KROATIE IS BERGACHTIG MET MOOIE NATUURGEBIEDEN ZOALS HIET BIJ DE PLITVICE WATERVALLEN BIJ ONZE 360 GRADEN FOTO

KROATIE VANAF ROTTERDAM AIRPORT IS NAAR VIER BESTEMMINGEN MOGELIJK

Kroatië is niet zo maar ’n vakantiebestemming. Eigenlijk is heel Kroatië ’vakantie’. Om maar wat te noemen; de meest westelijke provincie van Kroatië is Istrië en ligt als schiereiland bijna geheel omringd door de Adriatische Zee. Prachtige kusten, stranden, stadjes en met uiterst vriendelijke mensen. En dan Zadar; de historische stad met veel bezienswaardigheden en een hele rijke geschiedenis. Ook Split is als stad natuurlijk erg bekend en aantrekkelijk. Niet alleen om zijn fraaie haven en economische bedrijvigheid, zeker ook om de toeristische mogelijkheden vanwege de bewogen geschiedenis. En dan Dubrovnik; Deze prachtige stad die ook wel de ’parel van de Adriatische Zee’ wordt genoemd, staat met de oude, compleet ommuurde vestingstad op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Dus wilt genieten? Dan wordt het Kroatië. Geniet er van.

De Reisarchitect ontwikkelde diverse reizen voor uw topvakantie in Kroatië.

U maakt het zelf tot úw reis. Paar dagen langer of korter, ander hotel en een fijne huurauto om het ongerepte achterland te bezoeken? Liever een cabrio of toch één met airco?

U bepaalt het allemaal zelf en met de wetenschap dat de professionals van de Reisarchitect hun know how voor u beschikbaar hebben gesteld.

We zelf even wandelschoenen regelen. Sssst, niet verder vertellen anders wil iedereen naar Kroatië.

 

 

 

PULA

Op het zuidelijkste puntje van het Kroatische schiereiland Istrië ligt de stad Pula. Deze prachtige historische stad heeft veel te bieden, zoals één van de best bewaarde amfitheaters ter wereld! Daarnaast kunt u vanuit deze stad ook heerlijk genieten van de prachtige kust. Pula ligt namelijk direct aan het strand.

Wandel nu even door amfitheater van Pula in 360 graden klik op de pijlen

MEER INFO

ISTRIE-ROVINJ

Rovinj is, misschien wel het mooiste stadje van Istrië en staat zeker in de top 10 van heel Kroatië. Je vindt het pittoreske en schilderachtige stadje op een half uur rijden ten noorden van Pula. Loop langs pastelkleurige gevels in Venetiaanse stijl, de dominerende kerk, vele terrasjes en geniet van prachtige uitzichten. 

Ben je tijdens het hoogseizoen in Rovinj? Bereid je dan voor op grootse drukte. In de zomer wordt Rovinj namelijk overspoeld door toeristen. Niet voor niets, want het oude stadje Rovinj is dan ook uiterst romantisch, sfeervol en uniek. Een plek waar vele toeristen graag terugkeren.

Maak nu een wandeling op de boulevard klik op de pijlen

SPLIT

Split is een havenstad aan de Adriatische Zee, in het zuidwesten van Kroatië. Het is de tweede stad van het land en ook de geboorteplaats van de Romeinse keizer Diocletianus. Hij heeft in de stad duidelijk zijn sporen achtergelaten. Het paleis van Diocletianus, dat uit de vierde eeuw stamt, staat sinds 1979 op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is niet te missen in het centrum. Buiten de oude binnenstad zijn er mooie winkelstraten die ook de moderne kant van Split laten zien.

Wandel door Split op deze 360 graden foto klik op de pijlen

MEER INFO

DUBROVNIK

Dubrovnik is een prachtig, historische stad, gelegen in het zuidelijke deel van Kroatië. De stad wordt vaak de Parel van de Adriatische zee genoemd en dat is absoluut niet voor niets. Dubrovnik is één van de best bewaarde, historische steden in de wereld. Het centrum staat dan ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Vanwege de gezellige pleintjes, leuke straatjes en mooie kerken krijg je het gevoel even terug in de tijd te gaan.

Wandel zelf in 360 graden door de oude binnen stad

 

meer info

ZADAR

Zadar is een havenstad in Kroatië, gelegen aan de Adriatische Zee. Al jaren staat Zadar bekend om haar prachtige zonsondergang en het oude stadscentrum dat geheel autovrij is en dus alleen per voetgangersbrug te bereiken is. Ook beschikt Zadar over meerdere stranden, gelegen langs de kustlijn, en een meterslange boulevard waar ook diverse prachtige kunstwerken te bezichtigen zijn.

Wandel door het oude centrum klik op de pijlen

MEER INFO

MET EEN HUURAUTO ZIET U MEER

Door online registratie zit u extra snel in uw huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS Reserveer deze nu hier

 

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

WIJ HEBBEN VAN DE BESTEMMINGEN IN KROATIE OOK EEN GOOGLE EART KAART GEMAAKT

Ga naar de aparte bestemmingen en open de kaart en bekijk de video's van de bestemmingen en de 360 graden foto's en gebruik ook streetview in 360 graden 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541