Loading…
X

KIJK EVEN UIT DE LUCHT NAAR CALA D'OR MALLORCA IN 360 GRADEN MEER HOTELS 

MALLORCA

Majorca is een zeer populaire toeristenbestemming, die vooral door Duitsers en Britten wordt bezocht. De bekendste en meest bezochte badplaatsen liggen in het zuiden. Het middelpunt van de reeks badplaatsen is het strand Playa de Mallorca, dat grenst aan de stad Palma de Mallorca. Palma Nova, en Santa Ponça liggen ten westen van de hoofdstad, El Arenal, Playa de Palma en Ca'n Pastilla liggen ten oosten van de hoofdstad. In het noorden ligt Alcúdia, ook een geliefde vakantiebestemming vooral voor ouders met jonge kinderen. Het eiland wordt niet alleen in de zomer veelvuldig bezocht maar is ook geliefd bij mensen die graag overwinteren. Het eiland is bereikbaar via de Luchthaven Palma de Mallorca of per veerboot vanuit Barcelona, Valencia of Dénia. Hoogtepunten van Majorca zijn Cap Formentor, Valldemossa (o.a. het Kartuizerklooster) en Sóller, en natuurlijk de druipsteengrotten, de grootste van deze grotten vindt men bij Porto Christo, de grotten van Ham en Drach.

RESERVEER ONLINE

HUIZEN/VILLA'S MET ZWEMBAD OP MALLORCA

In corona tijd is het heel veilig om een huis te huren met een eigen zwembad het kan tot 12 personen en met vertrek van elke luchthaven.ook verzorgen wij de huurauto voor u.

RESERVEER ONLINE KEUZE UIT 90 HUIZEN
MALLORCA HEEFT MEER TE BIEDEN DAN DE BIERSTRAAT IN EL ARENAL
HET HEEFT OOK 5 STERREN RESTAURANTS EN EEN AANTAL PERFECTE HOTELS
 KEES DE REISARCHITECT HEEFT EEN KEUZE GEMAAKT!
PURE SALT PORT ADRIANA 

SON BRULL RURAL SANCTUARY HOTEL&SPA

HOTEL ILLA D' OR

PALMA DE MALLORCA

Palma is de hoofdplaats van het eiland Mallorca en de hoofdstad Hij is gelegen aan de zuid-westkust van het eiland aan de Middellandse Zee en zeker een bezoekje waard 

CALAS DE MALLORCA

Aan de grillige oostkust van het Spaanse eiland Mallorca vindt u de badplaats Calas de Mallorca. Tijdens een vakantie u kunt genieten van de prachtige zandstranden in kleine inhammen 

PORT DE POLLENCA

Port de Pollença is een klein stadje in het noorden van Mallorca, Spanje, gelegen aan de baai van Pollença. Het ligt ongeveer 6 km ten oosten van de stad Pollença 

 

EL ARENAL

El Arenal is een badplaats in de Spaanse provincie Balearen, gelegen op het zuidwesten van het eiland Mallorca, ruim 8,5 kilometer vanaf de luchthaven van Palma Mallorca

CALA MILLOR

Cala Millor is een badplaats op de Spaanse Balearen, het de grootste toeristische bestemming aan de oostkust van het eiland, heeft goede hotels en een mooi strand

PORT DE SOLLER

In Sóller kun je genieten van de zon op één van de prachtige terrassen op het pleintje bij de kerk. Hier geniet je van een broodje of verse tapas terwijl de mensen voorbij struinen 

COLONIA SAINT JORDI

Colonia Sant Jordi ligt aan de Zuid-oost kust van Mallorca en is deel van de Ses Salines. Je vindt hier twee van de beste stranden van Mallorca en is kind vriendelijk.

CAN PICAFORT

 Kenmerkend voor Can Picafort is het lange strand met turquoise-blauw water, geflankeerd door een boulevard met terrasjes en winkeltjes, in de prachtige baai van Alcúdia.

PAGUERA

Peguera is een toeristisch stadje in de gemeente Calvià op het eiland Mallorca. Het heeft drie grote stranden en honderden hotels, hostels en appartementen. 

CALA D'OR

Cala d'Or is een badplaats, in het zuidoosten van het Spaanse eiland Mallorca. De plaats wordt jaarlijks door veel toeristen bezocht. Er is een jachthaven .       

ALCUDIA

Alcudia is een familievriendelijke parel op Mallorca, de prachtige langgerekte stranden en het leuke centrum maken deze badplaats een perfecte vakantieplek voor iedereen.

MAGALUF

Magaluf is een plaats in het zuidwesten van het Spaanse eiland Majorca. De kustplaats bestaat voornamelijk uit vakantieresorts en hotels en is bekend om het uitgaansleven.

 

 

 

RESTAURANTS MET STERREN

 

WAT KUNT ER DOEN?

 

MOOIE WANDELINGEN

 

DE MOOISTE STRANDEN

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club