Loading…
X

HET IS BIJ REISBUREAU TRAVEL SLIDE BINNENKORT MOGELIJK OM
VIA DE RONDREIS-PLANNER ZELF DE VAKANTIE SAMEN TE STELLEN!

Of het nu een los hotel met auto en vlucht is of een complete rondreis door Spanje met overnachtingen in een Paradores hotel; u kunt deze vakantie nu zelf samenstellen.
Hoelang, wanneer, welke type auto, welke kamertype en dat kan in Nederland, maar ook in Amerika of in Thailand, u bepaalt zelf wat en wanneer. 
Het is ook mogelijk één van onze ideeën te gebruiken en deze naar uw wensen aan te passen, bent u op zoek naar een losse vlucht vanaf Rotterdam The Hague Airport
met een hotel dan is dat ook mogelijk.

 

 

 

Bekijk onze 5-daagse rondreis Moorse steden; meer info

Deze route loopt door het Andalusische grondgebied en biedt brede contrasterende landschappen met een unieke sfeer van de schoonheid van het Cazorla Nationale park tot het unieke Renaissance-stadje Úbeda, terwijl u ook verblijft in de hooggelegen Parador boven Jaén met zijn naastgelegen kasteel. Meer informatie over de Paraores hotels; hier

 

 

Heeft u zin in een rondreis IJsland; kijk dan hier

Deze 17-daagse autorondreis in IJsland is bijna identiek aan de rondreis ‘Het beste van IJsland’ van 15 dagen, alleen bezoekt u nu ook de meestal overgeslagen Westfjorden. Dit prachtige fjordenlandschap met zijn stille baaien, hoge bergen, vogels, zeehonden, de vele warme badjes en één van de mooiste watervallen van IJsland (Dynjandi), laat op iedere bezoeker een onuitwisbare indruk achter.
Vogelliefhebbers, tijdens deze auto rondreis in IJsland, komen ruim aan hun trekken bij de 14 km lange vogelrots bij Látrabjarg, waar u tot op centimeters afstand van de papegaaiduikers en alken kunt komen.

 

Meer info over onze 8-daagse rondreis Andalusië; hier 

Steden waar rijk versierde paleizencomplexen en flamenco-barretjes het straatbeeld vormen. Zonnige stranden met goudkleurige zand. En fotogenieke pueblos blancos met fleurige bloemen aan de witgekalkte huizen. Zo ziet een rondreis Andalusië er bij de Rondreis-Planner er uit. De meest zuidelijke provincie van Spanje is dan ook een ideale bestemming voor een rondreis dicht bij huis. 

Meer informatie of direct reserveren; hier

Bent u op zoek naar een goed hotel in het hart van Amsterdam, reserveer dan bij ons het College hotel. Dit hotel heeft een mooie tuin, een geweldige wijnbar en verschillende type kamers. In tien minuten loopt u naar het Museumplein; het is ook mogelijk om een aantal excursies voor uit te reserveren.

 

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 2450955
Whatsapp 06 81090635
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner