Loading…
X

BEKIJK HIER DE PARADORES DE SANTO ESTEVO IN 360 GRADEN EN RESERVEER VIA DE RONDREIS-PLANNER

PARADORES DE SANTO ESTEVO

Dit verbouwde klooster is gelegen in de regio Ribeira Sacra, bij de rivieren Miño en Sil. Het beschikt over een prachtige spa en een mooie centrale binnenplaats. Regionale gerechten worden geserveerd in de fraaie eetzaal en u kunt lekker ontspannen in de tuinen. Het monumentale Benedictijnse klooster dateert uit de 10e eeuw en is op een prachtige wijze omgebouwd tot een chique, uniek en luxueus hotel met een echte Parador-stijl. Het klooster biedt historische elementen, zoals stenen bogen, gesneden kozijnen en 3 barokke, Romaanse en Renaissance kloostergangen.

Meer informatie en prijzen

VOLGENS DE REISARCHITECT IS DE PARADORES DE SANTOS ESTEVO EEN TOPPER!

In het hart van de Ribeira Sacra, een natuurlijke ruimte van oorspronkelijke schoonheid in het binnenland van Galicië, waar de rivieren Miño en Sil zich bevinden, is het klooster van Santo Estevo verborgen tussen een grote mantel van groene bosjes, vandaag omgebouwd tot een prachtige Parador. De oorsprong van het klooster gaat vermoedelijk terug tot de 6e en 7e eeuw. Daarin worden de barokke en romaanse stijlen duidelijk gewaardeerd, met drie indrukwekkende kloosters, een romaanse, een gotische en de andere renaissance, waar u kunt wandelen op rustige nachten, bij weinig licht en met een licht geluid van religieuze muziek die u vergezelt. De schoonheid en monumentaliteit van het gebouw hebben ertoe geleid dat het in 1923 tot historisch artistiek monument is verklaard.

77 Kamers, allemaal verschillend, sommige bieden uitzicht op het groene landschap en de indrukwekkende Sil CanyonIn de Parador zult u ook genieten van een restaurant met een terras naast het kastanjebos, een cafetaria met een terras in de kloostergang van het doel, grote en mooie lounges, ideaal voor feesten en prachtige tuinen. De rust en vrede zijn binnen handbereik op deze prachtige plek, die ook een exclusieve spa heeft met een fantastisch uitzicht...
U hoeft alleen maar te komen en te blijven.

MET EEN HUURAUTO ZIET U MEER


Door online registratie zit u extra snel in uw huurauto. Klink dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plaatse alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn één van de voordelen om via ons een auto van SUNNY CARS te huren.

Lees meer

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner