Loading…
X

Wij zijn enkele malen op de Kaapverdische eilanden geweest bekijk onze 360 graden foto's en de digiatale brochure van TUI 

DE KAAPVERDISCHE EILANDEN MET VERTREK VANAF SCHIPHOL EN EINDHOVEN AIRPORT

Reserveer de RIU hotels via de RIU Vrienden Club voor de beste online prijs, vanaf Eindhoven Airport is onze prijs inclusief handbagage, administratiekosten en parkeren. Voor Amsterdam Schiphol hebben wij speciale prijzen voor de valet parking en bij vertrek vanaf Eindhoven is het parkeren inbegrepen. Kijk altijd eerst op de kassabon, ziet u bij een ander een lagere prijs, bel ons dan direct 0102450955, wij hebben de laagste prijsgarantie.

Selecteer aan de linkerkant met hoeveel personen, naar welke luchthaven, plaats, hoelang, prijs, wel of niet all inn. Hier vindt u alle pakketreizen met vertrek vanaf Schiphol 

Op zoek naar een Riu hotel? Er zijn er 5 in Kaapverdië op de eilanden Sal en Boa Vista:

RIU Karamboa ****+ op Boavista,  lees meer

RIU Touareg op Boavista ****+,lees meer

NIEUW het RIU Palace Boavista geopend november 2018,

. Deze hebben wij bezocht in december 2018 en is een top hotel met veel swim up kamers, lees meer

RIU Funana **** op Sal, lees meer

RIU Palace Cabo Verde ***** op Sal, lees meer 

Reserveer de RIU hotels via de RIU Vrienden Club voor de beste online prijs, vanaf Eindhoven Airport is onze prijs inclusief handbagage, administratiekosten en parkeren. Voor Amsterdam Schiphol hebben wij speciale prijzen voor de valet parking en bij vertrek vanaf Eindhoven is het parkeren inbegrepen. Kijk altijd eerst op de kassabon, ziet u bij een ander een lagere prijs, bel ons dan direct 0102450955, wij hebben de laagste prijsgarantie!

Wij hebben op Boa Vista het Iberostar Club Boa Vista, lees meer, bezocht en op Sal hotel Odjo s 'Agua, lees meer,  het Hilton, lees meer,Hotel Morabezza. lees meer en het SoLDunas resort, lees meer

DE KAAPVERDISCHE EILANDEN VANAF EINDHOVEN AIRPORT

Dit gloednieuwe hotel van de RIU-keten is werkelijk een pareltje. het is het eerste 'Palace' hotel op Boa Vista en heeft 5 sterren. Dit is het enige hotel met swim-upkamers, ze zijn bovendien zeer luxueus. Zet een voet uit uw kamer en geniet van verfrissing in het zwembad, zalig toch? Iedere dag doet de chef zijn uiterste best om je heerlijke maaltijden voor te schotelen. Het hotel ligt ook direct aan het strand, dat is werkelijk genieten. Het zand tussen uw tenen voelen bij een verkwikkende strandwandeling, dat klinkt als vakantie. Als gast van dit hotel mag uw gebruik maken van bepaalde faciliteiten van Riu Karamboa.Collega Kees is in december op de beide eilanden geweest en kan u er alles over vertellen.

AANRADER VAN ANNEMIEK...BEL VOOR MEER INFO

Het RIU Cabo Verde Palace op het eiland SAL een heerlijke oase direct aan een van de beste zandstranden van West-Afrika... De befaamde RIU-keten heeft ook hier voet aan wal gezet zodat je in alle luxe en elegantie kunt kennismaken met dit Afrikaanse vakantieoord. Een verfrissend drankje aan de rand van de indrukwekkende zwembaden, verrukkelijke buffetten die van elke maaltijd een culinair festijn maken en een animatieteam dat dag in dag uit het beste van zichzelf geeft om je een leuk en gevarieerd verblijf te garanderen,… En uiteraard gaat RIU ook hier prat op zijn gerenommeerde kwaliteit en service, waardoor deze Riu Palace (voorheen Riu Funana) ongetwijfeld tot de betere hotels op het eiland behoort.

Kom naar onze 360 graden presentatie en neem plaats in onze speciale VR stoeltjes en bekijk deze video door een Oculus Go bril dit zal u niet snel vergeten, maak een afspraak en bel 010 2450955.

Contactinformatie

U kunt ons op verschillende manieren contacten: via de telefoon, mail, whatsapp, website of maak een afspraak...
 

Telefoonnummers:

Reisbureau Travel Slide 010 2450955
Cruise Vertrekpunt 010 8209845
Whatsapp 06 40541778
Ons noodnummer  06 81090635

Emailadressen:

info@travelslide.nl
info@cruisevertrek.nl

 

U vindt ons op:

Rotterdam Airportplein 17 - 3045 AP  Rotterdam

Onze online prijzen voor Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport zijn inclusief administratie- en parkeerkosten!

  

Openingstijden:

Zondag gesloten!
Maandag/vrijdag van: 10.00 tot 17.00 uur
(In coronatijd alleen telefonisch bereikbaar!)
Zaterdag: tijdelijk gesloten

Of maak een afspraak voor bij u aan huis.     

Meer informatie over ons en hoe te parkeren op Rotterdam The Hague Airport; lees meer

 

 ANVR     SGR    Cruise specialisten The travel club Rondreis planner

                

 

Travelslide
Cruise vertrekpunt
Onze reisgidsen
Riu vrienden club