KIJK ALVAST EVEN ROND OP EEN MOOIE GOLFBAAN OP TENERIFE BUENAVISTA GOLF IN 360 GRADEN

BIINENKORT RESERVEERT U HIER ALLE GOLFBANEN IN EUROPA MET HOTEL EN VLIEGTICKETS O.A. MET VERTREK VANAF ROTTERDAM AIRPORT MET VRIJ PARKEREN

Wij hadden in 2015 een geweldig idee om te golfen in vijf landen zonder de koffer in uit te pakken met vertrek uit Rotterdam. Dat is in 2022 mogelijk het cruiseschip de  AIDA Prima, u speelt in Rotterdam, Hamburg, Southampten, Le Havre en Oostende alles in een week inclusief starttijden, transfers, op basis van een hut voor twee personen op semi all in basis.

Welkom bij de golfclub van Southampton. Wij zijn een gevestigde, vriendelijke club die speelt op de Southampton City Golf Course, die al lang wordt erkend als een van de beste gemeentelijke golfbanen van het hele land. We verwelkomen regelmatige of occasionele golfers van alle niveaus bij de club, die zowel senioren- als juniorafdelingen omvat. Onze kalender omvat meer dan 75 wedstrijden per jaar en onze lidmaatschapskosten behoren tot de laagste van het land. Opgericht in 1935, zijn we geëvolueerd van het aanbieden van incidentele evenementen op Southampton Common tot de inclusieve, vriendelijke club die we nu zijn.

 

Plaats voor de prijscategorie zeer goed, natuurlijk niet in dezelfde staat als plaatsen in de hogere categorie. Maar het blijft leuk om daar te spelen, zeker met veel wind is het niet makkelijk om te spelen. Clubhuis passend bij het landschap, mooie bouwstijl en een lekker dagje golfen.

Sjieke club (al stond het clubhuis in de steiger) met mooi ruin opzette holes die een mooie afwisseling vertonen. Hierdoor is de ligging aan de kust niet bij alle holes een doorslaggevnede factor voor het al dan niet succesvol voltooien. Wel moet er enkele malen overgestoken worden op wegen die die dag niet zo druk waren, of dat echter altijd zo zal zijn is de vraag. Al met al, zeker een baan die je eens gespeeld moet hebben!

Langs de Oude Maas ligt, naast de Rhoonse Grienden en de Carnisse Grienden, de baan van Rhoon GolfCenter. Rotterdam lijkt al spelende op deze groene, qua natuur bijzondere locatie oneindig ver weg, maar is tegelijk heel dichtbij.

Wie onze baan kent vindt hier meteen al de actuele baanstatus, maar ook de recentste editie van ons magazine BERT!, dat nu ook online van de eerste tot de laatste pagina is door te bladeren. Voor degenen die belangstelling hebben te gaan golfen of les te nemen is het lezen van ons magazine, dat ook op papier klaarligt in de hal van de golfbaan, een mooie eerste slag.

GOLFEN EN DAARNA EEN LEKKER WIJNTJE DRINKEN DAT KAN IN HET SPAANSE RIOJA GEBIED

Op maar 90 minuten vliegen vanaf Rotterdam Airport, een uurtje rijden dan staat u op een uitdagende  golfbaan op 1000 meter hoogte, wat dit jaar bekroond is als de beste prijs/kwaliteits verhouding in Spanje.Wij hebben een selectie gemaakt van een aantal uitstekende hotels allebei met een eigen bodega. Misschien een goed idee voor 2022 ? Bel 010 2450955 en ik vertel u er alles over.

WANDEL ALVAST EVEN OVER DE MALAGA CLUB GOLF IN 360 GRADEN KLIK OP DE PIJL

Stel zelf uw vakantiereis slim samen

ONZE SERVICE

 

Waarom reserveren bij reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport

Beste service op de luchthaven

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel,
(Rolstoel) assistentie op de luchthaven, (medische) ruimbagage, online inchecken en stoelreservering verzorgen wij !

Tevens bieden wij vele voordelen op de luchthaven bij vertrek.

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfer naar het hotel/appartement.
Dit kan in de vorm van een bus- of taxitransfer zijn of denk aan de voordelen van een huurauto.Vrijheid, blijheid en inclusief alle verzekeringen.

Accommodaties

Voorkeuren van kamer, ligging etc geven wij met veel plezier door aan de accommodatie.Bijvoorbeeld een kamer met inloopdouche, rustige ligging of zeezicht.
 

Verzorging

In de ochtend opstaan met een heerlijk ontbijtje? Dat kan geregeld worden.
Accommodaties bieden mogelijkheden op basis van ontbijt, halfpension, volpension en all inclusive.Geef het maar aan ons door en wij regelen het.

Stop met zelf zoeken op het internet gebruik onze kennis.

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s om de vakantiebeleving compleet te maken.

Vrij parkeren

Voor Rotterdam The Hague Airport hebben wij speciale tarieven voor het lang parkeren Relaxed vertrekken vanaf onze Airport is een goed begin van de vakantie !
*vraag naar onze voorwaarden

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

  

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

ANVR Calamiteitenfonds SGR

Zonvakanties 2021 corona proef ?

Vanaf 1/6/21 ?

Spanje

Canarische eilanden

Turkije

Portugal

Griekenland

Cruises 2022?

Vertrek van uit Rotterdam

Vertrek van uit Amsterdam

Vertrek van uit Rome

Vertrek van uit Florida

Vertrek van uit Palma

Vertrek van uit alle havens

De Cruisespecialisten

Thema's voor 2022

Swim up hotels

Adults only

All inclusive

Small & friendly

NIEUW: voor 2022

Hotels Paradores/rondreizen

Bubbelvakanties