Loading…
X

BEKIJK DEZE 360 GRADEN FOTO EN WANDEL ALVAST EVEN ROND IN HARTJE BERLIJN!

RESERVEER EEN AUTO VAKANTIE DUITSLAND VIA DE RONDREIS PLANNER BIJ REISBUREAU TRAVEL SLIDE.

De voor ons grote buurman in het oosten, Duitsland, is een geweldig vakantieland. Overal prachtige natuur, eigenlijk ook direct over onze grens al rond de waterweg van Europa; de Rijn. Middeleeuwse en moderne trendy steden met betoverende oude en nieuwe architectuur, veel cultuur en een gezellig stadsleven. Het is er allemaal en niet ver weg. Daarbij schoon, gedisciplineerd en een vrolijke levenslustige bevolking. Eigenlijk is dat toch wat u graag wilt op uw vakantie. En wilt u het hogerop zoeken? Ga dan naar het zuiden oosten en en geniet van de bergen en hun charmes. Zomer én winter is Duitsland een bijzonder vakantieland.

De Reisarchitect ontwikkelde diverse conceptrondreizen voor uw topvakantie in Duitsland.

U maakt het zelf tot úw reis. Paar dagen langer of korter, ander hotel? 

U bepaalt het allemaal zelf en maar u kan ons bellen

DE ZES BELANGRIJKSTE STEDEN IN DUITSLAND:

RESERVEER IN BELIJN 3 NACHTEN VANAF € 90 p.p. 

In Berlijn is niet alleen overdag veel te doen, ook 's nachts is er genoeg te beleven in de stad. U moet alleen wel weten in welke buurten u moet zijn. Begint uw bezoek aan Berlijn dan ook met een rondleiding met een lokale Nederlandse gids, u krijgt zo een goed beeld van de stad. Aan culturele evenementen, festivals en gezellige feestjes geen gebrek in Berlijn. Er zijn heel veel leuke dingen te doen in Berlijn! 

Hier kunt u goed eten!

 

RESERVEER IN HEIDELBERG 3 NACHTEN VANAF  € 95 p.p.

In Duitsland zijn er veel interessante steden om te bezoeken. Heidelberg is zo'n charmante stad. Ze is gelegen in de regio Baden-Württemberg. Heidelberg ligt dicht bij de rivier de Neckar, een zijrivier van de Rijn. Heidelberg is met trots een historische stad te noemen, waar elk jaar veel toeristen naartoe gaan. Met een bevolking van meer dan 150.000 inwoners is dit een bruisende stad. De economie is er vooral gebaseerd op het toerisme, maar ook de bloeiende universiteit van Heidelberg heeft er een positieve reputatie.Hier kunt u goed eten!

GA ZELF FIETSEN OP HET EILAND RUGEN

 

RESERVEER IN MUNCHEN 3 NACHTEN VANAF € 76 p.p. 

München, de hoofdstad van Beieren en de woonplaats voor meer dan 1,3 miljoen Münchenaren die de stad tot één van de leukste steden van Duitsland maken. De Münchenaren zijn namelijk echte levensgenieters en zijn uitermate trots op hun stad en delen dat graag met iedereen. Samen proosten in één van de vele 'Biergartens' die München rijk is of gewoon gezellig in de Englische Garten tijdens een zondagse wandeling.  Hier kunt u goed eten!  

 

 

RESERVEER IN KOBLENZ 3 NACHTEN € 87 p.p. 

Koblenz, prachtig gelegen oude stad ingeklemd tussen de samenvloeiing van de Moezel en de Rijn. Met een geschiedenis die terug gaat tot de Romeinse tijd van meer dan 2000 jaar geleden. Kerken, kastelen, paleizen en deftige burgerhuizen getuigen van een rijk verleden. De Romeinen vermelden ongeveer 14 jaar na Chr. de naam Castrum ad Confluentes wat betekent nederzetting bij de samenvloeiing. Hier eindigt de Moezel en stroomt in de Rijn. Er is veel te doen. Hier kunt u goed eten!

 

AUTO-RONDREIS IN SAKSEN

RESERVEER IN DORTMUND VANAF € 87 p.p. 

Dortmund is misschien niet de eerste plaats die u te binnen schiet als u denkt aan uw volgende vakantie. Maar de eerste indrukken zijn zelden juist en laat dat nu ook voor Dortmund het geval zijn. De stad ligt in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen en is slechts met een drie uur durende autorit van uw voordeur verwijderd. Wanneer u dus nog eens op zoek bent naar een interessante bestemming dicht bij huis, loont het zeker de moeite om Dortmund eens nader te bekijken. Geen georganiseerde activiteiten. Hier kunt u goed eten!

 

RESERVEER 3 NACHTEN IN LUBECK VANAF € 84 p.p. 

Van de 12e tot de 16e eeuw werkten Nederlandse en Duitse steden samen om zoveel mogelijk geld te verdienen aan de handel met Scandinavië en Rusland. Hanzesteden noemden ze zichzelf en één van de belangrijkste Hanzesteden was Lübeck, in het noorden van Duitsland aan de Trave, een zeearm van de Oostzee. Van hieruit vertrokken de schepen en Lübeck werd zo belangrijk voor Duitsland dat het een vrijstad werd. Hier kunt u goed eten!

 

AUTO-RONDREIS NOORD EN OOSTZEE

WIJ HEBBEN NOG MEER INSPIRATIE MOGELIJKHEDEN IN DUITSLAND 

 

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club