Loading…
X

TEL. +31(0)10-2450955 | +32(0)3-2255144

Kom eerst langs in onze VR-room voordat u reserveert
lees meer of reserveer hier gelijk.

 

EEN 8 DAAGSE RONDREIS DOOR HET NOORDEN VANA SPANJE HET GEBIED VAN SANTIAGO DE COMPASTELLA MET OVERNACHTINGEN IN PARADORES HOTELS. 

Met vanaf prijzen voor 8 dagen vanaf € 525 en €725 voor half pension dit betreft alleen de overnachtingen .

Inbegrepen:

  • 8 daagse Paradores autorondreis volgens programma
  • 7 overnachtingen op basis 2 pers. kamer in aangegeven Paradores
  • 7  keer ontbijtbuffet of halfpension
  • Nederlandse routebeschrijving en informatie

Niet inbegrepen:

  • uw vliegreis / boek hier even bellen 010 2450955
  • uw autohuur / kijk hier voor VOORDELIGE AUTOHUUR
  • brandstofkosten en tolwegen
  • eventuele toeslag halfpension
  • overige maaltijden, entreegelden
  • toeslag 1 persoonskamer

LET OP: Deze Paradoresreis is alleen aankomst op zondag voor aangegeven prijzen. Indien u op een andere dag wenst aan te komen of tijdens de reis wilt verlengen gelden aanmerkelijk hogere prijzen. Echter u kunt deze reis eventueel aanpassen of verlengen of deel uit laten maken van een andere autorondreis! Gezien de grote vraag voor deze aanbieding is deze altijd even op aanvraag, u hoort binnen enkele uren of deze reis beschikbaar is.Stuur een mail naar info@travelslide.nl

MET EEN HUURAUTO ZIET U MEER


Door online registratie zit u extra snel in uw huurauto. Klink dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plaatse alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn één van de voordelen om via ons een auto van SUNNY CARS te huren.

Lees meer

De Camino de Santiago staat onder bescherming als UNESCO Werelderfgoed en is tevens een  Culturele Route. Tijdens deze reis langs de noordkust van Spanje rijdt u vanaf Bilbao naar Santiago de Compostela als eindhalte. Deze historische stad met zijn beroemde kathedraal herbergt tevens het graf van Santiago El Mayor.

Dag 1: (alleen aankomst) zondag
Limpias ligt slechts 60 km vanaf Bilbao, bekend om zijn wereldberoemde Guggenheim Museum met de historische binnenstad waar de rivier de Nervión doorheen stroomt. Mooie bruggen en winkelstraten maken deze Baskische stad historisch gezien tot een van de mooiere steden van Spanje. U overnacht in Parador de Limpias.

Dag 2: Limpias – Santillana del Mar (ca. 70 km)
Vanaf Limpias kunt u de mooie kustweg nemen via Laredo, Isla, de mooie en stijlvolle stad Santander met luxe villa´s (waaronder de eigenaar van Banco Santander) en de badplaats Suances. Santillana del Mar is een autovrij dorp waar de gehele geschiedenis van Noord Spanje is samengevoegd in een uniek dorp. Overnachting Parador Santillana del Mar.

Dag 3: Santillana del Mar – Gijón (ca. 150 km)
Wij adviseren u de kustroute te nemen en het vissersdorp Llanes te bezoeken. Een leuk haventje, kleine straatjes en zeer karakteristiek.
Gijón: een historische, commerciële en industriestad waar de zee langzaam overgaat naar het heuvel en berglandschap. San Lorenzo Beach met mooie haven en wandelboulevard alsmede de binnenstad zullen u een goede indruk geven van deze plaats. Jaarlijkse evenementen zoals het International Film Festival, Salón del Libro Iberoamericano boeken festival, het Railway Museum, het Internationale Bagpipe Museum en het Jovellanos museum.  Overnachting Parador de Gijón.

Dag 4 en 5 : Gijon – Ribadeo (ca. 130 km)
U vervolgt de noordelijke kustroute via Aviles en Navia en geniet van de enorme rotsformaties welke noord Spanje heeft. De natuur is zeer afwisselend, van de soms wilde zee tot de groene heuvellandschappen. U verblijft 1 nacht in Parador de Ribadeo.

Dag 6: Ribadeo – Ferrol (ca. 130 km)
Vanaf Ribadeo rijdt u door het uiterst noordwestelijke puntje van Spanje in de provincie Galicië naar Ferrol. Ferrol ligt iets boven de bekende stad A. Coruña, gelegen aan een mooie baai. U verblijft 2 nachten Parador de Ferrol.

Dag 7: Ferrol – Santiago de Compostela (ca. 100 km)
Het laatste stuk van deze route gaat zuidelijk, door het mooie en groene binnenland van Galicië. Santiago staat onder bescherming van Werelderfgoed  en heeft de bezoekers aan deze historisch stad veel te bieden. Zo heeft u het Plaza del Obradoiro plein met zijn prachtige kathedraal, waar ook de Parador ligt. De stad biedt veel musea, mooie en historische straten van waar u vanaf een terras het dagelijks leven kunt aanschouwen. Overnachting Parador de Santiago de Compostela.

Dag 8: terugreis

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club