Loading…
X

KIJK ALVAST EVEN OVER EDINBURG HEEN IN 360 GRADEN EN ONS HOTEL AANBOD         

 

EDINBURGH OOK VANAF ROTTERDAM AIRPORT

Edinburgh is bekend van het internationale Edinburgh Festival, een combinatie van diverse muziek- , opera-, dans- en theateruitvoeringen, dat in de zomer vele toeristen trekt. Op dit internationaal kunstfestival treden de beroemdste kunstenaars en ensembles van de wereld op. In augustus wordt ieder jaar de Royal Edinburgh Military Tattoo gehouden, een wereldvermaarde taptoe waar legeronderdelen uit de hele wereld aan deelnemen. Ten minste eenmaal tijdens de vaker uitgevoerde taptoe komt Koningin Elizabeth II kijken. Deze militaire muziekparade vindt in de avonduren plaats op het wandelplein (Esplanade) voor Edinburgh Castle met Pipe Bands die doedelzak spelen en trommelen. Er paraderen traditionele regimenten en motor- en luchtlandingsdivisies doen een reeks stunts. Op het einde wordt het Schotse lied Auld Lang Syne gezongen. Rond Nieuwjaar is er vier dagen lang feest, wat het Hogmanay-festival wordt genoemd. Er vinden dan concerten plaats in Princes Street Gardens en in de kathedraal. Eveneens wordt er vuurwerk van op de zeven heuvels van de stad afgeschoten. Aansluitend gaat men volgens de traditie first footing: aankloppen bij vreemden of vrienden, want de eerste bezoeker van het nieuwe jaar zou geluk brengen.

RESERVEER ONLINE
ADIGO EDINBURGH ROYAL MILE

Aparthotel Adagio Edinburgh Royal Mile bevindt zich in Old Town, een wijk in Edinburgh, en ligt in het stadscentrum en vlak bij een treinstation. Royal Mile en Palace of Holyroodhouse zijn opmerkelijke bezienswaardigheden. Als je graag de natuur intrekt, kan dat bij Arthur's Seat en Princes Street-tuinen. Wil je graag een evenement of wedstrijd bijwonen tijdens je verblijf? Kijk dan even wat er te beleven valt bij Stadion Murrayfield. De rustige ligging van deze accommodatie is populair bij onze gasten

WALDORF ASTORIA EDINBURGH

Waldorf Astoria Edinburgh - The Caledonian bevindt zich in West End, een wijk in Edinburgh, en ligt in het stadscentrum en vlak bij een treinstation. Grassmarket en Royal Mile zijn opmerkelijke bezienswaardigheden. Als je graag de natuur intrekt, kan dat bij Princes Street-tuinen en Calton Hill. Ga naar Stadion Murrayfield om een evenement of wedstrijd bij te wonen en maak ook wat tijd vrij voor Dierentuin van Edinburgh, een topattractie die je zeker niet mag missen. Ben je graag buiten? Dan zit je goed in deze regio. Een potje golf of het afleggen van wandel- en fietsroutes, het kan hier allemaal.

NOVOTEL EDINBURGH

Novotel Edinburgh Centre bevindt zich in Old Town, een wijk in Edinburgh, en ligt in het stadscentrum. Grassmarket en Princes Street zijn enkele plekken die je als fervent shopper niet mag overslaan. Als je liever de natuur intrekt, kan dat bij Princes Street-tuinen en Calton Hill. Wil je graag een evenement of wedstrijd bijwonen? Kijk dan even wat er te beleven valt bij Stadion Murrayfield of Musselburgh Racecourse. Onze gasten waarderen de centrale ligging van dit hotel.

 

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 2450955
Whatsapp 06 81090635
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club