MAAK ALVAST EEN RITJE OVER DE STRIP VAN LAS VEGAS OP DEZE 360 GRADEN FOTO (KLIK OP DE PIJL)

MET EEN SUNNYCAR HUUR AUTO ZIE JE MEER

U  kunt optimaal genieten van uw vakantie.
 
Met een huurauto van Sunny Cars is uw vakantie echt zorgeloos. Een auto huren bij Sunny Cars is namelijk écht all-in. De prijs is supertransparant en alles is inbegrepen. Geen gedoe ter plaatse. Geen extra verzekering afsluiten. Geen verborgen kosten. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van die mooie, ongelimiteerde kilometers.

Heeft u een vraag? Het team van autohuurexperts staat voor u klaar om u te adviseren. Bij problemen kunt u  ons zelfs 24/7 bereiken op het Nederlandstalig noodnummer.

Ontdek ook de zonnige kant van autohuur! Reserveer deze nu hier.

RESERVEREN

MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO ZIET U MEER

Onze huurauto’s zijn optimaal verzekerd. Je krijgt van ons dus eigenlijk alles wat je nodig hebt om zorgeloos te genieten. Maar jij en je reis zijn uniek en dus kan het zijn dat je van nog meer comfort wil genieten. Dat is precies de reden waarom we aanvullende services hebben. We stellen ze graag even aan je voor, zodat je precies weet waarmee jij je huurauto op maat kunt maken.

Contactloos en snel je huurauto ophalen? Dat kan met de service Contactloos Ophalen. In een paar minuten ben je klaar om te vertrekken. Geen wachtrij of een medewerker die je de autosleutels geeft, maar zo op weg zonder tussenkomst van de baliemedewerker! Hoe fijn is dat?

Wat is de Contactloos Ophalen service?
Met onze service Contactloos Ophalen haal je je autosleutel en het lokale huurcontract op via een automaat. Er komt dus geen baliemedewerker meer aan te pas. Je checkt online in en ontvangt een barcode die je kunt scannen bij de automaat. Vervolgens krijg je bij de automaat je huurcontract en autosleutels aangeboden. Geen contact met een medewerker, dus. Eenmaal je sleutels en huurcontract op zak, is het tijd om te genieten van de zorgeloze en onbeperkte kilometers.

Soms word je met een shuttlebus eerst naar het verhuurstation gebracht waarna je de huurauto via de automaat kunt ophalen. Ook dit proces is contactloos. De chauffeur zit namelijk veilig achter een spatscherm. Tijdens het reserveren van de Contactloos Ophalen service zie je direct hoe je de auto ophaalt en of er een shuttleservice is.

Tip: Als je kiest voor de optie ‘kantoor op luchthaven’ hoef je geen gebruik te maken van de shuttlebus. Je kunt dus zelf kiezen welke optie je het fijnst vindt!

Wat zijn de voordelen van de Contactloos Ophalen service?
Er zijn zoveel voordelen als je de huurauto contactloos ophaalt. Het begint al vooraf. Je registreert je namelijk online waardoor jouw huurcontract bij aankomst al voor je is ingevuld. Alleen je huurcontract hoeft nog te worden geprint. Ook fijn is dat je niet in een wachtrij hoeft aan te sluiten, maar zo naar de automaat loopt. Het ophalen van de sleutels en het contract is dus supersnel! Jouw vakantie kan plankgas van start met deze service.

Hoe lever je de huurauto contactloos in?
Niet alleen het ophalen van de huurauto verloopt contactloos, maar uiteraard ook het inleveren! Je mag namelijk gebruikmaken van de keybox. Bij het inleveren van de huurauto heb je dus ook geen contact met baliemedewerkers van de lokale wagenparkaanbieder. Heb je schade aan de huurauto? Dan dient er een schaderapport opgemaakt te worden en is er wel contact met een medewerker.

Hoe reserveer je de Contactloos Ophalen service?
Als je de huurauto online reserveert, kun je bij de ‘services’ filteren op Contactloos Ophalen. Vink deze optie aan en je ziet het aanbod huurauto’s waarbij deze service is inbegrepen in de huursom. Selecteer de huurauto van jouw keuze en in een paar klikken rond je je reservering af. Zo makkelijk is het!

Vooraf online registeren
Met de Online Check-in heb je alle gegevens vooraf al ingevuld. Zo haal je veel sneller je auto op en kun je snel beginnen met vakantievieren. Voor de service Contactloos Ophalen is het ook verplicht om je vooraf online te registeren. Als je dit niet doet, is het niet mogelijk om je huurauto met deze service op te halen. Je krijgt voordat jouw autohuur ingaat een verzoek om je vooraf te registeren. Via een online link vul je al je gegevens in, zodat het huurcontract bij aankomst al voor je is ingevuld en jij deze en de autosleutels snel via de automaat kunt ophalen.

Een all-in huurauto mét de service Contactloos Ophalen, dat is pas handig! Zonder menselijkcontact en razendsnel op weg. Reserveer daarom snel je huurauto en kies deze service.

Bij Sunny Cars huurt u uw vakantieauto all-in. Een glimlach is standaard inbegrepen! Onze unieke all-in formule werkt heel simpel. All-in betekent ook echt all in. U reserveert uw huurauto voor een heldere prijs waarmee alles van te voren is geregeld en betaald. Dus geen extra kosten en gedoe bij het ophalen van de huurauto. Geen verrassingen bij schade. En niet betalen voor extra kilometers. U hoeft zich geen zorgen te maken over een vergeten verzekering, want alles is door ons geregeld. Alleen voor aanvullende wensen zoals one way huren, het laten afleveren bij het hotel of een kinderzitje kan er een toeslag gerekend worden.

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

Wil je een auto huren zonder creditcard of een contante waarborg te hoeven voldoen? Dat kan met deze unieke service. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de hoofdbestuurder en toch krijg je de huurauto mee. Een auto huren wordt zo wel heel makkelijk!

Wij nemen het risico voor de borg volledig over en staan voor jou garant bij de lokale wagenparkaanbieder. Daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. Je hoeft bij het ophalen van de huurauto alleen je voucher in te leveren. Ook dien je ter controle nog je ID-kaart of paspoort en uiteraard je rijbewijs te tonen. Vervolgens kun je zó met je huurauto op pad, zonder een waarborg achter te laten.

Normaal gesproken schiet je het eigen risico voor in geval van diefstal of schade. Als je aan de algemene voorwaarden hebt voldaan, kun je deze kosten dan heel eenvoudig bij ons declareren. Met de Geen waarborg service hoef je je daar helemaal niet mee bezig te houden. Alleen als er sprake blijkt van schade door grove nalatigheid, komen we bij je aankloppen.

Vliegtuig uit, snel je huurauto in en dat zonder wachtrij. Klinkt dat als de aangenaamste start van je vakantie? Dan is de Fastlane een echte aanrader. Je profiteert hiermee, naast de standaard all-in voordelen die je van ons gewend bent, van een enorm extra voordeel: je kan je huurauto extra snel ophalen. Vooral in het hoogseizoen kan je dat veel extra netto vakantietijd opleveren!
Ben je op vakantie met kids? Heb je haast? Of heb je gewoon geen zin om het risico te lopen dat je tijdens een drukke (school)vakantieperiode in een lange wachtrij terechtkomt? Wees dan slim en kies ervoor om gebruik te maken van de Fastlane. Voor je het weet geef je gas en rijd je richting je accommodatie. Het genieten kan beginnen!

Onze huurauto’s zijn optimaal verzekerd. Je krijgt van ons dus eigenlijk alles wat je nodig hebt om zorgeloos te genieten. Maar jij en je reis zijn uniek en dus kan het zijn dat je van nog meer comfort wil genieten. Dat is precies de reden waarom we aanvullende services hebben. We stellen ze graag even aan je voor, zodat je precies weet waarmee jij je huurauto op maat kunt maken

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Wij gaan ons specialiseren  in een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.  Verder mooie boutique en desingh hotels op de verschillende bestemmingen voor Jewels in Travel.

IK BEN  NU AFFILIATER EN WERK SAMEN MET TRANSAVIA, BOOKING, SUNNY CARS EN NOG ANDERE. DEZE REIZEN RESERVEERT U DIRECT BIJ MIJN LEVERANCIERS  ZONDER EXTRA KOSTEN

Openingstijden:

Voorlopig even online wij blijven lid van het ANVR en SGR 

ANVR Calamiteitenfonds SGR