X

TEL. +31(0)10-2450955 | +32(0)3-2255144

Kom eerst langs in onze VR-room voordat u reserveert
lees meer of reserveer hier gelijk.

 

LAS VEGAS MET DE KLM, TUI, SUNAIR EN DE JONG INTRA

In het zuiden van de Amerikaanse staat Nevada ligt de stad Las Vegas. Voor veel mensen zal deze naam al snel een belletje doen rinkelen, want Las Vegas is vooral bekend vanwege de vele enorme casinohotels die vooral aan de Las Vegas Strip staan. De unieke sfeer in de stad heeft er voor gezorgd dat er een vrij groot aantal televisieseries en films in Las Vegas opgenomen zijn. Bekende Hollywoodkrakers die zich in Las Vegas afspelen zijn ‘The Hangover’, ‘What Happens in Vegas’, ‘Last Vegas’ en ‘Ocean’s Eleven’ (en Twelve en Thirteen). Ook de maffiaklassieker ‘The Godfather’ speelt zich deels in Las Vegas af. Een van de eerste films die zich in Vegas afspeelde was Viva Las Vegas met de legendarische ster Elvis Presley in de hoofdrol.

  

Wie Las Vegas bezoekt die zal begrijpen waarom deze stad zo’n veelgekozen plek is om te gebruiken voor films en series. De stad is bijna een karikatuur van een Amerikaanse stad waar alles toegestaan lijkt te zijn wat God verboden zou hebben. Gokken, drinken, roken en zelfs het roken van verdovende middelen zijn in het overwegend conservatieve Amerika zaken die vaak flink gereguleerd of zelfs verboden zijn. In Las Vegas mag het al. Het vele geld dat daarmee verdiend wordt is gebruikt om een stad te ontwikkelen die je verbeelding te boven gaat. Straatverlichting is aan de Strip bijvoorbeeld eigenlijk niet nodig omdat het vele neon- en LED-licht meer dan voldoende licht in de duisternis brengt.

ONZE SERVICE

Waarom reserveren bij reisbureau Travel Slide Rotterdam Airport

Beste service op de luchthaven

Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel,
(Rolstoel) assistentie op de luchthaven, (medische) ruimbagage, online inchecken en stoelreservering verzorgen wij !

Tevens bieden wij vele voordelen op de luchthaven bij vertrek.

Transfers op de bestemming

Wij reserveren de gewenste transfer naar het hotel/appartement.
Dit kan in de vorm van een bus- of taxitransfer zijn of denk aan de voordelen van een huurauto.Vrijheid, blijheid en inclusief alle verzekeringen.

Accommodaties

Voorkeuren van kamer, ligging etc geven wij met veel plezier door aan de accommodatie.Bijvoorbeeld een kamer met inloopdouche, rustige ligging of zeezicht.
 

Verzorging

In de ochtend opstaan met een heerlijk ontbijtje? Dat kan geregeld worden.
Accommodaties bieden mogelijkheden op basis van ontbijt, halfpension, volpension en all inclusive.Geef het maar aan ons door en wij regelen het.

Stop met zelf zoeken op het internet gebruik onze kennis.

Vakantiebeleving

Vakkundig advies op ons reisbureau, onder het genot van een kopje koffie de vakantie bespreken hoe relaxt is dat?! Wij gebruiken foto’s en video’s om de vakantiebeleving compleet te maken.

Vrij parkeren

Op Rotterdam The Hague Airport is geheel vrij parkeren* tot max.15 dagen. Relaxed vertrekken vanaf onze Airport is een goed begin van de vakantie !
Op Amsterdam gelden de gewone P tarieven. Voor de RIU Vrienden hebben wij aparte afspraken. Voor Groningen Airport* en Eindhoven Airport* is het online tot 15 dagen inbegrepen. Maastricht Airport* is met Corendon gratis.
*vraag naar onze voorwaarden

 

 

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer