X

 

 

WIJ HEBBEN PAS PAKKETREIZEN VANAF 1 NOVEMBER 2020

Maastricht Airport in 360 graden

WIJ HEBBEN O.A.DE VOLGENDE LUCHTHAVENS VOOR U GESELECTEERD

 Amsterdam Shiphol, Antwerpen, Bremen, Brussel (Zaventem), Brussel Zuid (Charleroi), Dortmund, Düsseldorf, Eindhoven, Frankfurt (International) Groningen Eelde, Hamburg, Hannover, Keulen - Bonn,  Luik  Maastricht - Aken, Münster, Oostende - Brugge, Paderborn - Lippstadt, Rotterdam, Weeze (Niederrhein)

Selecteer aan de linkerkant met hoeveel personen, naar welk land, plaats, hoelang, met hoeveel personen, prijs, wel of niet all inn. Hier vindt u allepakketreizen met vertrek vanaf twintig luchthavens. Bij vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn onze online prijzen inclusief 8/15 dagen parkeren, administratiekosten en 10 kg handbagage. 

De instelling staat nu op vertrek vanaf alle luchthavens voor de winter en voor zomer 2020 staan nog niet alle bestemmingen er in.Daar wordt door onze aanbieders hard aan gewerkt..Als u het niet vindt of de website werkt niet goed bel dan even 010 22450955

 

Selecteer de luchthaven welke u zoekt in ons onderstaande systeem aan de linkerkant.

ONZE SERVICE

Waarom reserveren bij reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport

Beste service op de luchthaven

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel,
(Rolstoel) assistentie op de luchthaven, (medische) ruimbagage, online inchecken en stoelreservering verzorgen wij !

Tevens bieden wij vele voordelen op de luchthaven bij vertrek.

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfer naar het hotel/appartement.
Dit kan in de vorm van een bus- of taxitransfer zijn of denk aan de voordelen van een huurauto.Vrijheid, blijheid en inclusief alle verzekeringen.

Accommodaties

Voorkeuren van kamer, ligging etc geven wij met veel plezier door aan de accommodatie.Bijvoorbeeld een kamer met inloopdouche, rustige ligging of zeezicht.
 

Verzorging

In de ochtend opstaan met een heerlijk ontbijtje? Dat kan geregeld worden.
Accommodaties bieden mogelijkheden op basis van ontbijt, halfpension, volpension en all inclusive.Geef het maar aan ons door en wij regelen het.

Stop met zelf zoeken op het internet gebruik onze kennis.

Vakantiebeleving

.Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s om de vakantiebeleving compleet te maken.

Vrij parkeren

Op Rotterdam The Hague Airport gratis parkeren.
Geheel vrij parkeren tot max. 24 dagen is bij ons inclusief. Relaxed vertrekken vanaf onze airport is een goed begin van de vakantie !
Op Amsterdam,Groningen, Eindhoven en Maastricht airport hebben wij speciale voorwaarden.
*vraag naar onze voorwaarden

  • Zij is al 10 jaar werkzaam op ons reisbureau en totaal 21 jaar ervaring in de reisbranche. Zij is woonachtig in Berkel en Rodenrijs. Als Riu / Reisspecialiste heeft zij diverse Riu Hotels op de bestemmingen bezocht en mogen ervaren. Tevens heeft zij landen binnen en buiten Europa bezocht. Haar persoonlijke favoriete bestemmingen zijn Italië, Verenigde Staten, Thailand en Zuid Afrika ! Op haar bucketlist staat nog o.a. een rondreis door Australië.

    Annemiek |Peeters

  • Kees is woonachtig in Kapellen Belgie, sinds 1977 werkzaam in de reisbranche bekent als Crazy Keessie of de Reisarchitect Heeft 103 landen bezocht en is de RIU specialist, hij heeft in 73 RIU hotels gegeten of geslapen. Zijn favoriete bestemming is Playa del Carmen in Mexico. Op zijn bucklist staat nog de Trans Siberie Expres.

    Kees Kooijmans

  • Zij is al 27 jaar werkzaam in de reisbranche, woonachtig in Papendrecht. Na 25 jaar dienstverband bij Broere/Thomas Cook Travelshop/VakantieXperts heeft zij in september 2015 het Cruise Vertrekpunt opgestart op het ss Rotterdam. Zij is onze cruisespecialiste, inmiddels niet meer op het ss Rotterdam, maar ook op de luchthaven. In de loop der jaren heeft zij verschillende cruises gemaakt met diverse rederijen. Verder is zij in diverse bestemmingen in Europa, Azië, Amerika en Australië geweest. Haar favoriete bestemmingen zijn Italië en Zuid-Afrika. Op haar bucketlist staat nog een cruise naar Alaska.

    Ingrid

OP VAKANTIE VANAF WELKE LUCHTHAVEN?

Het vertrek vanuit uw eigen regio van een kleinere luchthaven is best een goed begin van de vakantie.Nooit lange wachtrijen en u heeft een korte inchecktijd.Goede parkeermogelijkheden en via ons is het parkeren op Rotterdam Airport, Eindhoven Airport en Groningen Eelde Airport  online inclusief de prijs

En bij het reserveren van een Alltours vakanties is er ook hand en ruimbagage inbegrepen.

Ons reisbureau kent de beste prijzen en service bij vertrek vanuit de regio. Het aanbod bestaat uit diverse touroperators en, indien gewenst, kunnen wij reizen voor u samenstellen.
Wij zijn gevestigd op de airport van Rotterdam en goed bereikbaar.
Een bezoekje brengen aan ons kantoor? Gratis parkeren kunt u voor de deur.

Extra voordeel bji vertrek vanaf Rotterdam Airport .Bij uw boeking ontvangt u een uniek Vriendenclub paspoort met voordelen op onze luchthaven.
Geen kosten voor het wisselen bij het GWK kantoor, 10% korting op uw tijdschriften bij de AKO-shop,
10% korting bij Grand Café De Horizon, 10% korting bij de parfumerie van de Duty Free Shop.
 

 

VIDEOCLIPS OP YOU TUBE

Wij maken op onze studiereizen veel videoclips en deze plaatsen wij op ons eigen YOU TUBE kanaal bekijk ze daar

kijk hier

 

 

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

           

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club