. Bij bossen, duinen, stranden en het wad horen ook specifieke planten en dieren. Zo maken elk jaar ruim een half miljoen trekvogels een tussenstop op Schiermonnikoog.
 


APPARTEMENTEN KONINGSKAARS

Op een schitterende locatie op het bijzondere Waddeneiland Schiermonnikoog verhuren wij unieke appartementen, waar u heerlijk tot rust kan komen en kan genieten van de natuur en het strand. Op Strandresort Schier zijn 2-, 3- en 4-kamer appartementen gerealiseerd, van 45m2 tot 90m2, en hiermee geschikt voor 2 tot 8 personen. Het resort beschikt over een wellnesscentrum met sauna en een zwembad, uiteraard gratis te gebruiken bij een verblijf in één van de appartementen. 

Voor meer info en prijzen; kijk hier

 

WAT IS ER TE DOEN?

U kunt Schiermonnikoog op allerlei verschillende manieren ontdekken. Het Bezoekerscentrum is een goed startpunt. Hier vindt u veel informatie over het eiland en u kunt er terecht met al uw vragen. Ook vindt u er permanente en tijdelijke exposities die meer vertellen over de cultuur en natuur van Schiermonnikoog. Heeft u ooit wel eens een dansende kokkel gezien? Of een vleesetende plant? Zou u weleens willen strandjutten of vogels willen spotten? 

 

  

 

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club
 
 
 

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 2450955
Whatsapp 06 81090635
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner