LOOP ALVAST EVEN DOOR DEZE ECO BEWUSTE PARADOR DE LEON OP DEZE 360 GRADEN FOTO

DE PARADORES A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

EEN VAN DE MOOISTE PARADORES IS DIE VAN LEON

Het klooster van San Marcos is een van de grootste architecturale pareltjes van de Spaanse stad Leon, samen met de kathedraal, de San Isidoro-basiliek of de Casa Botines. Het is nu een Parador geworden en is een van de belangrijkste monumenten van de Spaanse Renaissance.

De gevel is een parel van de Spaanse Plateresque. Het is een enkel deel met een wand van twee blokken en twee verdiepingen, afgewerkt met opengewerkte wapenschilden en kandelaars. Het eerste blok heeft halfronde ramen en platereske pilasters en het tweede, balkons en kolommen met balustrades. De plint is voorzien van medaillons met personages uit het oude Griekenland en Rome en de geschiedenis van Spanje (Hercules, Priamus, Hector, Alexander de Grote, Hannibal, Julius Caesar, Trajanus, Judith, Lucretia, Isabella de Katholieke, Karel de Grote, Bernardo del Carpio, El Cid, Ferdinand de Katholieke, Karel I en Filips II). Boven de plint zijn engelenkoppen afgebeeld. De vorstelijke toren dateert van 1711 tot 1714. Het is versierd met een Jacobuskruis en een leeuw en heeft vier friezen met hoofdgestel.

De voor- en hoofdingang heeft twee blokken plus een peineta in platereske stijl, hoewel er in de 18e eeuw barokke elementen zijn toegevoegd. Op het eerste blok is er een enorme halfronde boog met een rozet en versierde intrados. 

Na de laatste renovatie beschikt het hotelcomplex over 51 kamers en meerdere evenementenhallen.

RESERVEER HIER DE TICKETS, PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541