Loading…
X

LOOP ALVAST EVEN ROND HET ZWEMBAD VAN PARQUE SANTIAGO IV OP DEZE 360 GRADEN FOTO 

APP.PARQUE SANTIAGO IV

Het kleurrijke ontwerp en de natuurlijke omgeving vermengd met de wind uit de zee van de nabijgelegen stranden van Playa de Las Américas, maakt het een resort met een weids en open uitzicht op zee. Parque Santiago is omgeven door een oase van palmbomen en veel exotische planten van hoge natuurlijke waarde, wat leidt tot de rustige sfeer en rust van het resort. De kamers zijn ontworpen in een harmonische stijl, volledig passend bij de rand en zorgen voor een algehele rust. Het meubilair en de uitrusting zijn een voorbeeld van onze gevestigde Canarische stijl. De service die binnen de accommodatie wordt geboden, verbetert de waarde door de privacy en de familiale sfeer van de kamers. Tijdens uw verblijf geniet u van het panoramische uitzicht over de exclusieve ruimtes van de zwembaden en de fantastische tuinen van het resort.Het kleurrijke ontwerp en de natuurlijke omgeving vermengd met de wind uit de zee van de nabijgelegen stranden van Playa de Las Américas, maakt het een resort met een weids en open uitzicht op zee. Parque Santiago is omgeven door een oase van palmbomen en veel exotische planten van hoge natuurlijke waarde, wat leidt tot de rustige sfeer en rust van het resort. De kamers zijn ontworpen in een harmonische stijl, volledig passend bij de rand en zorgen voor een algehele rust. Het meubilair en de uitrusting zijn een voorbeeld van onze gevestigde Canarische stijl. De service die binnen de accommodatie wordt geboden, verbetert de waarde door de privacy en de familiale sfeer van de kamers. Tijdens uw verblijf geniet u van het panoramische uitzicht over de exclusieve ruimtes van de zwembaden en de fantastische tuinen van het resort.

ONLINE RESERVEREN

MET EEN HUURAUTO ZIET U MEER


Door online registratie zit u extra snel in uw huurauto. Klink dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plaatse alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn één van de voordelen om via ons een auto van SUNNY CARS te huren.

Lees meer
 

WIJ BEZOEKEN REGELMATIG DE HOTELS DE HOTELS OP TENERIFE

.Hotel H10 Conguistador, lees meer.   H10 Las Palmeras, lees meer    Hotel Best Tenerife, lees meer      App Parque Santiago 4, lees meer    Hotel Bahia Principe, lees meer        App. Time to Smile Coral Dreams, lees meer            Hotel RIU Arecas, lees meer     Hotel RIU Palace Tenerife, lees meer   Hotel RIU Buenavista, lees meer   Strand-wandel vakantie hotel El Nogal lees meer

 

ONZE SERVICE

 
Waarom reserveren bij reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport

Beste service op de luchthaven

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel,
(Rolstoel) assistentie op de luchthaven, (medische) ruimbagage, online inchecken en stoelreservering verzorgen wij !

Tevens bieden wij vele voordelen op de luchthaven bij vertrek.

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfer naar het hotel/appartement.
Dit kan in de vorm van een bus- of taxitransfer zijn of denk aan de voordelen van een huurauto.Vrijheid, blijheid en inclusief alle verzekeringen.

Accommodaties

Voorkeuren van kamer, ligging etc geven wij met veel plezier door aan de accommodatie.Bijvoorbeeld een kamer met inloopdouche, rustige ligging of zeezicht.
 

Verzorging

In de ochtend opstaan met een heerlijk ontbijtje? Dat kan geregeld worden.
Accommodaties bieden mogelijkheden op basis van ontbijt, halfpension, volpension en all inclusive.Geef het maar aan ons door en wij regelen het.

Stop met zelf zoeken op het internet gebruik onze kennis.

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s om de vakantiebeleving compleet te maken.

Vrij parkeren

Voor Rotterdam The Hague Airport hebben wij speciale tarieven voor het lang parkeren Relaxed vertrekken vanaf onze Airport is een goed begin van de vakantie !
*vraag naar onze voorwaarden

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 2450955
Whatsapp 06 81090635
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club