KIJK EVEN OVER DE DAKEN VAN LISSABON OP DEZE 360 GRADEN FOTO

Reisstudio Travel Slide is het ECO BEWUSTE online reisbureau voor Spijkenisse

REISSTUDIO TRAVEL SLIDE

Covid heeft ons geleerd dat wij het anders moeten gaan doen, wij zijn onder andere opzoek gegaan naar unieke hotels met een verhaal. Ook hebben wij mooie fly-drives die u geheel naar eigen smaak kan aanpassen. onder andere de Paradores in Spanje Geen dure kosten meer van een reisbureau maar wij nemen u mee online op onze website

Wij hebben een aantal eco hotels geselecteerd maar hebben ook een ruim aanbod van appartementen en huizen met een eigen zwembad.

Wij zijn op zoek naar hotels met laadpalen in Nederland en Europa dit voor de elektrische autovakanties.

Bekijk ons aanbod van Jewels In Travel, unieke eco bewuste hotels .

LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE VIDEO'S EN ONZE 360 GRADEN PRESENTATIES OP DE WEBPAGINA'S

GA IS EEN LEKKER WIJNTJE DRINKEN
120 - 210

Hotel Eguren Ugarte biedt gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid. Dit designhotel ligt in Aleves in La Rioja en wordt omgeven door 130 hectare aan wijngaarden en velden.

Hotel Eguren Ugarte is gevestigd in een wijnmakerij en biedt de gasten tegen een toeslag een optionele rondleiding. Het restaurant van het hotel, Vitorino Eguren, biedt een ruime keuze aan traditionele gerechten en een gastronomisch diner. Het hotel heeft ook een eigen wijnwinkel, een terras en een businesscentrum.

De kamers van Hotel Eguren Ugarte hebben allemaal een flatscreen-tv. Ze zijn ingericht in warme kleuren en hebben mooie houten vloeren. De ruime badkamers zijn uitgerust met 2 wastafels en een ruime douche.

Het hotel ligt tussen Logroño en Vitoria, niet ver van beide luchthavens.
Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 9,4 voor een reis voor twee

Kees is er geweestIk ben er geweest een must voor elke wijnliefhebber slapen boven een echte bodega
hotel prijzen en reserveren
JEWELS IN TRAVEL
120 - 900

Ik ben bezig met een selecte te maken van de groene juweeltjes in de reisbranche. Dat kan een unieke Parador zijn een klein boutique hotel op Texel of een mooi desingh hotel in Rome.

Als het kan eco bewust, met laadpaal een mooie video en een prima prijs en online via onze website te reserveren

Kees is er geweestElke week komer er nieuwe bij.
MEER INFO
WAT IS EEN PARADOR
55 - 295

Een parador is eigenlijk niets anders dan een ‘Spaans staatshotel’. Al in het begin van de 20e eeuw besloot de Spaanse regering om een eigen hotelinfrastructuur te creëren om zo (met name buitenlandse) reizigers te kunnen voorzien van goede hotels. Destijds was het imago van de Spaanse hotels niet al te hoog. Zo werd in 1928 de eerste parador van Spanje geopend, namelijk de Parador de Gredos, welke een goede uitvalsbasis was om het prachtige landschap van het Gredos gebergte te ontdekken in de omgeving van Ávila. Alle hierna geopende paradores werden steeds gevestigd op unieke locaties. Met name in historisch belangrijke monumenten zoals kastelen, paleizen en kloosters, waarbij op deze manier tegelijkertijd werd voorkomen dat de veelal verlaten monumenten volledig in verval zouden raken. Andere paradores werden weer gevestigd op unieke locaties in Spanje met vaak uitzicht op het prachtige landschap. Wat de nu ruim 90 paradores gemeen hebben is dat ze stuk voor stuk uniek zijn, een bepaalde luxe uitstralen en in de goede restaurants vaak de regionale gastronomie wordt voorgeschoteld aan de gasten. Eigenlijk bent u bij elke parador die u zou boeken gegarandeerd van een bepaalde luxe en kwaliteit, maar een aantal paradores zijn toch net iets meer uniek dan andere.

Kees is er geweestDeze hotels zijn geweldig
meer info

DUURZAAM VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

MAAK EENS EEN FLYDRIVE LANGS DE MOOISTE PARDORES IN SPANJE BEKIJK ONZE 3D PRESENTATIES

WIJ HEBBEN EEN SELECTIE GEMAAKT VAN MOOIE BESTEMMINGEN VOOR EEN EERSTE OF TWEEDE HUWELIJKREIS

BENT U OP ZOEK NAAR EEN MOOIE BESTEMMING KLIK GERUST OP DEZE KAART EN BEKIJK DE VIDEO'S

Url

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide 010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Wij gaan ons specialiseren  in een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.  Verder mooie boutique en desingh hotels op de verschillende bestemmingen voor Jewels in Travel.

IK BEN  NU AFFILIATER EN WERK SAMEN MET TRANSAVIA, BOOKING, SUNNY CARS EN NOG ANDERE. DEZE REIZEN RESERVEERT U DIRECT BIJ MIJN LEVERANCIERS  ZONDER EXTRA KOSTEN

Openingstijden:

Voorlopig even online wij blijven lid van het ANVR en SGR 

ANVR Calamiteitenfonds SGR